Curs Complet de Pregătire pentru Admiterea in Magistratura şi INM – 23 mai 2015

May 23, 2015

June 27, 2015

09:00 To 18:00

Strada Pitesti nr. 19, Cluj-Napoca.

http://intensa.ro/cursuri/curs-complet-de-pregatire-pentru-examenul-de-magistratura-si-inm-2015/

0755687646

are you going to attend Curs Complet de Pregătire pentru Admiterea in Magistratura şi INM - 23 mai 2015?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cursul Complet de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM este un curs intensiv destinat celor care vor să susţină examenul de admitere in Magistratura 2015 şi INM şi care caută mereu noi metode, tehnici şi resurse pentru a reuşi ceea ce şi-au propus.

Obiectivul cursului intensiv de pregătire este să te ajute să înţelegi modul de elaborare şi soluţionare a grilelor de concurs din sesiunile de examinare din anii precedenţi pentru a rezolva cu uşurinţă grilele de la examen, precum şi să înţelegi noutăţile legislative apărute în domeniu în ultima perioadă, cărora le vom acorda o atenţie specială.
*La curs se va lucra după Noul Cod Penal, abordând totodată diferenţele dintre noul şi vechiul cod.

Pentru a-ţi oferi o pregătire adecvată nevoilor tale, am realizat un curs cu 6 module susţinute de cei mai buni experţi şi profesori din Cluj pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Magistratură şi INM, aşa cum apare ea pe site-ul instituţiei:

  • Drept Civil
  • Drept Penal
  • Procedură Civilă
  • Procedură Penală
  • Raţionament Logic
  • Interviu
ACEST CURS ÎŢI OFERĂ:
 • Un program de studiu complet care să te pregătească pentru examenul de Magistratură şi INM.
 • O perspectivă clară şi concisa asupra celor 3 probe ale examenului: proba juridică, cea de raţionament logic şi interviu.
 • Studii de caz şi exerciţii care să te ajute să obţii un răspuns afirmativ la examen.
 • Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi renumiţi din Cluj pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului.
 • Exersarea modalităţii de abordare a diferitelor tipuri de exerciţii corespunzătoare fiecărei părţi a examenului de Magistratură şi INM (grila, întrebări deschise, etc.).
 • Metode de a-ţi consolida încrederea în sine şi în reuşită la examenul de Magistratură şi INM.
database
STRUCTURA CURSULUI:

Cursul se desfăşoară pe durata a 6 weekenduri, sub formă de întâlniri bilunare de 6-8 ore/zi, în weekend. Întâlnirile au loc de două ori pe lună, pentru că tu să te poţi pregăti teoretic la fiecare materie.
În total, am pregătit peste 100 de ore intensive de curs pentru tine, structurate într-o manieră unică, special adaptată după feedback-ul de la ultimele cursuri de pregătire pentru admiterea la INM organizate în ultimii doi ani.
Astfel, în primul weekend vor avea loc întâlniri cu toţi lectorii din echipa cursului de pregătire pentru îndrumare, întrebări, structurarea materiei etc.

Apoi, din două în două weekenduri (vineri dupămasa, sâmbătă şi duminică), ne vom întâlni pentru modulele juridice şi partea non-juridica.

Vineri dupămasa va avea loc partea de Raţionament Logic cu dl Calin Pop şi Interviu cu dna Elena Căprar, iar în fiecare weekend, sâmbătă şi duminica va avea loc câte un modul juridic (drept civil, drept penal, procedura civilă şi procedura penală).

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere la INM printr-o serie de 3 examene în cascadă. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simularea sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul individului per ansamblu, când acesta este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Împreună cu dna Elena Căprar, vei învăţa cum să fii în cea mai bună formă a ta la examen pentru a putea să faci performanta şi să reuşeşti să exprimi toate cunoştinţele pe care le-ai acumulat în decursul anului (anilor). Aceasta este una dintre părţile de curs pe care le-am introdus recent şi care va evita ca după examen să simţi că nu ai fost „în apele tale” şi că puteai să te descurci mai bine de atât. În schimb, utilizând metodele prezentate, vei da randament maxim la examen şi vei ştii că ai făcut tot ce ţine de tine pentru a reuşi.

usersLECTORI

Echipa din spatele acestui curs este formată din cei mai buni profesori universitari şi practicieni din Cluj, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică.
Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de magistratură şi INM. Detalii aici: http://intensa.ro/lectori/#curs-examen-magistratura-2015 

like
BENEFICII PENTRU TINE
 • Acces la cei mai buni experţi şi profesori din Cluj
 • Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
 • Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent
 • O pregătire performanta şi adaptată nevoilor tale
 • Suport de curs complet
 • Îndrumare pentru înscrierea la examen
 • O locaţie de curs ultramodernă
 • Atmosfera relaxantă, cu grădină şi hamac pentru pauze perfecte
 • Apă şi gustări la discreţie
 • O comunitate formată din persoane cu interese comune
 • Diploma de participare

clock_accept

ORAR CURS

Weekend 1 – Întâlnire cu toţi lectorii, 23 mai
12:00-15:00 – Interviu cu psih. Elena Căprar
15:30-19:30 – Raţionament Logic cu prof. Calin Pop

24 mai

09:00-11:00 – Procedura Penală cu Av. Lect. PhD Tiberiu Ban
11:00-13:00 – Procedura Civilă cu Av. Dr. Ioana Varga
14:00-16:00 – Drept Civil cu Av. Lect. Univ. Sidonia Culda
16:00-18:00 – Drept Penal cu Prof. Univ. Dr. Ioana Vasiu

Weekendul 2 – Drept Penal, 5 iunie
14:00-16:00 – Modul Interviu
16:30-20:00 – Modul Raţionament Logic
6-7 iunie
09:00-18:00 – Modul Drept Penal

Weekendul 3 – Procedura Civila, 12 iunie
14:00-16:00 – Modul Interviu
16:30-20:00 – Modul Raţionament Logic
13-14
09:00-18:00 – Modul Procedura Civilă

Weekend 4 – Drept Civil, 19 iunie
14:00-16:00 Modul Interviu
16:30-20:00 Modul Raţionament Logic
20-21 iunie
09:00-18:00 Modul Drept Civil

Weekendul 5 – Procedura Penala, 26 iunie
14:00-16:00 Modul Interviu
16:30-20:00 Modul Raţionament Logic
27-28 iunie
09:00-18:00 Modul Procedura Penala

Weekendul 6 – simularea examenului şi feedback

* De-a lungul cursului, datele de desfășurare pot suporta mici modificări, despre care vei fii instiintat din timp.

approve_notes
CONDIŢII DE PARTICIPARE

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Magistratură şi INM 2015 are loc cu grupe optime de cursanţi pentru că fiecare să primească atenţia şi suportul necesar pregătirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face în ordinea înscrierilor.

home
LOCAŢIE

ClujHub, str. Piteşti nr 19, în centrul Clujului. Harta aici.

PREŢshopping_cart_accept

Preţul cursului este 5700 lei. Foloseşte codul promoţional INTENSA2015 şi primeşti o reducere de 1200 lei! *pentru înscrierile ce se fac cu mai puţin de două săptămâni înainte de curs, codul promoţional devine invalid.
Pana in data de 10 mai reducere de pret de 1200 lei!
Preţul cursului este deci: 4500 lei/persoană.
Preţul include:

 • accesul la toate orele de pregătire (drept civil, drept penal, procedura civilă, procedura penală, raţionament logic şi interviu – toate probele de examen);
 • simularea examenului;
 • drinks & snacks pe durata cursurilor;
 • suportul de curs şi alte materiale de pregătire;
 • Cursul Avansat de Raţionament Logic şi Interviu, destinat celor care trec de probă juridică a examenului din 2015, în valoare de 2500 lei. Detalii aici.

Cursul de Raţionament Logic şi Interviu se poate urma şi separat.
* costul cursului se poate achita în 3 transe. Detalii la telefon 0729 246 950 / 0755 687 646.
**preţul include pregătirea la Raţionament Logic + Interviu + Simularea Examenului la Raţionament Logic.

 Video cursuri  aici:

 

Nu rata sansa de a participa la ultimul curs de anul acesta! 

 

Te asteptam cu drag!

Contact:  0755 687 646 | contact@intensa.ro | www.intensa.ro 

 

 

Organizers

Str. Pitesti nr. 19, Cluj-Napoca.

0755687646

//www.intensa.ro

Event Information

contact@intensa.ro

Visited 505 times, 1 Visit today

Related Event

Iti doresti sa intri la INM sau Magistratura in 2016? Suntem Intensa Training & Events, singurul centru de training juridic din Romania si te invitam la seminarul din Constanta ce abordeaza examenul de Rationament Logic pentru admiterea la INM, oferind instrumente utile pe care le poti folosi singur, acasa, ca… Read more…

RENTROP & STRATONorganizează Seminarul Național de Fiscalitate și Contabilitate Modificările de ultimă oră intervenite în Codul fiscal șiLegea Contabilității! Hotel Continental, Timișoara13 martie 2015 ObiectiveEvenimentul este dedicat schimbărilor legislative din Codul fiscal și din Legea contabilității! Sunt luate în vizor problemele pe care le generează, modul în care acestea influențează… Read more…

May 22, 2016 To May 23, 2016

08:00 To 16:00

Institutul de Studii Financiare organizează în perioada 23-24 mai cursul ”Combaterea fraudelor în asigurările generale”, traineri: Dorin Constantin, Adrian Mihai. Fenomenul de fraudă în asigurări nu se mai limitează doar la zona asigurărilor auto, ci s-a extins în ultimii ani și la alte linii de asigurare, în special la dosarele de… Read more…

Proiect ContaPlus organizeaza cursul „NOUTATI ADUSE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR SECTORIALE APLICABILE DIN 2016” in luna FEBRUARIE la Bucuresti. Lector Invitat: Corneliu BURADA – Expert achizitii publiceCursul se adreseaza atat personalului din sectorul privat, cat si personalului administratiei publice care intra in contact cu procedurile de ofertare si contractare. Cursul faciliteaza…

May 13, 2015 To May 14, 2015

08:00 To 16:30

     În 14-15 mai 2015, Clujul devine capitala vânzărilor. 150 de specialişti în vânzări sunt aşteptaţi să participe la unicul eveniment de profil din Transilvania în care ei vor avea ocazia să facă knowledge sharing şi să afle cele mai recente trenduri în sales. In cadrul conferintei se vor discuta… Read more…