Creative Coffee Cluj #4

July 16, 2014

July 16, 2014

18:30 To 21:00

ClujHUB, strada Pitesti, nr. 19, CLuj-Napoca

are you going to attend Creative Coffee Cluj #4?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Exista in fiecare din noi un talent pe care, in mod normal, ar trebui sa il descoperim si sa il crestem. 

In cadrul Creative Coffee avem ocazia, la fiecare editie, sa cunoastem oameni unul si unul, toti talentati si toti cu o dorinta arzatoare de a-si crea propriul drum, de a-si transmite crezamanantul, de a-si expune munca, pentru ca lumea intreaga sa o vada. La intalnirile noastre, sunt mereu prezenti oameni care, de cele mai multe ori, prin talent, determinare si multa munca, reusesc sa ajunga in locuri, in care lumea, le-ar fi zis, in mod normal, ca nu au decat de viseze. Ei bine, ei asta fac. Viseaza si actioneaza pentru ca viziunea lor de devina realitate pentru noi toti. 

Dragii nostri, de aceasta data ne vom intalni cu doi oameni deosebiti care au dorit sa se exprime vizual, prin arta filmului. 

Matei Pleşa – un autodidact nonconformist ghidat de pasiunea pentru emotii transmise prin vizual. Este cel mai tanar videograf clujean care s-a facut remarcat intr-un mod vertiginos, ajungand sa colaboreze cu personalitati si companii nationale si internaionale. A inceput sa filmeze la varsta de 19 ani din pasiune pentru sporturile extreme, iar in mai putin de un an a ajuns sa colaboreze cu primii clienti din industria muzicala. Al treilea sau videoclip este si in prezent unul dintre cele mai vizualizate videoclip-uri de hip-hop din Romania. In urmatorii trei ani a inceput sa experimenteze din toate, de la corporate, short films, la aerial videos. Pasiunea lui raman insa documentarele, iar din acest motiv a inceput si un proiect personal (Fascinatia Mestesugului). Desi tanar, portofoliul de clienti pe care il are aduce nume precum: Maximilian, DeepCentral, Vescan, Universal Music, Mercedez-Benz, Ciucas, EuroGSM, Monster Energy Drink, Gyllensvaans Mobler (cel mai vechi producator IKEA/Suedia). In prezent Matei lucreaza pe doua “fronturi”, avand proiecte in Romania si Suedia. 

Cel de-al doilea care ni se alatura este cunoscut de catre comunitatea de bloggeri din Cluj sub numele de Groparu’. Numele de zi: Radu Băzăvan, ocupatia traducator, scriitor, copywriter, interpret, un om cu idei, un om cu initiativa, un om care doreste sa se faca auzit. Zis si facut, pentru ca anul acesta a dat lovitura la TIFF cu filmul independent “Usturoi”, care l-a scos din zona de blogosfera si l-a prezentat si unui alt fel de public, cel consummator de filme autohtone. Usturoi a fost un proiect in care s-a depus mult efort, a fost cu peripetii, a fost cu aplauze si a fost de aici de la noi, din Romania. Si oamenii l-au primit cu bratele deschise, credem noi pentru ca este un film care vorbeste despre lucrurile simple in viata, de care toti ar trebui sa ne putem bucura. 

Ce ne propunem si cu aceasta editie? Sa ne cunoastem si dupa chip si numele mic, nu numai dupa portofoliu, sa bem cafele împreuna si sa discutam proiecte care sa ne apropie, sa dezbatem idei si sa mutam niste munti. 

Prin intalnirile propuse dorim sa stimulam creativitatea oamenilor care au potential in aceasta directie si dorim sa le aratam ca acest potential poate fi dus departe si ca se poate transforma intr-o meserie. Consideram ca suntem datori cu totii sa dam tot ce avem mai bun din nou si sa creem pentru acea nisa in care avem dezvoltate abilitatile. Creative Coffee este spatiul in care creativii se intalnesc, se ajuta si isi transforma pasiunea in cariera. 

LINK INSCRIERI: http://www.eventbrite.com/e/creative-coffee-cluj-4-tickets-12147508525.
______________________ 

Vino sa ne imprietenim, spune-ne cum iti place sa-ti bei cafeaua, ce proiecte creative personale ai pornit si ce mai ai pe hartie. Poate aici chiar vei intalni partenerul creativ cu care sa faci si mai multe proiecte, si mai extraordinare. 

Contributia ta este de 25 ron, care asigura coffee break & drinks & snacks. 

Membrii ClujHUB au accesul gratuit. O alta posibilitate este sa-ti faci un Hub Event Membership de 100 lei/luna prin care iti asiguri accesul la toate evenimentele Hub-ului din luna respectiva + 1 zi/saptamana acces la spatiile de coworking. 

OFERTA pentru studenti: primii 5 inscrisi au ACCES GRATUIT! 

______________________ 

Creative Coffee este un eveniment initiat de Asociația Industrii Creative, datand din 2011, in Cluj fiind implementat de catre ClujHUB.

ClujHUB

Organizers

Visited 1888 times, 1 Visit today

Related Event

Esti antreprenor? Esti director sau responsabil de resurse umane? Conduci o echipa? Vrei sa cunosti nivelul la care se situeaza angajatii tai? Vrei sa stii cum poti imbunatati performantele echipei pe care o conduci? Atunci acest training intensiv ti se potriveste perfect!   Inscrie-te pana pe 05.10.2015 si vei investi in acest training… Read more…

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

Prima Conferinţă Studenţească GSS FSP-UB  PROGRAM 10:00 – 10:30 Deschiderea lucrărilor ConferinţeiCuvânt de bun venit: Claudia UDRESCU, Prodecan FSP-UBProiectul Conferinţelor Studenţeşti Grupul de Studii de Securitate: Dragoş PETRESCU, FSP-UB 10:30 – 11:45 Secţiunea IModerator: Ioan STANOMIR, şeful Şcolii Doctorale FSP-UB Lucrări:1) „Spectrul intelectual al omului politic. Studiu de caz: Corneliu Coposu”,… Read more…

September 27, 2015 To October 1, 2015

07:00 To 15:00

Obiectivele cursului• dobândirea competenţelor cheie implicate în formularea, planificarea şi monitorizarea proiectelor şi gestionarea resurselor, inclusiv în managementul riscurilor şi al echipei de proiect;• dobândirea cunoştinţelor fundamentale necesare pentru conducerea unui proiect – managementul ciclului de proiect;• cunoaşterea şi utilizarea principalelor instrumente şi metode menite a susţine activitatea de gestionare… Read more…

April 9, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Strabucks, Mall Vitan, Calea Vitan 55-59 Bucuresti