Curs Cheile Genelor – Secventa de Activare in BUCURESTI

April 25, 2015

April 25, 2015

09:00 To 15:00

CIM Center Str. Erou Ion Calin nr.33, sector 2, Bucuresti

http://www.genekeys.ro

are you going to attend Curs Cheile Genelor - Secventa de Activare in BUCURESTI?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Activează potențialul ascuns în ADN-ul tău!

– Care este scopul vieții mele?
– Cât de mult mă împlinesc relațiile mele?
– Cum pot aduce prosperitate în viața mea, dar și a familiei și comunității mele ?
– Și ce înseamnă de fapt darurile si umbrele?

Acestea sunt câteva din intrebările la care ajunge orice om atunci când realizează că viața trebuie sa fie mai mult decât o fugă contra cronometru pentru satisfacerea unor nevoi materiale. Avem nevoie să ne odihnim, să respirăm, să reflectăm, să înțelegem cine suntem, ce daruri minunate avem de oferit lumii din jurul nostru și cum putem contribui, într-un ritm firesc, pentru a aduce bucurie familiei și comunității noastre.

Cheile Genelor sunt o cale de evoluție personală și spirituală ce te poate ajuta să găsești răspunsuri la astfel de întrebări și să aduci o nouă perspectivă luptei cu timpul. Nu sunt o metodă rapidă – nici nu credem ca există așa ceva – și necesită dedicație și curiozitatea de a afla mai mult. Se bazează pe I Ching, una dintre cele mai vechi scripturi ale lumii, pusă în contextul noilor descoperiri din genetică și adaptată modului de viață modern.

CE ÎȚI PROPUNE ACEST WORKSHOP?
1. Vei descoperi cum gândurile tale zilnice, sentimentele și intențiile îți programează sistemul biologic.
2. Vei învăța să-ți folosești sfera de discomfort pentru a-ți mări capacitatea de a iubi.
3. Vei afla mai multe despre Arta Contemplării – o tehnică la fel de puternică precum meditația și concentrarea, dar mult mai ușor de aplicat în contextul vieții moderne.
4. Vom discuta despre profilul hologenetic – o hartă unică fiecărei pesoane, ce descrie elemente esențiale ale structurii tale și calea către o conștiință trează.

Pentru a beneficia de experientele din cadrul cursului fiecare participant are nevoie de propriul profil hologenetic. Profilul hologenetic se poate obtine gratuit la http://www.genekeys.ro/profil-hologenetic/ sauhttp://www.genekeys.com/profile/

Cursul este sustinut de Alexandra Chiru – Redactorul cărții “Gene Keys” și profesor Cheile Genelor și OFT – Original Feeling Touch.

DETALII PRACTICE
– Când: Sambata 25.04.2015
– Unde: LOCATIA VA FI ANUNTATA PARTICIPANTILOR.
– Cost participare: 200 RON. Se achită la începutul workshop-ului.
DEOARECE LOCURILE IN SALA SUNT LIMITATE, TE RUGAM SA CONFIRMI PARTICIPAREA LA 0745 171 681 SAU PE EMAIL LA: info@genekeys.ro.

DESPRE CHEILE GENELOR
Cheile Genelor sunt o sinteză ce se bazează pe cunoașterea cuprinsă în I Ching și Human Design, putând fi considerate un I Ching contemporan.
Deoarece Umbra conține un potențial energetic enorm, Darul nu este altceva decât Umbra înțeleasă, îmbrațișată și manifestată creativ. Fiecare Umbră ascunde astfel, în interiorul ei, un Dar!

Cele 64 de Chei ale Genelor sunt arhetipuri universale care stau la baza țesăturii întregului univers și au capacitatea de a trezi potențialul ascuns în ADN-ul nostru. Tehnica folosită este contemplarea, aceasta reunind aspecte din meditație și concentrare. Prin contemplarea susținută a celor 64 de gene-arhetip, inițiem un proces la nivel celular care ne ghidează în transformarea convingerilor fundamentale despre noi inșine. Frecvența ADN-ului nostru începe să crească și intrăm într-o intensă perioadă de transformări în viață. Acest nou sentiment are un efect benefic, eliberator în toate aspectele vieții de la sănătate, la relații sociale de orice fel și până la prosperitate.

Dacă dorești mai multe informații, te invităm pe :
www.genekeys.com
www.genekeys.ro
– pagina de Facebook Gene Keys Romania
– sau să ne scrii la info@genekeys.ro

Organizers

Visited 182 times, 2 Visits today

Related Event

January 28, 2015

18:00 To 20:00

Tu îți creezi viitorul. Prin gândurile, sentimentele și acțiunile tale contribui în permanență, indiferent de nivelul tău de conștiență, la viitorul tău. Cum îți planifici anul? Ce metode folosești pentru a obține ceea ce îți dorești? 8 vorbitori îți vor prezenta sistemele pe care le folosesc și care dau rezultate.… Read more…

Studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a IX-a ediţie a proiectului cu tradiţie BUSINESS SMART SCHOOL, în Cluj-Napoca. Organizaţia Studenţilor Economişti Cluj-Napoca, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai, va organiza în perioada 11-17 septembrie 2016 ce-a de-a IX-a ediţie… Read more…

(English)&(Română)Join the ”Redescopera frumusetea Clujului” team this Sunday for a walk through the Gruia neighbourhood. Among the avenues that we will be visiting are the E. Racoviță, Suceava, Vântului and Șerpuitoare streets. The purpose is to get accustomed with the city streets and neighbourhoods. Please note that there is no… Read more…

♥ Te invit cu drag, pe 21.6.2015 la un CURS OFT cu adevărat special! ♥ DUMINICA in Bucuresti: curs OFT (Original Feeling Touch – TERAPIA ATINGERII ORIGINARE) Cum oferim sprijin fizic si emotional prin Original Feeling Touch (Atingerea senzatiei originare)? Ce este OFT?OFT – Original Feeling Touch este un tip…

December 16, 2015 To December 19, 2015

Christmas B(u)y Design17-20 decembrie 2015 | Casa TiFF Christmas b(u)y Design aduce la Casa TiFF creaţii ale tinerilor designeri locali. Vă aşteptam într-un set-up inedit, cu sugestii de styling şi cadouri pentru Craciun. Un târg cu produse semnate de peste 20 de designeri clujeni, unde în cele 4 zile veţi… Read more…