Cum lansez cu succes propria afacere prin fonduri europene – curs de competente antreprenoriale, Cluj-Napoca

May 28, 2016

May 28, 2016

09:00 To 21:08

Cluj-Napoca, str. Unirii nr. 13, ap 20

are you going to attend Cum lansez cu succes propria afacere prin fonduri europene - curs de competente antreprenoriale, Cluj-Napoca?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Anul 2016 este un an important, cu o prognoza de crestere economica si cu noi programe de finantare ce vor fi deschise.
Daca in acest an:
– vreti sa faceti parte din randul antreprenorilor si v-ati propus sa va lansati cu succes propria afacere sau…
…vreti sa va gasiti un loc de munca in domeniul scrierii si implementarii proiectelor finantate prin fonduri europeane sau….
…vreti sa fiti formator pentru a sustine cursuri de competente antreprenoriale va asteptam sa va inscrieti la cursul de initiere in ocupatia “Competente antreprenoriale”, Antreprevision in parteneriat cu Asociatia Compania de Tango Cluj.
Ce oferim?
Un atelier de lucru intensiv, cu o durata de 90 de ore in care veti invata cum sa va identificati competentele personale antreprenoriale, cum sa va dezvoltati abilitatile necesare organizarii si dezvoltarii unei afaceri, care sunt pasii pentru scrierea unui proiect de finantare si cum se finanteaza o afacere prin intermediul finantarilor nerambursabile.
Despre ce veti invata?
1. Antreprenorul: concept, caracteristici si competente, consideratii generale pe tema antreprenoriatului.
2. Primii pasi in demararea unei afaceri – de unde pornesc?
3. Ideea de afaceri – cum identific si evaluez o idee de afaceri?
4. Intrebari cheie despre ideea dumneavoastra de afaceri:
– inainte de a incepe o afacere
– in momentul demararii afacerii
– in timpul dezvoltarii unei afaceri
5. Obiectivele in planul de afaceri – cum le setez?
6. Care sunt pasii concreti de la idee la infiintarea unei afaceri? Care sunt taxele si impozitele pe care le plateste afacerea mea? Etapele si documentele necesare pentru angajarea personalului.
7. Relatii publice si comunicare – Cum comunic despre afacere, inca de la idee.
8. Management si marketing in afaceri – cum imi folosesc abilitatile pentru a crea un brand puternic
9. Ce sunt fondurile nerambursabile si cum imi pot finanta afacerea prin finantari nerambursabile? Sursele de finantare nerambursabile pentru afacerea dumneavoastra si oportunitati de finantare europeana.
10. Redactarea unui plan de afaceri si pasii concreti in depunerea unui proiect de finantare europeana.
11. Implementarea unui proiect cu finantare nerambursabila: intocmirea dosarelor de achizitii in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila.
Evaluare:
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire ce va consta intr-o proba teoretica (test grila) si una practica (proiect – plan de afaceri), in urma caruia participantii vor obtine un certificat de absolvire autorizat – nivel initiere, eliberat de ANC si recunoscut la nivel national si international.
Pret:
600 lei/persoana. Acesta reprezinta costul total al cursului, fiind incluse prestatia lectorului, examinarea, materialele de curs, pauza de cafea. Cei care se inscriu pana in data de 20 mai beneficiaza de o reducere de 10%, iar studentii, elevii si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 20%.
Achitarea taxei se realizeaza in 2 transe: – 100 lei la inscriere, diferenta la inceperea cursului.
Bonus:
Prin tragere la sorti, 2 persoane vor primi 2 sedinte gratuite a cate 2 ore de consultanta in scrierea si depunerea unui proiect cu finantare nerambursabila.
Perioada de desfasurare: 28 mai 2016 – 12 iunie 2016, sustinere examen in data de 13 iunie 2016.

Locatie: Piata Unirii nr 13, ap 20, Cluj-Napoca.
Inscrierile se fac completand formularul: http://goo.gl/forms/2Gv1KZEvxM
Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie pe email: office.antreprevision@gmail.com sau facebook:https://www.facebook.com/antreprevision.
Persoane de contact:
Mariana Ruscan, telefon: 0740330311
Ioana Lascu, telefon: 0744662463

Organizers

Visited 222 times, 2 Visits today

Related Event

Vrei sa obtii fonduri europene? Noi linii de finantare sunt acum disponibile. Participa la cursul de expert accesare fonduri europene si afla cum sa aplici cu succes pentru obtinerea fondurilor europena nerambursabile! Vino sa discutam despre liniile de finantare din cadrul Programului Operational Competitivitate si Programului National de Dezvoltare Rurala… Read more…

September 22, 2014

12:00 To 17:00

Cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de şase luni?Dacă eşti agent de vânzări sau director de vânzări, dacă eşti proprietarul unui IMM şi eşti implicat în vânzări, în acest e-mail îţi voi arăta cum să îţi dublezi vânzările în mai puţin de 6 luni. Nu este vorba de… Read more…

Eveniment de Networking Free – pentru oameni de afaceri, antreprenori & freelanceri. Ce e Open Connect Iasi?O întâlnire bilunara de networking, pitching și mentoring pentru oameni de afaceri, antreprenori, freelanceri și startupuri, programatori, designeri web, oameni de vanzari sau media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus în… Read more…

August 17, 2016 To August 20, 2016

Consolideaza-ti CARIERA! In aceasta vara, investeste in cariera ta, alege cursururile organizate de Proiect ContaPlus si imbina relaxarea cu perfectionarea. Acumuleaza cunostinte si abilitati in domeniul evaluarii proiectelor, finantate atat din domeniul public, cat si din cel privat. Participa la cursul autorizat A.N.C. „EVALUATOR PROIECTE”, organizat de Proiect ContaPlus in… Read more…

  Descriere Cursul este structurat ca un program interactiv care se desfășoară pe parcursul a două zile și oferă pregătire participanților pentru a înțelege diferențele culturale și pentru a stimula dezvoltarea și creativitatea în condiții de diversitate.           Obiective de învățare La finalul cursului veți putea… Read more…