Curs Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM 2016

March 18, 2016

April 29, 2016

10:38 To 10:38

Clădirea Rotary Construcţii, strada Lucian Blaga, nr. 4, sect. 3, Bucureşti

http://cursuri.lupupartners.ro/cursuri/curs-complet-de-pregatire-pentru-examenul-de-magistratura-si-inm/

are you going to attend Curs Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM 2016?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Felicitări tuturor participanţilor admişi la INM şi Magistratură!

Ne bucuram pentru performanta lor si suntem convinsi ca si pregatirea de la curs a contribuit la acest succes.

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în INM si Magistratura este un curs complet si complex care are ca obiectiv principal pregatirea pentru sustinerea concursului de admitere la INM si Magistratura. Cursul se desfăşoară pe parcursul a 6 weekenduri şi acoperă toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, Proba de Interviu si Rationament Logic, fiind organizat in asemenea masura incat sa te ajute să înţelegi modul de soluţionare al subiectelor din sesiunile anterioare si legislaţia în vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este susţinut de cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie avansata, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la INM si Magistratura, dar şi pentru a te ajuta să iţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex: Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în INM si Magistratura, şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

 Obiectivele cursului:
– Un program de studiu complet care te va ajuta să te pregăteşti pentru examenul de Magistratură şi INM.
– O perspectivă clară asupra probelor de examinare: proba juridică, cea de raţionament logic şi interviu.
– Evaluarea şi autoevaluarea pe tot parcursul pregătirii.
– Recapitularea activă a materiilor de curs.
– Înţelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
– Dezbaterii, studii de caz, aplicaţii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare.
– Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi pentru a-ţi imbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
– Deprinderea tehnicilor de abordare şi soluţionare a diferitelor tipuri de exerciţii corespunzătoare fiecărei parţi a examenului de Magistratură şi INM (grile, întrebări deschise, etc.).

Structura cursului:

Cursul se desfăşoară pe durata a 6 weekenduri cumuland in total un numar de 130 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să iţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere si să corespundă cerinţelor concursurilor pentru admiterea la INM si Magistratura organizate în ultimii doi ani.

În ultimul weekend va fi simulat examenul de admitere la INM si Magistratura astfel încât, la final, vom putea analiza experienţa ta de la examen şi vei primi o evaluare personalizată. Această simulare este  o parte importantă a pregătirii pentru examen. Nu vom testa numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului în ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu dna dr. psiholog Ruxandra Folostina, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanţă şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul pregătirii tale. Această parte din curs este introdusă recent şi te va ajuta să eviţi stresul şi emoţiile survenite în urma unei astfel de evaluări. Cu ajutorul unor astfel de metode vei putea da un randament maxim la examen.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din  cei mai buni magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni si doctori in psihologie, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. Univ. Dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept Civil: Bazil Oglinda – lector universitar Universitatea Romano – Americana, avocat memebru  al Baroului Bucuresti, formator in domeniul dreptului civil.

Drept penal: Baiculescu Vasile – avocat – Membru al Baroului Bucuresti , Licențiat în Drept, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, formator in domeniul dreptului penal.

Drept procesual penal: Radu Nicolae Cîrlan – avocat – membru al Baroului Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, formator in domeniul dreptului procesual penal.

Raţionament Logic: Sorin Costreie  – lector la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti, autor al Ghidurilor de rezolvarea a testelor de verificare a raţionamentului logic din cadrul concursului de admitere la Institutul Naţional de Magistratură (Editura Beck) şi co-autor al manualului de Logică şi Argumentare (Editura Humanitas).

Interviu: Ruxandra Folostina – Doctor în Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii din Bucureşti ,expert psiholog definitiv.

Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Magistratură şi INM.

Beneficii pentru tine:
– O echipă de lectori formată numai din magistraţi în activitate, fosti lectori ai Institutului National al Magistraturii, cadre universitare cu indelungata activitate de pregatire a juristilor, practicieni in psihologie în cadrul examenelor de admitere in INM si Magistratura
– Pregătire completă şi intensivă pentru toate probele de concurs
– Lista actualizata cu carti, manuale, materiale necesare pregatirii
– Suport de curs complet
– Buna cunoastere a modului de organizare si desfasurare a concursului de admitere la INM si Magistratura
– Te vom invata cum sa ai un autocontrol mai bun astfel incat sa te poti prezenta impecabil la interviu
– Buna intelegere a modului in care trebuie abordata grila de concurs
– Meotda imbatabila pentru obtinerea unui punctaj de peste 80 de puncte la proba de rationament logic.

Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 5500 lei / persoană
(în limita locurilor disponibile)

Organizers

Visited 248 times, 1 Visit today

Related Event

Institutul de Studii Financiare organizează în data de 27 mai atelierul ”Utilizarea analizelor ex-ante și ex-post pentru concentrările economice”, trainer Mihail Bușu. Seminarul se adresează persoanelor care lucrează în domeniul concurenței (firme de consultanță, case de avocatură etc.) și are ca obiectiv prezentarea unor aspecte specifice, atât teoretice cât și… Read more…

November 13, 2015

Înscrierile se fac trimițând un e-mail pe adresa:daiana.avasan@gmail.comE-mail-ul va conține numele ambilor membri ai echipei (numele persoanei care face înscrierea și numele coechipierului). Memoriile și listele de argumente pe baza speței se vor trimite pe aceeași adresă de e-mail, până în data de 07 Noiembrie 2015, ora 23:59.Înscrierile se pot… Read more…

La fel ca şi partea juridică, examenul de Raţionament Logic şi Interviu INM sunt părţi importante ale examenului de admitere în Magistratură şi la INM, fiind probe eliminatorii în cadrul examenului, precum şi probe care te pot ridica în primii 160 de candidaţi admişi.

April 7, 2015

ELSA Cluj-Napoca, prin departamentul STEP, vă invită în data de 8 aprilie 2015, ora 12:00, în Amf. Speranția (P6) din cadrul Facultății de Drept UBB, la evenimentul Perspective Juridice.Proiectul are ca scop prezentarea profesiilor juridice tinerilor studenţi şi elevilor care doresc să se îndrepte spre acest domeniu. În cadrul evenimentului… Read more…

Seminarul Convinge judecatorul… in 10 pasi practici Bucuresti 13 decembrie 2014 Cursul isi propune sa va familiarizeze cu felul in care judecatorii vad desfasurarea procesului, administrarea dosarului si diferitele actiuni punctuale ale avocatilor implicati. Este o abordare practica, in care cursantii sunt ajutati sa adopte perspectiva unui judecator ipotetic, pentru…