Curs Expert Accesare Fonduri Europene in Bucuresti, 7-9 august 2015

August 7, 2015

August 9, 2015

17:00 To 15:11

Bucuresti

http://macro-training.ro

are you going to attend Curs Expert Accesare Fonduri Europene in Bucuresti, 7-9 august 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Vrei sa obtii fonduri europene? Noi linii de finantare sunt acum disponibile.

Participa la cursul de expert accesare fonduri europene si afla cum sa aplici cu succes pentru obtinerea fondurilor europena nerambursabile!

Vino sa discutam despre liniile de finantare din cadrul Programului Operational Competitivitate si Programului National de Dezvoltare Rurala si nu numai.

De asemenea, se asteapta deschiderea in luna Iulie 2015 a submasurilor 6.2 si 6.4 din PNDR destinate activitatilor nonagricole din spatiul rural, iar in luna Septembrie 2015 a primelor linii de finantare din cadrul Programului Operational Regional destinate IMM-urilor cu activitate de productie sau de prestare a serviciilor.

Vino si afla informatii utile, practice de la experti in domeniu. Aplica cu succes pentru fonduri europene si dezvolta-ti afacerea! Iti oferim informatii actualizate si modele de proiecte.

Te asteptam la un curs unic in Romania, inovativ, cu informatii complete pentru a deveni un expert in accesarea fondurilor europene. Participa la cursul de Expert Accesare Fonduri Europene organizat de Macro Training si afla care sunt oportunitatile de finantare a proiectelor in 2015 dar mai ales care sunt pasii pentru a obtine finantari europene. Trainer-ul Marian Dumitrache, trainer cu o vasta experienta in otinerea fondurilor europene, iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a deveni expert in finantarile nerambursabile.

Cursul de Expert Accesare Fonduri Europene este adresat tuturor persoanelor care doresc sa faca parte din echipe de scriere si implementare a proiectelor finantate din fonduri structurale, dar si potentialilor beneficiari ai fondurilor europene.

Dupa absolvirea cursului de Expert accesare fonduri europene, participanții vor deprinde:
* cum se realizeaza documentarea necesara realizarii proiectului
* sa identifice sursele de finantare
* sa intocmeasca corect si eficient documentele proiectului (Cerere de Finantare, Plan de Afaceri, Prognoza economico-financiara, Cash Flow, Calculul indicatorilor financiari de monitorizare)
* sa asigure o implementare corecta si eficienta a proiectului
* sa asigure corespondenta cu Agentia de Management prin raportarile periodice in perioada de monitorizare

Iata ce primesti:
– Un curs de calitate, sustinut de trainer cu experienta
– Un pret competitiv, la cel mult 60% din cat ati fi dispusi sa platiti in aceleasi conditii.
– CD-ul “CD-ul Accesarea fondurilor europene in perioada 2014 – 2020”, un produs exclusiv Macro Training
– Certificat de absolvire recunoscut
– Supliment descriptiv la certificatul de absolvire
– Supliment EUROPASS
– Certificat nominal de participare eliberat de Macro Training
– Materiale: mapa cursantului, foi, instrumente de scris, suport curs
– Cafea si racoritoare in toate pauzele

Actele necesare (doar in copie):
1. Carte de identitate
2. Diploma de studii (studii universitare cu/fara diploma de licenta)
3. Certificat de nastere (daca prenumele parintilor nu sunt mentionate pe Cartea de Identitate)
4. Certificat de casatorie (daca este cazul schimbarii numelui)

Oferta speciala de pret: doar 490 lei/ cursant in loc de 750 lei / cursant
Profita acum de aceasta oferta!
Atentie! Pretul este final. Nu se percep alte taxe pentru examen, diploma etc.

Nou! Puteti achita pretul cursului in cel mult 3 rate utilizand un card Avantaj emis de Credit Europe Bank sau un Bonus Card emis de Garanti Bank.

Mai multe detalii privind acest curs puteti gasi la adresa:
http://macro-training.ro/portfolio/expert-fonduri-europene/

Contact:
Telefon:
0769.343.680
0726.420.198
E-mail: contact@macro-training.ro
Site: www.macro-training.ro

Organizers

Visited 652 times, 1 Visit today

Related Event

Am întrebat de multe ori oamenii ce ar face cu 1.000.000 de euro dacă i-ar avea la dispoziţie. Răspunsurile au fost variate. Imaginea unui „sac de bani”, cu care ne-am putea „trezi” la un moment dat, ne face să visăm, dar totodată apare în noi un simţ numit simplu –… Read more…

Luni seara discutam despre crearea, finantarea si promovarea start-up-urilor in Romania.

March 12, 2014

Eveniment de Networking Free – pentru oameni de afaceri, antreprenori & freelanceri. Ce e OpenConnect Constanta? O întâlnire saptamanala de networking, pitching și mentoring pentru oameni de afaceri, antreprenori, freelanceri și startupuri, programatori, designeri web, oameni de vanzari sau media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus în… Read more…

XTB România, în parteneriat cu Institutul Bancar Român (IBR), continuă seria de evenimente „Trading-ul ca profesie” cu o nouă conferinţă, sprijinită de CFA România și AAFBR: în cadrul evenimentului “Money Management in Trading – Dealers vs. Traders Approach” vor fi prezentate bune practici de administrare a capitalurilor și riscurilor în tranzacţionarea pe pieţele financiare. Evenimentul va… Read more…

September 26, 2014

11:00 To 14:00

Eveniment cu multe informatii practice, discutii, sfaturi si propuneri concrete pentru actuala sau viitoarea ta afacere. Data : 27.09.2014Ora : 12.00 – 15.00 Locatie: Zeppelin Pub, Strada Marin Serghiescu, nr. 7, zona Armeneasca, Bucuresti Organizatori : Alexandra Micu si Alexandru Ticaloiu https://docs.google.com/forms/d/1-idPyC1KRLDcTFFNVCpsz0fUSrQIqGxddXsOzniNSfg/viewform