CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză

September 29, 2015

September 29, 2015

10:22 To 10:22

are you going to attend CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

CRISISPEDIA

Aduce în România, pentru prima dată, doi comunicatori de talie internațională, specializați în situații de criză. Neil Chapman (UK) și Dimitri Schildmeijer (Olanda), vin la București ca speakeri la evenimentul dedicat comunicării de criză, care va avea loc la World Trade Center pe 29 și 30 septembrie.


În cadrul conferinței din 29 septembrie vor fi analizate studii de caz din întreaga lume, punând accent pe strategiile de comunicare folosite și pe rezultatele obținute. Prezentările celor doi invitați vor dezvălui mecanisme de analiză și de răspuns ale companiilor, în diferite momente de criză din mediul de afaceri.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor avea loc două workshop-uri aplicate, în care se vor dezbate rolul managementului în cadrul celulei de criza, aspecte de media training și reguli de urmat în conceperea unei strategii de comunicare eficiente.

Evenimentul se adresează profesioniștilor care ocupă poziții de middle & top management, precum și specialiștilor în PR din toate domeniile.


SPEAKERI

Cu peste 25 de ani dedicați gestionării situațiilor de criză care au captat titlurile marilor cotidiane, Neil Chapman a lucrat îndeaproape cu managementul de top al unora dintre cele mai mari companii din SUA. Printre pozițiile ocupate de-a lungul carierei sale s-a aflat cea de Public Affairs Director, iar mai apoi cea de Head of Refining & Marketing Communication pentru British Petroleum în Statele Unite. Neil Chapman a fost implicat, la cel mai inalt nivel, în gestionarea unor crize din diverse părți ale lumii, care au ajuns subiect de manual in universități – amenințări teroriste cu bombă în Columbia, explozii la rafinarii, deversări de petrol, accidente de elicopter, scandaluri din lumea tradingului și diverse procese celebre.

Cel de-al doilea invitat al conferinței, Dimitri Schildmeijer, este originar din Olanda și oferă consultanță în managementul comunicării pentru mari companii internaționale, de la relații cu presa sau reacții în social media, până la managementul reputației. A derulat programe de training pentru cele mai mari companii din domeniul energetic, în țări precum: Abu Dhabi, Angola, Australia, China, Egypt, Germania, India, Nigeria, Polonia, Olanda, Marea Britanie și SUA.

Timp de 8 ani, a lucrat pentru ExxonMobil Petroleum & Chemical Europe și a gestionat celula de criză regională și strategia de comunicare de criză pentru Benelux.

Pe parcursul carierei sale, Dimitri Schildmeijer a fost implicat în rezolvarea unor crize de imagine majore: incidente operaționale, restructurări, vanzări active, cesionări, investigații anti-trust ale UE, campanii negative derulate de ONG-uri, intoxicații alimentare și pandemii severe.


ACCESUL LA EVENIMENT

Accesul la eveniment se face cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

Înscrierile se fac la: iulia.borsan@noizzadvisors.com, iar detalii suplimentare se obţin la 0728 113 477.

Până la data de 15 iulie puteți beneficia de ofertă specială Early Bird: 130 Euro pentru prima zi de conferință sau 310 Euro pentru conferință și un seminar la alegere. 

http://www.cariereonline.ro/events/crisispedia-forumul-expertilor-comunicarea-de-criza

Organizers

Visited 410 times, 2 Visits today

Related Event

Sambata , 28 mai 2016 orele 10-13 va avea loc lansarea oficiala a monedei digitale SARCOIN in Romania la Camera de Comert si Industrie a Romaniei(CCIR Business Center) din str. Octavian Goga nr. 2, tronson II, etaj 4 , . Vor participa doi dintre fondatorii companiei Poolminers cu sediul in…

Dates: 01 Iul 2015 17:00 – 20:00 Place: Intră în pagina acestui eveniment (click pe foto) și înscrie-te folosind ”Register now!”  |  City: București, Romania     Important! Poți participa la un singur eveniment gratuit din seria de trei. Seminarul se desfășoară în sediul central al companiei austriece GRAWE ROMÂNIA S.A.  SIMPLU – CONCRET… Read more…

November 16, 2015

Fiecare psihoterapeut isi creaza in timp, expertiza pe un anumit segment de clienti: copii, adolescenti, adulti, varstnici, dar si pe anumite problematici, de cuplu, familie, limbaj, comportament, etc. Desi sunt recunoscatoare pentru ca le-am intalnit pe toate cele enumerate mai sus (ba chiar multe altele :)), ocazii in care am… Read more…

May 21, 2015

14:00 To 18:30

Cursul prezinta : 1. Cele 13 principii ale persuasiunii. 2. Tehnici de comunicare si vanzari (inclusiv vanzare personala) bazate pe cel putin 3 dintre cele 13 principii. 3. Studii de caz in care se demonstreaza cum companiile foarte mari utilizeaza aceste tehnici in cresterea profitului si a cifrei de afaceri.…

February 26, 2016 To February 27, 2016

08:00 To 16:00

Invata cum sa transformi idei si cerinte de business, in produse digitale (aplicatii web si mobile) simple si pe intelesul utilizatorilor.Deprinde in cele doua zile de training cele mai importante metode si tehnici pentru a-ti putea incepe cariea de UX Designer sau pentru a duce produsele tale digitale la un… Read more…