Cum lansez cu succes propria afacere prin fonduri europene – curs de competente antreprenoriale, Cluj-Napoca

May 28, 2016

May 28, 2016

09:00 To 01:54

Cluj-Napoca, str. Unirii nr. 13, ap 20

are you going to attend Cum lansez cu succes propria afacere prin fonduri europene - curs de competente antreprenoriale, Cluj-Napoca?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Anul 2016 este un an important, cu o prognoza de crestere economica si cu noi programe de finantare ce vor fi deschise.
Daca in acest an:
– vreti sa faceti parte din randul antreprenorilor si v-ati propus sa va lansati cu succes propria afacere sau…
…vreti sa va gasiti un loc de munca in domeniul scrierii si implementarii proiectelor finantate prin fonduri europeane sau….
…vreti sa fiti formator pentru a sustine cursuri de competente antreprenoriale va asteptam sa va inscrieti la cursul de initiere in ocupatia “Competente antreprenoriale”, Antreprevision in parteneriat cu Asociatia Compania de Tango Cluj.
Ce oferim?
Un atelier de lucru intensiv, cu o durata de 90 de ore in care veti invata cum sa va identificati competentele personale antreprenoriale, cum sa va dezvoltati abilitatile necesare organizarii si dezvoltarii unei afaceri, care sunt pasii pentru scrierea unui proiect de finantare si cum se finanteaza o afacere prin intermediul finantarilor nerambursabile.
Despre ce veti invata?
1. Antreprenorul: concept, caracteristici si competente, consideratii generale pe tema antreprenoriatului.
2. Primii pasi in demararea unei afaceri – de unde pornesc?
3. Ideea de afaceri – cum identific si evaluez o idee de afaceri?
4. Intrebari cheie despre ideea dumneavoastra de afaceri:
– inainte de a incepe o afacere
– in momentul demararii afacerii
– in timpul dezvoltarii unei afaceri
5. Obiectivele in planul de afaceri – cum le setez?
6. Care sunt pasii concreti de la idee la infiintarea unei afaceri? Care sunt taxele si impozitele pe care le plateste afacerea mea? Etapele si documentele necesare pentru angajarea personalului.
7. Relatii publice si comunicare – Cum comunic despre afacere, inca de la idee.
8. Management si marketing in afaceri – cum imi folosesc abilitatile pentru a crea un brand puternic
9. Ce sunt fondurile nerambursabile si cum imi pot finanta afacerea prin finantari nerambursabile? Sursele de finantare nerambursabile pentru afacerea dumneavoastra si oportunitati de finantare europeana.
10. Redactarea unui plan de afaceri si pasii concreti in depunerea unui proiect de finantare europeana.
11. Implementarea unui proiect cu finantare nerambursabila: intocmirea dosarelor de achizitii in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila.
Evaluare:
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire ce va consta intr-o proba teoretica (test grila) si una practica (proiect – plan de afaceri), in urma caruia participantii vor obtine un certificat de absolvire autorizat – nivel initiere, eliberat de ANC si recunoscut la nivel national si international.
Pret:
600 lei/persoana. Acesta reprezinta costul total al cursului, fiind incluse prestatia lectorului, examinarea, materialele de curs, pauza de cafea. Cei care se inscriu pana in data de 20 mai beneficiaza de o reducere de 10%, iar studentii, elevii si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 20%.
Achitarea taxei se realizeaza in 2 transe: – 100 lei la inscriere, diferenta la inceperea cursului.
Bonus:
Prin tragere la sorti, 2 persoane vor primi 2 sedinte gratuite a cate 2 ore de consultanta in scrierea si depunerea unui proiect cu finantare nerambursabila.
Perioada de desfasurare: 28 mai 2016 – 12 iunie 2016, sustinere examen in data de 13 iunie 2016.

Locatie: Piata Unirii nr 13, ap 20, Cluj-Napoca.
Inscrierile se fac completand formularul: http://goo.gl/forms/2Gv1KZEvxM
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie pe email: office.antreprevision@gmail.com sau facebook:https://www.facebook.com/antreprevision.
Persoane de contact:
Mariana Ruscan, telefon: 0740330311
Ioana Lascu, telefon: 0744662463

Organizers

Visited 20 times, 1 Visit today

Related Event

July 2, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti

January 25, 2016

Dăm startul înscrierilor pentru primul training din 2016: Vânzare Inteligentă! Vrei să îți îmbunătățești performanța în vânzări în 2016? Vrei să stăpânești tehnicile vânzării inteligente? Vrei să înveți cum să depășești obiecțiile clienților [”Este prea scump!” “Nu am timp, nu am bani!”, sau “Trebuie să mă mai gândesc!”] și să… Read more…

Deloitte Romania împreună cu specialiștii Comisiei Europene și reprezentanți ai autorităților vamale române vă invită pe data de 31 martie 2015, la Hotelul InterContinental din București, să aflați care este impactul adoptării noului Cod Vamal al Uniunii Europene asupra societății dumneavoastră. Codul Vamal al Uniunii  își propune reorientarea activității de… Read more…

Autoritatea Națională pentru Turism organizează, în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului, conferința internațională “Managementul Integrat al Calității pentru Destinațiile Turistice: Cheia pentru competitivitate”. Conferința va avea loc în data de 23 iunie 2016 la Palatul Parlamentului și este cel mai important eveniment internațional de turism organizat în România anul… Read more…

April 27, 2014

17:30 To 20:30

Când? Luni, 28 aprilie Unde? TechHub Bucharest (Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, etaj 1)   Cu cine?   Daniel Dragomir, Co-Fondator şi CEO TechHub Bucharest Antreprenor cu experienţă în vânzări, marketing şi project management, Daniel Dragomir este Co-Fondator şi CEO TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie,… Read more…