CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză

September 29, 2015

September 29, 2015

11:01 To 11:01

are you going to attend CRISISPEDIA – forumul experților în comunicarea de criză?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

CRISISPEDIA

Aduce în România, pentru prima dată, doi comunicatori de talie internațională, specializați în situații de criză. Neil Chapman (UK) și Dimitri Schildmeijer (Olanda), vin la București ca speakeri la evenimentul dedicat comunicării de criză, care va avea loc la World Trade Center pe 29 și 30 septembrie.


În cadrul conferinței din 29 septembrie vor fi analizate studii de caz din întreaga lume, punând accent pe strategiile de comunicare folosite și pe rezultatele obținute. Prezentările celor doi invitați vor dezvălui mecanisme de analiză și de răspuns ale companiilor, în diferite momente de criză din mediul de afaceri.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor avea loc două workshop-uri aplicate, în care se vor dezbate rolul managementului în cadrul celulei de criza, aspecte de media training și reguli de urmat în conceperea unei strategii de comunicare eficiente.

Evenimentul se adresează profesioniștilor care ocupă poziții de middle & top management, precum și specialiștilor în PR din toate domeniile.


SPEAKERI

Cu peste 25 de ani dedicați gestionării situațiilor de criză care au captat titlurile marilor cotidiane, Neil Chapman a lucrat îndeaproape cu managementul de top al unora dintre cele mai mari companii din SUA. Printre pozițiile ocupate de-a lungul carierei sale s-a aflat cea de Public Affairs Director, iar mai apoi cea de Head of Refining & Marketing Communication pentru British Petroleum în Statele Unite. Neil Chapman a fost implicat, la cel mai inalt nivel, în gestionarea unor crize din diverse părți ale lumii, care au ajuns subiect de manual in universități – amenințări teroriste cu bombă în Columbia, explozii la rafinarii, deversări de petrol, accidente de elicopter, scandaluri din lumea tradingului și diverse procese celebre.

Cel de-al doilea invitat al conferinței, Dimitri Schildmeijer, este originar din Olanda și oferă consultanță în managementul comunicării pentru mari companii internaționale, de la relații cu presa sau reacții în social media, până la managementul reputației. A derulat programe de training pentru cele mai mari companii din domeniul energetic, în țări precum: Abu Dhabi, Angola, Australia, China, Egypt, Germania, India, Nigeria, Polonia, Olanda, Marea Britanie și SUA.

Timp de 8 ani, a lucrat pentru ExxonMobil Petroleum & Chemical Europe și a gestionat celula de criză regională și strategia de comunicare de criză pentru Benelux.

Pe parcursul carierei sale, Dimitri Schildmeijer a fost implicat în rezolvarea unor crize de imagine majore: incidente operaționale, restructurări, vanzări active, cesionări, investigații anti-trust ale UE, campanii negative derulate de ONG-uri, intoxicații alimentare și pandemii severe.


ACCESUL LA EVENIMENT

Accesul la eveniment se face cu rezervare şi confirmarea înscrierii.

Înscrierile se fac la: iulia.borsan@noizzadvisors.com, iar detalii suplimentare se obţin la 0728 113 477.

Până la data de 15 iulie puteți beneficia de ofertă specială Early Bird: 130 Euro pentru prima zi de conferință sau 310 Euro pentru conferință și un seminar la alegere. 

http://www.cariereonline.ro/events/crisispedia-forumul-expertilor-comunicarea-de-criza

Organizers

Visited 378 times, 1 Visit today

Related Event

August 20, 2014

16:30 To 18:30

Hi Everybody, Next we’re going to discuss Project Risk Management. This is quite an important factor within a project, as it will allow you, the project manager, to win and not lose money when dealing with uncertain events, simply by having a proactive attitude. By having an effective risk management,… Read more…

Invata cele mai ascunse detalii, adaptabile pietei locale si cum sa utilizezi instrumente relevante pentru a iti crea si mentine avantajul competitiv. Ce vei invata: • De ce sa iti creezi un brand?• Bazele si elementele fundamentale ale unui brand• Brand look&feel (Impresia generala transmisa de brand)• Brand translation• Creare… Read more…

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

February 24, 2015 To February 25, 2015

Bine ai venit la conferinta in care nimeni nu vorbeste din carti. Toata       lumea vorbeste din experienta reala. Nu avem nimic impotriva cartilor,       ne plac foarte mult chiar. Doar ca la aceasta conferinta nu avem niciun       guru pe scena si preferam sa lasam experienta sa vorbeasca. http://www.2015.digitalforum.ro/ Read more…

Sales Master va avea loc în 4 Noiembrie în București, la Hotel Athenee Palace Hilton***** și va aduce în atenția participanților calea spre succes a vânzărilor prin telefon. Sales Master este evenimentul dedicat  oamenilor din departamentele de vânzări si marketing, avocaţilor, agenţilor de vânzări, negociatorilor, account managerilor, profesioniștilor din zona de sales  şi… Read more…