Curs Content Marketing pentru începători

July 23, 2016

July 23, 2016

09:00 To 19:00

Ramada Iași City Center - 27 Strada Grigore Ureche, 700023 Iași

http://schoolofcontent.net

0040745149763

are you going to attend Curs Content Marketing pentru începători?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Vino alături de noi pe 23 iulie 2016, în Iași, pentru un Curs intensiv de CONTENT MARKETING pentru începători

Mediul online este unul extrem de dinamic, în fiecare an fiind create sute de siteuri noi, în cele mai variate nișe. Provocarea nu mai este să-ți „faci un site”, ci să știi unde și cum să-l promovezi astfel încât să ajungi la publicul tău țintă și să-l determini să acționeze în folosul tău.

Cui ne adresăm

Content marketerilor care lucrează ca freelanceri sau în cadrul unui departament online, celor care dețin un site personal și vor să învețe cum să-l promoveze, companiilor IT și non-IT care doresc să-și îmbunătățească prezența online, celor care doresc o carieră în marketing online.

La finalul cursului vei ști să:

stabilești scopul și etapele planului de content marketing

identifici canalele cele mai potrivite pentru promovare

 determini publicul țintă și nevoile lui

 realizezi un calendar de conținut pentru blog și social media

 identifici cele mai relevante subiecte pentru siteul tău

 identifici oportunități pentru backlinkuri

 alegi cele mai potrivite tipuri de conținut în funcție de pâlnia de vânzări

 stabilești metrici pentru măsurarea rezultatelor

Structura cursului

1. Introducere în content marketing

Ce înseamnă marketing de conținut și ce abilități trebuie să aibă un content marketer.

2. Definirea obiectivelor și a publicului țintă

De ce facem content marketing și cui ne adresăm? Definirea conceptelor de buyer persona și customer journey.

3. Cuvinte cheie și tipuri de conținut

Ce și cum scriem pentru a fi găsiți de publicul țintă? Definirea conceptelor head- și long-tail keywords. Tipuri de conținut.

4. Canale și soluții de promovare

Am creat conținut pentru un site, unde și cum îl distribuim? Prezentare platforme social media și definirea conceptului de blogger outreach.

5. Planul de content marketing

Organizarea activităților și realizarea calendarului de conținut. Definirea conceptelor de backlink, on-site și off-site SEO.

6. Tool-uri de automatizare și analiză

Ce instrumente folosim pentru a automatiza procesul de distribuție a conținutului? Cum măsurăm rezultatele, și ce metrici urmărim?

De ce să vii la curs?

Content is king. Cât timp vor exista siteuri web, va fi nevoie de conținut și implicit de oameni care să creeze conținutul și să-l promoveze. Cursul nostru te ajută să te familiarizezi cu noțiunile de bază de content marketing, să alegi tipurile potrivite de conținut pentru siteul tău și să schițezi un plan de content marketing pentru compania ta.

Te așteptăm alături de noi la un curs practic, în timpul căruia vei aplica noțiunile teoretice pe propriul site sau blog.

 

Timp de 8 ore, vei învăța:

să faci auditul siteului tău

să identifici cuvintele cheie cele mai potrivite pentru a genera trafic organic

să structurezi siteul și articolele de blog astfel încât să încurajezi conversiile

să scrii conținut care vinde

să realizezi un landing page pentru creșterea listei de abonați

să planifici emailurile de marketing pe baza planului de conținut

să-ți optimizezi siteul și cum să identifici oportunități pentru construirea de backlinkuri

Oricât de multă teorie ai ști, ai nevoie să aplici practic noțiunile învățate.

Trainerul care te va îndruma la acest curs practică de peste 8 ani noțiunile și strategiile predate, așadar vei avea ocazia să înveți din experiența sa, să pui întrebări și să treci prin toate etapele anterior menționate fără teama că vei face vreun pas greșit.

La finalul cursului vei primi o diplomă din partea School of Content, însă mai important este că vei învăța în doar 8 ore de curs tot ce trebuie să știi ca începător în content marketing!

Organizers

http://schoolofcontent.net

Event Information

contact@schoolofcontent.net

Visited 500 times, 1 Visit today

Related Event

March 26, 2014

17:00 To 19:00

Social Link with Dumitru Borțun Social Responsibility Agency is officially launching Social Link project, which aims to be the first community of social responsible people in Romania. The event takes place on Thursday, March 27th, 7:00 PM at Impact Hub Bucharest. Trough its first event, Social Link gives you access @ Impact HUB… Read more…

March 20, 2016

AFACERI pe bune! #5 ACCES GRATUIT Pentru a va asigura ca aveti loc, va rog sa completati acest formular de inscriere (timp de completare 2 minute): https://goo.gl/95UyIR Acest proiect vine din dorința de a împărtăși din experiența celor 20 de ani de antrepenoriat în care am învățat că, pentru a… Read more…

September 16, 2015 To September 17, 2015

Specialistii si managerii de HR din corporatii, precum si companiile de consultanta si training utilizeaza solutiile de evaluare Hogan pentru a se asigura ca selecteaza oamenii potriviti, dezvolta talentele si prezic corect potentialul de leadership. Organizatiile vor reduce astfel fluctuatia de personal, crescand performata si angajamentul. Beneficiile utilizarii instrumentelor Hogan… Read more…

September 22, 2014

12:00 To 17:00

Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?Dacă eşti agent de vânzări sau director de vânzări, dacă eşti proprietarul unui IMM şi eşti implicat în vânzări, în acest e-mail îţi voi arăta cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de 6 luni. Nu este vorba de… Read more…

PMI Romania Chapter – filiala Sibiu ii invita pe toti membrii PMI Romania Chapter la o noua editie a Monthly Meeting-ului organizat in Sibiu, in data de 17 Septembrie 2015. Impreuna cu iQuest, partenerul nostru, va provocam sa participati la subiectul “Quest for better management: Risk and Quality”.Asa cum v-am…