Curs Intensiv Admitere la Magistratură și Avocatură / 3 octombrie – 9 noiembrie 2014, București

October 3, 2014

November 9, 2014

17:00 To 04:05

Bucuresti

are you going to attend Curs Intensiv Admitere la Magistratură și Avocatură / 3 octombrie – 9 noiembrie 2014, București?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Euro Best Team
organizeaza

Curs Intensiv Admitere la Magistratura si Avocatura

Bucuresti
3 octombrie – 9 noiembrie 2014

Euro Best Team a lansat sesiunea de toamna a cursului de pregatire pentru admiterea la INM si Magistratura. Cursul va avea loc la Bucuresti, in perioada 3 octombrie – 9 noiembrie 2014. Programul de pregatire este deschis si persoanelor care se pregatesc pentru admiterea in Avocatura.

Oferta: Cei care se inscriu pana la data de 8 septembrie beneficiaza de cel mai mic pret – 3.900 lei.

Obiectivele cursului
– Intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
– Deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
– Dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
– Sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
– Evaluare si autoevaluare pe tot parcursul pregatirii;
– Recapitulare activa a materiilor de concurs;
– Identificarea si clarificare a diferentelor dintre vechile si noile coduri;
– Simulare examen de admitere.

Lectorii cursului
Conf. univ. dr. Emilian Stanisor
Este magistrat-procuror de cariera, lector cunoscut in domeniul pregatirii magistratilor, este specialist in dreptul penal, criminologie si penologie, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti. Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii, iar in prezent preda disciplinele Drept penal si Drept procesual penal in cadrul programelor de pregatire pentru admitere la magistratura si INM organizate de Euro Best Team.

Nicoleta Beatrice Irimiea
Este magistrat-procuror de cariera cu grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare (cauze civile). Are o bogata experienta in Drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Mircea Dobre
Este formator atestat in domeniul dreptului si are o bogata experienta didactica la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Drept si in invatamantul universitar privat. A fost magistrat-judecator timp de 15 ani si a indeplinit functia de magistrat-asistent la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist in Dreptul civil si Procedura civila si se bucura de o solida reputatie in lumea juridica.

Ionel Moharta
Dr. Ionel Moharta este psihosociolog, doctor in psihologie, cu studii aprofundate in analiza si sinteza informatiei si psihoterapie analitica. Este autor a mai multor carti si articole de specialitate in domeniul psihologiei. Este vicepresedintele Asocatiei Europene de Psihologie Transpersonala, membru in echipa Jurnalului de Psihologie Transpersonala, cu o experienta de peste zece ani in sustinerea de seminarii, workshopuri la universitati din tara si strainatate.

Livia Moharta
Livia Moharta este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logica pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor. Este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala – studii aprofundate MBA Open University Londra.

Pret:
– in perioada 6 august 2014 – 8 septembrie 2014, pretul este de 3.900 lei
– in perioada 9-23 septembrie 2014, pretul este de 4.900 lei
– dupa data de 24 septembrie 2014, pretul este de 5.900 lei.

Pretul acopera toate probele: Proba Juridica, Interviu, Rationament Logic, Organizarea Profesiei de Avocat.

Modalitati de plata: Ordin de plata, cu cardul, pe site, online. Plata in 5 rate lunare, cu dobanda 0, pentru posesorii cardului Avantaj. Persoanele care nu detin Card Avantaj pot sa plateasca in doua rate, pana la inceperea cursului.

Contact persoane fizice, juridice
Elena Farcas
telefon 0722.69.68.43 sau 0744.328.326
office@eurobestteam.ro

Calendar: Bucuresti 3 octombrie – 9 noiembrie
Octombrie: 3, 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 31
Noiembrie: 1, 2, 7, 8, 9
Interval orar: vineri: 17:00-21:00, sambata si duminica: 8:30-17:30
Locatia: Sediul EBT, Str. Lt. Stefanescu, nr. 9, sector 6 – langa Primaria Capitalei

Cursantii editiei anterioare au lasat o serie de impresii cu privire la calitatea cursurilor si a lectorilor Euro Best Team. In cele ce urmeaza supunem atentiei viitorilor cursanti una dintre acestea:
”Mi-am dorit tare mult sa ajung sa fac acest curs. Eram tare curioasa in ce consta, mai ales dupa ce citisem feedbackurile de pe site. Vreau sa spun ca sunt pe deplin multumita ca am ajuns sa il fac. Simt ca m-am imbogatit, iar profesorii au fost foarte deschisi si disponibili sa raspunda la multele noastre intrebari si sa ni le clarifice. Mi s-a parut tare interesanta abordarea grilelor si faptul ca raspunsul se afla pe jumatate in grila daca stii cum sa privesti. Mi-am dat seama ca eram superficiala inainte si cu siguranta cursul acesta va avea rezultate. Sunt mult mai increzatoare acum, stiu ca examenul e greu, dar nu e imposibil, si stiu ca am sanse reale sa il iau anul acesta. Abia astept sa intru si sa le multumesc domnilor profesori. Le multumesc inca de pe acum. Mi-a placut sa invat de la oameni realisti si cu vasta experienta in domeniu. Singura parere de rau e ca nu a durat mai mult. Va incurajez pe toti cei care nu stiti sau nu sunteti hotarati sa incepeti acest curs, sa il faceti. Spune o vorba: Daca vrei sa ai succes, stai pe langa oameni de succes. Cred ca asa este, pe mine m-au influentat pozitiv domnii profesori, care, pe langa tot ce ne-au invatat, ne-au incurajat si motivat mereu, ne-au dat mai multa incredere in noi si pot spune ca ne-au dat o viziune noua asupra a ceea ce inseamna cursul acesta. Abia astept sa intru si sa am ocazia sa invat si sa cresc printre astfel de oameni, intr-un mediu al elitelor. Nu in ultimul rand, cursul acesta a fost si o provocare pentru mine, eu nefiind din Bucuresti. N-a fost usor cu drumurile si oboseala, dar sunt sigura ca m-a adus mai aproape de success si rezultatele vor aparea curand”. Cristina

Organizers

Visited 370 times, 1 Visit today

Related Event

Alături de profesioniști în domeniul juridic am pus la punct și am perfecţionat de-a lungul ultimilor ani, un curs special cu ajutorul căruia rata de admitere la în Barou a celor care s-au pregătit alături de noi a crescut de 4 ori mai mult decât media naţională de admitere. Da, cel puţin… Read more…

Asociația Romana de Drept Medical Sub egidaColegiului Medicilor din RomâniaUniversitatății de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iașiîn parteneriat cu Editura Hamangiu vă invită la CONFERINȚA MALPRAXISUL MEDICALRăspunderea civilă și penală a personalului medical IASI, 14-15 Noiembrie, 2014Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași O conferinţă interactivă adresată profesioniştilor din… Read more…

October 23, 2014

Revista Legal Magazin vă invită vineri, 24 octombrie, la Gala Lady Lawyer, ce va avea loc la Sala ArCuB.      Despre succes s-au scris si se vor scrie volume întregi în care se predică leadership-ul, se încurajează inovația.Despre succesele repurtate de casele de avocatură auzim în fiecare zi. Sunt… Read more…

Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române organizează Sesiunea Anuală de Comunicări Științifice cu tema Simplificarea – imperativ al modernizării și ameliorării calității dreptului Casa Academiei București 10 aprilie 2015 Promovarea unei „bune guvernări” publice presupune raţionalizarea modului de funcţionare a statului şi a instrumentelor folosite, printre… Read more…

Am creat un curs pe care îl numim cu modestie, din spusele celor peste 500 de participanţi de până acum… cel mai bun şi util din ţară. În cadrul cursului, vom aborda exerciţiile de raţionament logic din toate cele trei părţi ale acestei probe, într-un mod interactiv şi original, folosind… Read more…