Curs Intensiv de Pregatire pentru Admiterea in Barou – 30 mai 2015

May 30, 2015

July 4, 2015

09:00 To 18:00

Strada Pitesti nr. 19, Cluj-Napoca.

http://intensa.ro/cursuri/curs-intensiv-de-pregatire-pentru-admitere-in-barou-2015/

0755687646

are you going to attend Curs Intensiv de Pregatire pentru Admiterea in Barou - 30 mai 2015?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Afla cum sa ai de 4 ori mai multe sanse de a fi admis in barou in 2015!

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere Barou – 30 mai 2015 este destinat celor care vor să susţină examenul de admitere în Barou în 2014 şi este un curs intensiv ce se desfăşoară pe parcursul a 6 weekend-uri, fiind singurul si ultimul curs de dianinte de examenul din 2015.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este să te ajute să înţelegi modul de elaborare şi soluţionare a subiectelor de concurs din sesiunile de examinare din anii precedenţi pentru a le rezolva cu uşurinţă pe cele de la examenul de anul acesta, precum şi să înţelegi noutăţile legislative apărute în domeniu în ultimul an, cărora le vom acorda o atenţie specială.
*La curs se va lucra după Noul Cod Penal, abordând totodată diferenţele dintre noul şi vechiul cod.

Am structurat acest curs în 5 module susţinute de cei mai buni practicieni şi profesori din Cluj pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou:

 • Drept Civil
 • Drept Penal
 • Procedură Civilă
 • Procedură Penală
 • Organizarea şi Exercitarea profesiei de Avocat

admitere barou 2015

ACEST CURS ÎŢI OFERĂ:
 • Un program de studiu complet care să te pregătească pentru examenul de Barou
 • O perspectivă clară şi concisa asupra celor 4 materii juridice din care se dă examenul
 • Studii de caz şi exerciţii care să te ajute să obţii un răspuns afirmativ la examen.
 • Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi din Cluj pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
 • Exersarea modalităţii de abordare a grilelor de concurs
 • Metode de a-ţi consolida încrederea în sine şi în reuşită la examen
examen barou 2015STRUCTURA CURSULUI:

Cursul are o durată de 6 weekenduri şi se desfăşoară sub formă de întâlniri bilunare în weekend (prelungit), timp de 8h/zi.

În total, am pregătit peste 100 de ore intensive de curs, astfel structurate încât să se îţi ofere cea mai potrivită pregătire pentru examenul de admitere în Barou.
Astfel, în primul weekend vor avea loc întâlniri cu toţi lectorii din echipa cursului de pregătire pentru îndrumare, întrebări, structurarea materiei etc.

Apoi, o dată la două săptămâni, în weekend, timp de 12 săptămâni, ne vom întâlni pentru modulele juridice, câte unul la fiecare întâlnire. Între întâlniri este pauză de două săptămâni pentru că tu să te poţi pregăti teoretic la fiecare materie.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Barou. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simularea sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

admitere barou 2015

LECTORI

Echipa din spatele acestui curs este formată din cei mai buni profesori universitari şi practicieni din Cluj, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică.
Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

Lectorii cursului sunt: http://intensa.ro/lectori/#curs-admitere-barou-2015 

like
BENEFICII PENTRU TINE
 • Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Cluj
 • Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
 • Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent
 • O pregătire performanta şi adaptată nevoilor tale
 • Suport de curs complet
 • O locaţie de curs ultramodernă
 • Băuturi şi gustări la discreţie
 • O comunitate formată din persoane cu interese comune
 • Diploma de participare
PREŢadmitere barou 2015

Preţul cursului este 5900 lei. Foloseşte codul promoţional INTENSA2015 şi primeşti o reducere de 1200 lei! *pentru înscrierile ce se fac cu mai puţin de două săptămâni înainte de curs, codul promoţional devine invalid.
Preţul cursului este deci: 4700 lei/persoană.
În preţ este inclus:

 • Accesul la toate orele de pregătire (drept civil, drept penal, procedura civilă, procedura penală, organizarea şi exercitarea profesiei de avocat);
 • Simularea examenului;
 • Coffe-break, gustări şi fructe pe durata cursurilor;
 • Materialele de pregătire.

* costul cursului se poate achita în 3 transe. 

examen barou 2015
LOCAŢIE

ClujHub, str. Piteşti nr 19, în centrul Clujului. Harta aici.

examen barou 2015
CONDIŢII DE PARTICIPARE

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou 2015 are loc cu grupe optime de cursanţi pentru că fiecare să primească atenţia şi suportul necesar pregătirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face în ordinea înscrierilor.

 

 Video cursuri  aici:

 

Te asteptam cu drag!

Contact:  0755 687 646 | contact@intensa.ro | www.intensa.ro 

 

Organizers

//www.intensa.ro

Event Information

contact@intensa.ro

Visited 274 times, 1 Visit today

Related Event

December 13, 2015 To December 18, 2015

CURSURI INTENSIVE de DIPLOMAȚIE & INTELLIGENCE 14 -19 decembrie 2015 • 14 dec. – Diplomație, globalizare și conflicte internaționale Ambasador Prof. univ. dr. Ștefan GLĂVAN • 15 dec. – Controlul societății civile asupra activității serviciilor de informații. Ovidiu DRĂGĂNESCU, vicepreședinte al Comisiei de Apărare, Ordine publică și Sigurantă Națională, secretar… Read more…

  Administraţia publică în situaţii de criză. Ediția a III-a / 24 octombrie 2014, București     Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative prinCentrul de Drept Public şi Ştiinţe Administrativeorganizează conferința Administraţia publică în situaţii de crizăEdiția a III-a București24 octombrie 2014 Motto: „ …viaţa unui stat nu urmează… Read more…

September 28, 2016 To September 29, 2016

08:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare (ISF) organizează în București, în perioada 29 – 30 septembrie, cursul ”Managing Operational Risk . . . a practical approach”, trainer: George Loizou. Scopul acestui seminar este de a oferi participanților interacțiune socială, instruire solidă și un mediu stimulant ce le va permite să observe și să…

March 25, 2015

10:00 To 15:00

Grupul de Studii de Securitate – GSS din Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (FSPUB) are deosebita plăcere de a vă invita la cea de-a doua ediție a Conferinței „Putere, Pace, Securitate”. Această conferință anuală este destinată studenților și masteranzilor care studiază relațiile internaționale, studiile de securitate și… Read more…

Universitatea din București Facultatea de Drept, Aula Magna 20 februarie 2015, ora 10:00 12 puncte INPPA Evenimentul, organizat de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Societatea de Științe Juridice, se bucură de participarea extraordinară a Profesorului Viorel Mihai Ciobanu, autoritate necontestată în domeniul dreptului procesual civil. Împreună cu invitații săi, Profesorul va aborda… Read more…