CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză

September 29, 2015

September 29, 2015

02:28 To 02:28

are you going to attend CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

CRISISPEDIA

Aduce în România, pentru prima dată, doi comunicatori de talie internațională, specializați în situații de criză. Neil Chapman (UK) și Dimitri Schildmeijer (Olanda), vin la București ca speakeri la evenimentul dedicat comunicării de criză, care va avea loc la World Trade Center pe 29 și 30 septembrie.


În cadrul conferinței din 29 septembrie vor fi analizate studii de caz din întreaga lume, punând accent pe strategiile de comunicare folosite și pe rezultatele obținute. Prezentările celor doi invitați vor dezvălui mecanisme de analiză și de răspuns ale companiilor, în diferite momente de criză din mediul de afaceri.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor avea loc două workshop-uri aplicate, în care se vor dezbate rolul managementului în cadrul celulei de criza, aspecte de media training și reguli de urmat în conceperea unei strategii de comunicare eficiente.

Evenimentul se adresează profesioniștilor care ocupă poziții de middle & top management, precum și specialiștilor în PR din toate domeniile.


SPEAKERI

Cu peste 25 de ani dedicați gestionării situațiilor de criză care au captat titlurile marilor cotidiane, Neil Chapman a lucrat îndeaproape cu managementul de top al unora dintre cele mai mari companii din SUA. Printre pozițiile ocupate de-a lungul carierei sale s-a aflat cea de Public Affairs Director, iar mai apoi cea de Head of Refining & Marketing Communication pentru British Petroleum în Statele Unite. Neil Chapman a fost implicat, la cel mai inalt nivel, în gestionarea unor crize din diverse părți ale lumii, care au ajuns subiect de manual in universități – amenințări teroriste cu bombă în Columbia, explozii la rafinarii, deversări de petrol, accidente de elicopter, scandaluri din lumea tradingului și diverse procese celebre.

Cel de-al doilea invitat al conferinței, Dimitri Schildmeijer, este originar din Olanda și oferă consultanță în managementul comunicării pentru mari companii internaționale, de la relații cu presa sau reacții în social media, până la managementul reputației. A derulat programe de training pentru cele mai mari companii din domeniul energetic, în țări precum: Abu Dhabi, Angola, Australia, China, Egypt, Germania, India, Nigeria, Polonia, Olanda, Marea Britanie și SUA.

Timp de 8 ani, a lucrat pentru ExxonMobil Petroleum & Chemical Europe și a gestionat celula de criză regională și strategia de comunicare de criză pentru Benelux.

Pe parcursul carierei sale, Dimitri Schildmeijer a fost implicat în rezolvarea unor crize de imagine majore: incidente operaționale, restructurări, vanzări active, cesionări, investigații anti-trust ale UE, campanii negative derulate de ONG-uri, intoxicații alimentare și pandemii severe.


ACCESUL LA EVENIMENT

Accesul la eveniment se face cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

Înscrierile se fac la: iulia.borsan@noizzadvisors.com, iar detalii suplimentare se obţin la 0728 113 477.

Până la data de 15 iulie puteți beneficia de ofertă specială Early Bird: 130 Euro pentru prima zi de conferință sau 310 Euro pentru conferință și un seminar la alegere. 

http://www.cariereonline.ro/events/crisispedia-forumul-expertilor-comunicarea-de-criza

Organizers

Visited 219 times, 1 Visit today

Related Event

Trainigul de 1 zi contine 4 module a cate 90 de minute fiecare si se adreseaza incepatorilor.Numar de locuri: 15* (11 rezervari – 06.03.2015)*In conditii exceptionale vom putea suplimenta cu 2-3 locuri Pot participa antreprenori care au prezenta online si care doresc sa invete cum sa masoare cu rigurozitate rezultatele…

September 14, 2015

Creșterea vânzărilor este cea mai sigură cale pentru dezvoltarea afacerilor. Atât timp cât nu poți vinde valoarea pe care o creezi, nu poți avea succes în economia de piață. Dar cum poți face asta într-o lume care taie costuri de oriunde, mai ales de la tine, și care se plânge… Read more…

“Eficienta” este cuvantul de ordine al marketingului modern, dar, pentru a fi eficient in realizarea unei campanii de marketing, este necesar sa utilizezi instrumente testate deja de profesionisti. Ce vei obtine prin participarea la acest curs:-instrumente utile pentru derularea unei campanii de marketing-perspectiva unui specialist in domeniu, atat din postura… Read more…

April 6, 2015

14:30 To 17:30

Invata de la Ciprian Soleriu, fondatorul Conversion Academy, sa fii persuasiv online, sa ai venituri mai mari si un public fidel. Inscrierea se face pe site-ul BT Club: http://bit.ly/1sVPzza Ce vei afla daca participi la seminar? + De ce metodele pe care le-ai folosit pana acum ca sa vinzi online… Read more…

Domeniul vânzărilor este unul extrem de competitiv și provocator, iar cunoașterea anumitor strategii poate constitui un mare avantaj. De aceea, în cadrul acestui training, participanții vor putea afla informații despre cum se realizează o vânzare inteligentă, cum pot identifica nevoile clienților companiei și cum să trateze obiecțiilor formulate de către… Read more…