Curs Complet de Pregătire pentru Admitere în Barou 2016

March 18, 2016

April 22, 2016

09:20 To 09:20

Clădirea Rotary Construcţii, strada Lucian Blaga, nr. 4, sect. 3, Bucureşti

http://cursuri.lupupartners.ro/cursuri/curs-complet-de-pregatire-pentru-admitere-in-barou/

are you going to attend Curs Complet de Pregătire pentru Admitere în Barou 2016?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Chiar dacă a fost un an greu, cu subiecte având un grad de dificultate crescut, ne-am situat din nou printre primii cu notele obținute de către cursanţii nostri, arătând astfel ca se poate.

Felicitări cursanților pentru rezultatele extraordinare obținute anul acesta!

Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere în Barou este un curs complet şi complex care are ca obiectiv principal pregătirea pentru susţinerea concursului de admitere la Barou. Cursul se desfăşoară pe parcursul a 5 weekenduri şi acoperă toate probele de concurs: Drept Civil, Drept Procesual Civil, Drept Penal, Drept Procesual Penal, OEPA fiind organizat în asemenea masură încat să te ajute să înţelegi modul de soluţionare al subiectelor din sesiunile anterioare şi legislaţia în vigoare, pentru a putea rezolva subiectele de anul viitor fără a întâmpina greutăţi.

Cursul este susţinut de cei mai buni practicieni, magistraţi în activitate, cadre universitare, psihologi, pentru a acoperi complet tematica examenului de admitere la Barou, dar şi pentru a te ajuta să iţi consolidezi încrederea în tine şi stăpânirea de sine în cadrul unui examen atât de complex. Lectorii ce vor susţine aceste cursuri au o vastă experienţă în ceea ce priveşte examenul de admitere în Barou, şi te vor pregăti pentru dificultăţile din subiecte care te pot depuncta.

Obiectivele cursului:
– Un program de studiu complet care te va ajuta în pregatirea susţinerii examenului de admitere în Barou
– O perspectivă clară şi concisă asupra celor 5 materii juridice din care se dă examenul
– Studii de caz şi exerciţii care să te ajute în obţinerea unui răspuns pozitiv la examen
– Sfaturi şi tehnici de la profesori/experţi/magistraţi renumiţi pentru a-ţi îmbunătăţi aptitudinile teoretice şi practice pentru susţinerea examenului
– Întelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs
– Deprinderea tehnicilor de abordare a grilelor de concurs si exersarea acestora
– Metode complexe de consolidare a încrederii în sine şi a susţinerii acestui examen

Structura cursului:
Cursul se desfăşoară pe durata a 5 weekenduri cumulând în total un numar de 110 de ore intensive de curs, structurate în aşa fel încât să iţi ofere cea mai bună pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

În ultimul weekend vom simula examenul de admitere în Barou. La final, vom analiza experienţa ta de la examen şi vom da un feedback personalizat fiecărui participant. Examenele de la simulare sunt o parte importantă a pregătirii pentru examen şi nu testează numai cunoştinţele teoretice, ci şi comportamentul indiviului per ansamblu când este pus într-o situaţie de importanţă majoră pentru el.

Lectori:
Echipa din spatele acestui curs este formată din profesori universitari, practicieni şi magistraţi, pe care i-am ales cu grijă, având fiecare o vastă experienţă atât didactică, cât şi practică:

Drept procesual civil: Trif Roxana Maria – fost magistrat – judecător la Curtea de Apel Braşov, actual conf. Univ. Dr. în cadrul Universităţii „George Bariţiu”, Facultatea de Drept, doctor în drept şi avocat în cadrul Baroului Braşov.

Drept Civil: Bazil Oglinda – lector universitar Universitatea Romano – Americana, avocat memebru  al Baroului Bucuresti, formator in domeniul dreptului civil.

Drept penal: Baiculescu Vasile  – avocat – Membru al Baroului Bucuresti, Licențiat în Drept, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, formator în domeniul dreptului penal.

Drept procesual penal: Radu Nicolae Cîrlan – avocat – membru al Baroului Bucureşti, absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, formator în domeniul dreptului procesual penal.

Organizarea profesiei de avocat: Moise Monica  – avocat – Baroul Bucureşti, Licentiat in Drept, formator în domeniul dreptului.
Aceştia vor fi la dispoziţia ta pe perioada cursului pentru întrebări, nelămuriri şi sfaturi în ceea ce priveşte modul de pregătire pentru examenul de admitere în Barou.

Beneficii pentru tine:
– Acces la cei mai buni experţi şi profesori
– Pregătire completă, pentru toate probele de concurs
– Înţelegerea noutăţilor legislative apărute recent
– O pregătire performantă şi adaptată nevoilor tale
– Lista actualizată cu cărti, manuale, materiale necesare pregătirii
– Poziţionarea nivelului de pregătire în cadrul unui grup de persoane care au acelaşi obiectiv
– Buna cunoaştere a modului de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere în Barou
– Buna înţelegere a modului în care trebuie abordată grila de concurs

Înscrie-te acum şi vei beneficia de preţul de 5100 lei / persoană
(în limita locurilor disponibile)

Organizers

Visited 287 times, 1 Visit today

Related Event

April 2, 2015

15:30 To 18:30

De multe ori întâmpinăm dificultăți în corelarea informațiilor teoretice cu partea practică. Tocmai de aceea CONTAcademy îți oferă soluția eficientă prin care tu îți crești nivelul de exercitiu practic în contabilitate. Prin participarea la Workshop-ul Contacademy vei avea următoarele beneficii: – vei putea să înregistrezi documentele contabile concret și eficient,–… Read more…

Cercul de drept “Ius Iuventutis” organizează Fiat Justitia. Ediția a XI-a Universitatea Petru Maior Târgu-Mureș 14-15 martie 2015 Partener media: JURIDICE.ro În cadrul evenimentului, vor fi organizate trei concursuri de pledoarii: Drepturile Omului, Drept European și Vis Willem Pre-Moot. I. Concursul de Drepturile Omului Fiat Iustitia este un concurs de pledoarii destinat… Read more…

În ultimii ani ne-a preocupat să găsim cea mai eficientă modalitate pentru reuşita cursanţilor noştri care să arate cel mai drept şi simplu drum către ţină propusă, un drum care să fie clar şi uşor de pus în practică pentru oricine îl cunoaşte. Soluţia este să porneşti la drum cu… Read more…

December 10, 2014

ELSA Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita la ultimul eveniment de amploare organizat de departamentul Seminare si Conferinte în anul 2014. În data de 11 Decembrie invităm toți studenții să iasă din bănci și să participe la Cafeneaua Juridică.Evenimentul “Lawyers After Hours” implică o discuție interactivă și deschisă pe… Read more…

Sales Masters, conferinţa dedicată vânzărilor, va avea loc pe data de 4 Noiembrie 2015, în Bucureşti, la Hotel Athenee Palace Hilton***** şi va reuni în cadrul aceluiași eveniment peste 100 de oameni de business, profesioniști ai zonei de sales și dezvoltare, specialişti cu viziune a mediului de afaceri și evoluție… Read more…