Curs de supravietuire in natura si samanism cu ovidiu cosbuc 15-19 iulie uibaresti judetul Hunedoara

July 15, 2015

July 19, 2015

20:59 To 20:59

Hunedoara

http://evoluamimpreuna.ro

are you going to attend Curs de supravietuire in natura si samanism cu ovidiu cosbuc 15-19 iulie uibaresti judetul Hunedoara?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

ovidiu-cosbuc-15-19iunie

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi…

 • … daca de maine nu ai mai avea un acoperis deasupra capului si ar trebui sa supravietuiesti in natura?
 • … daca resursele de hrana si de apa s-ar termina si ar trebui sa te descurci cu ce ai in preajma ta?
 • … daca medicamentele s-ar termina si ar trebui sa te tratezi cu plante medicinale?

Poate ca nici nu ti-ai adresat aceste intrebari deoarece confortul in care traim in zilele noastre nu ne indeamna sa ne imaginam astfel de scenarii. Suntem obisnuiti sa avem totul la indemana si nu ne intrebam cum am reactiona intr-o situatie imprevizbila.

Intorcandu-ne la ritmul agitat al zilelor noastre, iti propun sa te intrebi cum ar fi daca ar trebui sa te reintorci la supravietuirea in mijlocul naturii…

Asadar, in perioada 15 – 19 iulie, te provocam sa lasi deoparte telefonul mobil, internetul si orice alt aspect care iti ofera confort si sa-ti dai sansa sa inveti sa supravietuiesti in natura.

Este vorba despre o tabara de supravietuire de 5 zile sustinuta de Ovidiu Cosbuc ce va avea loc in perioada 15 – 19 iulie 2015 in localitatea Uibaresti, judetul Hunedoara.

Aceasta tabara are rolul de a te ajuta sa gasesti modalitati de supravietuire in conditii extreme.

Care sunt beneficiile participarii la aceasta tabara??

 • vei avea ocazia sa iti observi, dar si sa iti testezi limitele
 • vei invata tehnici de recunoastere a teritoriului
 • vei practica ritualuri si exercitii samanice alaturi de Ovidiu Cosbuc
 • vei putea sa stii care sunt instrumentele si resursele pentru a supravietui in natura, cat si in alte conditii imprevizibile
 • vei invata cum sa gandesti intr-o situatie critica
 • vei stii ce solutii sa gasesti pentru a face fata obstacolelor
 • vei invata sa supravietuiesti in conditii extreme

Este recomandat sa citesti ca bibliografie orice manual de supravietuire sau SAS Ghidul Supravietuitorului de John Lofty Wiseman. Exercitiile care vor fi practicate sunt regasite in acest ghid si vor avea urmatoarea structura:

 • cum sa te folosesti de ambient pentru a fi pregatit pentru orice situatie
 • cum sa reactionezi in caz de imprejurari ostile
 • cum sa supravietuiesti cand esti ranit, fie ca esti pe uscat sau in apa
 • cum si ce sa mananci, ce sa eviti si cum sa pregatesti hrana
 • cum sa te descurci in conditii nefavorabile in zone pe care nu le cunosti

De asemenea, vei invata:

 • tehnici pentru obtinerea hranei
 • tehnici de aprindere a focului; confenctionarea uneltelor necesare supravietuirii
 • recunoasterea plantelor comestibile si a celor medicinale
 • recunoasterea insectelor si a altor elemente comestibile din natura
 • identificarea si obtinerea apei potabile din mediul inconjurator
 • pregatirea hranei de supravietuire
 • tehnici de prim ajutor; tehnici de aparare fizica
 • elemente de samanism si esoterism cu aplicari practice: dirijarea constiintei, controlul viselor, crearea realitatii, intelegerea profunda a sinelui

Dificultatea cursului: medie spre ridicata

Echipament necesar: sac de dormit, cort, rucsac, cutit de supravietuire, hrana minima de supravietuire

De asemenea, este important sa ai o stare de sanatate buna deoarece vom face o drumetie pe Muntele Gaina. Seara se va dormi in jurul focului.

Perioada cursului: 15 – 19 iulie (locul de intalnire va fi in fata la pensiunea Mario dinBrad – Deva– la doi km de centru Brad in directia Oradea, miercuri 15 iulie, ora 16.00). Cursul se va termina duminica, la ora 13:00.

Pret:

400 lei – pentru cei care nu au mai participat la niciun curs/seminar sustinut de Ovidiu Cosbuc

300 lei – pentru cei care au participat la orice modul din Scoala Maestrilor sau la orice alt curs/seminar sustinut de Ovidiu Cosbuc.

Locurile sunt limitate. Rezervarea locului se face o data cu achitarea taberei.

Cine va sustine acest curs?

Ovidiu Viorel Cosbuc, este doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, se ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

El cerceteaza calea cea mai eficienta a regasirii sursei si a recuperarii puterii interioare.

A predat la Universitatea din Florenta, Italia si a lucrat impreuna cu tibetanii la reasamblarea Codului Ancestral al Umanitatii.

A lucrat in Biblioteca Vatican si in catacombele Romei si a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondiala, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Stabunilor si Revolutionarea Sistemelor.

„Experientele mele spirituale au inceput de la Ovidiu Viorel Cosbuc cand am ajuns la Bardava Village in judetul Hunedoara in urma cu mai bine de 3 ani. Desi mintea mea nu intelegea ce se intampla in timpul experientelor spirituale, am reusit sa trec dincolo de ea, in Sinele meu, unde sa ma caut pe mine.

Ovidiu mi-a fost ghid in acest sens. Chiar daca nu ii place sa ii se spuna maestru, pot sa spun ca este printre putinii maestrii adevarati din Romania care nu doar predau ci si traiesc conform principiilor in care cred. Atunci cand sunt in preajma lui Ovidiu simtpace si iubire, e un sentiment care nu are cuvinte.

Pe langa faptul ca este antropolog si explorator, este un saman veritabil, care in ultimii 2 ani doarme in natura chiar daca este iarna afara. „Avem o putere in noi mult mai mare decat ne imaginam, e nevoie doar sa o accesam” spune Ovidiu Viorel Cosbuc.” (Alina Finta, fondatoarea Evoluam Impreuna).

Locurile sunt limitate.

Pentru inscriere, completeaza formularul de inregistrare. In formularul de inregistare, te rugam sa ne spui daca ai un mijloc de transport cu care poti ajunge sau daca mai poti lua cu tine alti participanti care nu au cu ce sa vina la locul intalnirii.

De asemena, dupa completarea formularului de inregistrare, vei primi imediat un mail cu toate detaliile organizatorice (detaliile contului in care sa faci plata+ data pana cand poti sa platesti).

Pentru orice alta intrebare sau nelamurire, contacteaza-o pe Lavinia intre orele 10 si 18la numarul de telefon 0723. 860. 560 sau la adresa de mailevenimente@evoluamimpreuna.ro.

Te asteptam in aceasta aventura,

Echipa Evoluam Impreuna si Ovidiu

Organizers

Visited 183 times, 1 Visit today

Related Event

Vă așteptăm la un eveniment unic în România: lansarea primului club de networking dedicat investitoriilor (investclub.ro) Invest Club își dorește să promoveze piața de capital din România prin atragerea de noi investitori, informarea și educarea acestora, creând încredere și o mai bună înțelegere asupra fenomenelor ce guvernează bursa. Înființarea unui… Read more…

Join Us for a Premiere event for Startup Grind Cluj Napoca, hosting a Panel for the first time, with 4 amazing Women entrepreneurs from the local business ecosystem. 😉 Antonia Onaca – co-founder with a role on Research & Development @ Engager, the solution that enables organisations, teams and people…

Ai un job Interview, sau o prezentare de proiect, un pitch sau doar trebuie sa vorbesti liber in fata unei audiente…. Cum elimini blocajul care iiti opreste respiratia? Cum depasesti frica de….? scrie tu aici ce e. Cum ai fluenta si forta? Cum identifici grupurile si leaderii de grup? Cum… Read more…

September 30, 2014 To October 1, 2014

In perioada 1-2 octombrie va avea loc la Iasi, la @Congress Hall din cadrul @Palas Mall ediția numărul 16 din seria de evenimente Business Days. Evenimentul va avea peste 100 de speakeri din țară și din străinătate. Pe durata celor 2 zile pline participanții vor putea participa la:… – 4… Read more…

Marketing Insiders Group organizează o premieră pentru România: conferinţa Enlightening 3.0, Ediţia “Business Odyssey” cu Felix Baumgartner, ce va avea loc la Stejarii Country Club, pe data de 23 octombrie 2014.      Publicul de business și toți cei interesați să-și descopere resursele interioare sunt invitați să exploreze o altă… Read more…