Curs Complet de Pregătire pentru Examen de Magistratură şi INM 2016

May 7, 2016

June 26, 2016

00:58 To 00:58

Str. Bucuresti nr.74, et.1, Cluj Napoca

//www.intensa.ro

0731 156 183

are you going to attend Curs Complet de Pregătire pentru Examen de Magistratură şi INM 2016?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

În ultimii ani ne-a preocupat să găsim cea mai eficientă modalitate pentru reuşita cursanţilor noştri care să arate cel mai drept şi simplu drum către ţină propusă, un drum care să fie clar şi uşor de pus în practică pentru oricine îl cunoaşte.

Soluţia este să porneşti la drum cu o hartă bine conturată, care să te ducă în siguranţă la destinaţia dorită, fără ocolişuri, fără obstacole şi fără griji.

Aceasta este harta pe care fiecare candidat încearcă să o (re)construiască de-a lungul celor 2, 3, 4 sau mai mulţi ani de eşec propriu la acest examen. Astfel pierd timp, energie şi de cele mai multe ori ani frumoşi din viaţa lor încercând să facă faţă concursului de admitere INM pe sistemul încercare şi eroare.

Sperăm că nu este şi cazul tău, însă dacă aşa ai procedat până acum, îţi vom arăta cum să îndrepţi acest lucru şi să reuşeşti în acest an să ajungi la INM pe unul dintre puţinele posturi puse la dispoziţie.

Pe baza experienţei cu sute de candidaţi la diferite examene de admitere în profesiile juridice, în special INM şi Magistratură, am conturat o hartă clară şi facilă, iar acum suntem dispuşi să o împărtăşim cu tine pentru a te ajuta să îţi atingi obiectivul propus.

Ba mai mult, te vom însoţi de-a lungul acestei călătorii pe post de ghid, astfel încât tu să ai siguranţa că ajungi la destinaţie în timpul dorit, cu resursele pe care le ai la dispoziţie.

Pentru asta am conceput un curs special, pe care l-am perfecţionat în decursul ultimilor ani, astfel încât în momentul de faţă, putem afirma că este cel mai puternic şi folositor instrument din ţara pentru pregătirea ta pentru examen.

Organizers

Event Information

contact@intensa.ro

Visited 14 times, 2 Visits today

Related Event

Dacă sunteţi pasionaţi de Dreptul Administrativ, ELSA Cluj-Napoca, prin departamentul Activităţi Academice, alături de sponsorii evenimentului, Conf.Dr. Ovidiu Podaru şi Av. Dr. Septimiu Puţ, va invită să participaţi la Concursul de Procese Simulate de Drept Administrativ , ce va avea loc în data de 19 martie 2016, începând cu ora… Read more…

Vrei sa intri la INM sau direct in Magistratura ?

Fii la curent cu ce înseamnă avantaj competitiv în era digitală! CONTEXTÎn era digitală, jucătorii din piață, deși au parte de multe oportunități, se supun și unor riscuri numeroase. A fi „digitalizat” nu mai este suficient pentru succesul businessurilor. Astăzi, avantajul competitiv se bazează pe inovație. SCOPConferința aduce la aceeași… Read more…

Facultatea de Drept a Universității Româno-Americane din București, în colaborare cu Facultatea de Drept a Universității Nicolae Titulescu din București, organizează: ȘCOALA DE VARĂ ȘI CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE DREPTUL AFACERILOREDIȚIA A III-A REFORMAREA DREPTULUI AFACERILOR PRIN NOILE CODURI Universitatea Româno-AmericanăBucurești11-14 septembrie 2014 Acreditare INPPA: în curs de acreditareAcreditare INPPI: 12 ore de pregătire profesională Partener… Read more…

September 18, 2016 To September 19, 2016

13:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare (ISF) organizează în București, în perioada 19 – 20  septembrie cursul ”Managementul activităţilor antifraudă pe piaţa financiară”, trainer: Petrică Mihail Marcoci. În cadrul cursului sunt analizate şi prezentate cauzele şi condiţiile care favorizează comiterea ilegalităţilor pe piaţa financiară, principalele modalităţi de comitere a acestora şi tehnicile speciale de… Read more…