Curs de Formator certificat ANC

October 24, 2015

October 25, 2015

10:29 To 10:29

Bucuresti

http://cursuri-calificare.eu

0730 830 760

are you going to attend Curs de Formator certificat ANC?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Mai mult decât un curs, o (trans)formare!

 

 • Ai nevoie de o schimbare în viața ta profesională și nu numai?
 • Simți că viața ta trebuie să o ia în altă direcție?
 • Știi că ai multe de oferit?

 

Schimbă perspectiva!

Înscrie-te la cursul de Formator certificat ANC!

Poți primi o tabletă cadou

 

Ce vei primi prin acest curs?

 • Vei deveni Formator și vei putea profesa în baza certificării ANC
 • Te vei descoperi pe tine într-o lumină nouă
 • Vei învăța să iei decizii pe termen lung și sub presiunea timpului.
 • Vei învăța să înveți. Vei avea abilități mai bune de a filtra informații.
 • Vei ști să motivezi: pe tine și pe cei care te ascultă.
 • Vei deveni un mai bun ascultător. Ascultând eficient, vei surprinde o nouă lume de idei neauzite până în prezent. Vei avea o altă perspectivă asupra “a auzi” și “a vorbi”;
 • Vei comunica mai eficient. De fapt, vei simți diferența între “a vorbi” și “a comunica”;
 • Vei știi să gestionezi mai bine aspecte ale vieții, timp, emoții, conflicte. Astfel, îi vei putea învăța și pe ceilalți cum să își administreze propriile resurse.
 • Cu siguranță vei avea mai multă încredere în tine.
 • Vei fi leaderul propriei vieți și mentorul viitorilor cursanți.
 • Vei avea mai mult decât o nouă profesie: Vei avea o nouă perspectivă!

Întrucât stimulăm învățarea, toți cei care plătesc în avans înscrierea la curs vor primi o tabletă Allview cadou. Aceasta este un instrument de susținere în noua carieră, adevăratele recompense vor exista în dezvoltarea ta!

INFORMAȚII CURS:

 

Companie: Alchemy Consulting & Training SRL
Localitate: BUCUREȘTI
Perioada de desfășurare:  24.10.2015 – 25.10.2015 (primul modul)
Tip curs: OPEN

Investiție:  1.190 LEI (TVA inclus) 

 

Date contact pentru înscrieri: 

Telefon: 0730830760

Email: contact@cursuri-calificare.eu 

peligradsorin@yahoo.com

 

 

DESCRIERE CURS:

Acesta este mai mult decât un curs, este un maraton al auto-cunoașterii pentru ca mai apoi să poți practica meseria de formator cu încredere. Din punctul nostru de vedere, cursul de formator este cursul-regină al formării profesionale. Poți (trans)forma pe cineva, doar atunci când tu însuți ești un formator foarte bun. Poți fi un formator bun, doar când emani încredere, pentru tine și ceilalți. Noi te educăm cum să devii un leader, un pedagog, un mentor, un formator, pentru ca la rândul tău să îi inspiri pe alții să devină mai buni profesioniști.

 

Cum se desfășoară cursul?

 

Fiindcă experiența este mama înțelepciunii, cursul nostru are la bază o îmbinare eficientă între: învățare practică, tehnici utile, crearea unui spațiu propice învățării și dezvoltarea unor noi abilități.

 

Ce reprezintă cursul de formator?

 


Din punct de vedere legal, cursul de formator este acreditat de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse cu Autorizația de Furnizor de Formare Profesională pentru ocupația de Formator Cod COR 242401.


Certificatul conferă toate competențele legale pentru a preda cursuri de formare în cadrul unor cursuri de Formatori de Formatori, Formatori și orice alte cursuri de formare continuă de calificare, inițiere, perfecționare, specializare sau altele, pentru toate domeniile de activitate și nivelurile de calificare la care lucrează formatorul. Certificatul de absolvire este emis de către furnizorul de formare respectiv de către Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse.

 

Din punct de vedere al dezvoltării profesionale și personale, un formator poate fi privit ca un mentor, ca un educator, un pedagog care îți arată cum să descoperi și dezvolți resursele pe care le ai pentru ca, la rândul tău, să îi ajuți pe alții să se descopere și să se dezvolte.

 

 

De ce să devii formator?

 

 

Întrucât este o meserie frumoasă, plină de satisfacții de natură umană și materială.

Pentru că meseria de formator îți oferă independență, recunoaștere și o carieră împlinită.

Deoarece meseria de formator, chiar prin natura numelui, formează profesioniști, iar aceasta este cea mai mare împlinire!

 

În egală măsură, meseria de formator oferă oportunități financiare de perspectivă. În contextul programelor strategice 2014-2020, formatorii sunt foarte de căutați pentru proiecte în domeniul resuselor umane. Dacă nu știați, aflați că fomatorii buni pot câștiga până la 1000 – 2.000 euro/lună!!!

Formatorii au toate cele opt competențe cuprinse în Standardul Ocupaţional:

 

Ce vei învăța?


UNITĂŢI DE COMPETENȚĂ

A. Competențele Specifice ocupației “Pregătirea profesională a personalului”:

 

Pregătirea formării
Realizarea activităților de formare
Evaluarea participanților la formare
Aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare

 

 1. Competențele Opționale – “Managementul programelor de formare”:

  Marketing-ul formării
  Proiectarea programelor de formare
  Organizarea programelor și a stagiilor de formare
  Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare

 


8 motive pentru care să te înscrii chiar ACUM la cursul de formator:Plăcut:Oferă cel mai plăcut, rapid și accesibil mod de a obține un maximum de competențe de formator la un preț foarte accesibil (amortizat în 10 ore predate).
Practic: Se bazează pe învățarea eficientă de a opera cu suportul de curs și nu pe învățarea pe de rost a informațiilor.
Nou: Este conceput după cel mai nou Standard Ocupațional.
Calitativ:Respectă standardele de calitate EU.
Inovator: Este conceput după cele mai noi concepte de pedagogie a adultului.
Satisfacții profesionale: Oferă perspective foarte generoase de carieră în formarea adulților.
Satisfacții materiale:Oferă perspective de formator în cadrul proiectelor cu finanțare europeană pentru care sunt alocate, până la câteva milioane Euro / proiect.
Independent: Deschide oportunitarea unei activități proprii cu venituri foarte atractive.


Cât durează cursul?

 


Cursul se va desfășura pe durata a 3 weekend-uri, a câte 16 ore fiecare (8 ore/zi).
Prețul este de doar 1.190 lei. Priviți această sumă mai degrabă ca pe o investiție în viitor, decât ca pe un cost!

 

Include:

 • formarea profesională printr-o abordare diferită, experiențială și adaptată fiecărui cursant
 • 2 coffee break-uri/ weekend

 

Plata: integral sau în 2 rate egale.

Bonus!!!

 

Oferim gratuit o tabletă Allview participanților care plătesc cursul în avans.

 

 

Trainerul vostru, Sorin Peligrad

 

TRAINER AUTORIZAT:

Sorin Peligrad este Senior Trainer, formator certificat național și internațional.

 

Sorin Peligrad are experiență vastă în training, dezvoltarea de abilități prin coaching, NLP – programare neurolingvistică, specializare în comunicare (public speaking și bodylanguage). Activitatea sa se desfășoară în egală măsură pe segmentul coroporate și cel al administrației publice.

 

Sorin Peligrad este antreprenor, fiind cunoscut drept un profesionist în mediul privat și non-guvernamental. Succesul cursurilor sale este asigurat de o bună cunoaștere a tehnicilor eficiente de livrare a trainingurilor, cunoștințe pe care le-a dezvoltat prin educație continuă și sute de ore de training, conferințe și workshop-uri.

 

În prezent, Sorin Peligrad este trainer – expert într-o serie de proiecte finanțate de Uniunea Europeană.El este implicat în evaluarea planurilor de afaceri pentru diferite programe operaționale și este lector al cursurilor de formare profesională în diferite proiecte pentru dezvoltarea resurselor umane. Rezultatele sunt cunatificabile: aproximativ 250 de proiecte evaluate și un număr semnficativ de cursanți care au obținut certificări ca Formator Acreditat ANC.

 

Este un trainer titrat, autor de articole, o persoană creativă și plină de umor. Sorin Peligrad are un mod unic de livrare a traingurilor printr-un stil de predare interactiv și adaptat fiecărui participant.

 

Devino chiar tu formatorul de la care ți-ar plăcea să înveți!

 

Rețineți contactele!

Alchemy Consulting & Training SRL

Telefon: 0730830760

Email: contact@cursuri-calificare.eu 

peligradsorin@yahoo.com

Organizers

Brasov

0730 830 760

http://www.cursuri-calificare.eu/

Event Information

peligradsorin@yahoo.com

Visited 483 times, 2 Visits today

Related Event

July 27, 2015

17:30 To 19:30

Am observat cu totii ca revistele pentru femei contin foarte multe retete de slabit si multe formule de exercitii fizice care sa te tina sau mentina in forma.Eu cred ca grija pentru propria persoana nu ar trebui sa aiba legatura cu genul caruia ii apartinem.Sunt de parerea stramosilor nostri ca… Read more…

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasitecu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentrudezvoltarea lor personala si profesionala. Pornind de… Read more…

February 1, 2014

17:00 To 19:00

Credem în oameni creativi care îndrăznesc să se cunoască și de aceea te provocăm să ieși din zona ta de confort, să te lași purtat de propriile emoții și gânduri și astfel să descoperi, să te descoperi și să îi descoperi pe cei de lângă tine. Ne găsești în cadrul… Read more…

De câteva săptămâni, echipa editorială I Love Cluj muncește cu zăduf, cămașa suflecată și fruntea transpirată, la reînvigorarea revistei I Love Cluj (www.ilovecluj.ro) Pentru că această revistă, cum ne place nouă să îi spunem, se poate cu ușurință asemui unei aventuri editoriale în care suntem pe cale de a ne… Read more…

Romanian International University Fair – RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.  Mii de elevi de liceu și studenți au plecat la studii… Read more…