Curs FORMATOR, autorizat ANC: 29 mai – 01 iunie 2014, Cluj-Napoca

May 29, 2014

June 1, 2014

12:00 To 20:00

//www.eduexpert.ro

0770836192

are you going to attend Curs FORMATOR, autorizat ANC: 29 mai – 01 iunie 2014, Cluj-Napoca?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Daca te intereseaza o cariera in domeniul formarii profesionale a adultilor, atunci  cursul  autorizat ANC/CNFPA pentru ocupatia “FORMATOR” cod COR 242401, organizat la Cluj-Napoca de Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, este pentru TINE!

Cursul se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si este insotit de un supliment descriptiv in care sunt precizate toate cele 8 competente din Standardul Ocupational (echivalent cu FORMATOR DE FORMATORI). Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

Conform legislatiei in vigoare incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii – art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor.           

PERIOADA DE DESFASURARE: 29 mai – 01 iunie 2014

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 22 mai 2014

CONDITIE DE ACCES: studii superioare

INVESTITIE FINANCIARA: 400 lei / persoana

 

Taxa de participare contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor ANC/CNFPA, pauzele de cafea.

ACTE NECESARE INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

 

LOCATIA DE DESFASURARE A CURSULUI:  Biblioteca Judeteana Octavian Goga Cluj, Calea Dorobantilor, nr. 104, Cluj-Napoca.

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite la finalul cursului sunt conform Standardului Ocupational si se refera la:

Pregatirea formarii

Realizarea activitatilor de formare

Evaluarea formarii

Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

Marketing-ul formarii

Proiectarea programelor de formare

Organizarea programelor si a stagiilor de formare

Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

 

 

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de Formator.

 

DE CE SA PARTICIPI: Pentru ca te certifici ca Formator de competente profesionale. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studiile de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri in fata colegilor, vei oferi si vei primi feedback.

OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate).

 

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU

Presedinte

Centrul National de Training EDUEXPERT

Tel: 0770.836192

Fax: 0351.815524

Email: contact@eduexpert.ro

Website: www.eduexpert.ro

 

Organizers

Event Information

contact@eduexpert.ro

Visited 734 times, 1 Visit today

Related Event

Duminică ne întâlnim în București! Te invităm la o discuţie despre tine şi cariera ta, într-un seminar gratuit cu tema “Răspunsuri PentruCariera ta”. Adu cu tine întrebările despre cariera ta, despre ce se ţi se întâmplă pe plan profesional, despre obstacolele pe care le întâmpini, despre obiectivele tale. Noi venim cu perspectiva… Read more…

Intalnirea lunara JCI IASI din septembrie se va desfasura marti – 29.09.2015, de la ora 19:00, la Solomons, Str Sf. Lazar. Intr-o atmosfera relaxata, dorim sa ne intalnim pentru a afla detalii despre proiectele JCI Iasi si sa ne lasam inspirati de tema acestei luni – Make a positive impact…

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere? Atunci acest eveniment este pentru tine. refleqt.ro/leadyourself Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala. Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si… Read more…

June 29, 2015 To July 5, 2015

What is CONNECTOR 2015? In a nutshell: a space aiming to bring together pracitioneers passioned by learning in a participatory and interactive manner with a focus on practical experience in order to share interactive methods, tools and develop networking activities. The five days event is based on sharing, learning and… Read more…

March 14, 2015 To March 20, 2015

Train the Trainers este un eveniment care formează viitorii traineri ELSA România, aveţi ocazia să participaţi o singură dată la doi ani, de aceea vă încurajăm să aplicaţi. În urma acestuia, veţi avea şansa să contribuiţi şi mai mult la dezvoltarea personală a membrilor ELSA şi la calitatea evenimentelor organizate… Read more…