Corpul constient II – Workshop

May 14, 2015

May 14, 2015

18:00 To 21:00

Hotel Central 13 Victor Babes st, Cluj-Napoca

are you going to attend Corpul constient II - Workshop?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

A face imposibilul posibil, posibilul uşor şi uşorul elegant

Corpul Conştient
– atelier practic –

conştientizare prin mişcare – pentru eficientizarea performanţei de mişcare şi îmbunătăţirea calităţii vieţii
Armonizarea posturii corporale
Masaj – Terapii manuale – Gimnastică Funcţională

Salut! Te invit la un atelier inedit de Educaţie a Mişcării.

Prin mişcări gentile şi atenţie bine direcţionată ajungi, pe parcursul acestui atelier, la îmbunătăţirea schemelor de mişcare de la nivelul creierului şi creşterea funcţionalităţii tuturor mişcărilor vieţii de zi cu zi sau a performanţei sportive. Învăţând şi exersând această metodă de exerciţiu fizic, îţi poţi creşte uşurinţa şi amplitudinea de mişcare, îţi poţi îmbunătăţi flexibilitatea şi coordonarea, şi poţi redescoperi propria capacitate pentru mişcări eficiente şi graţioase. Aceste îmbunătăţiri vin adesea, cu creşteri ale calităţii funcţionale în alte aspecte ale vieţii.
Gimnastica Funcţională se bazează pe principii ale fizicii şi biomecanicii, şi pe o înţelegere empirică a procesului uman de învăţare şi dezvoltare. Gimnastica Funcţională determină o expansionare a imaginii de sine, prin secvenţe de mişcare ce supun atenţiei părţi a ceea ce eşti, dar care în mod obişnuit sunt în afara conştientizării tale; astfel, prin asimilarea acestei metode, ajungi să integrezi în mişcările tale zilnice mai mult din cine ce eşti tu.

În urma participării la acest workshop, devii mai conştient de rigidităţi şi scheme neuro-musculare greşite ce au devenit obişnuinţe pentru tine, îţi îmbogăţeşti opţiunile de acţiune prin noi modalităţi de mişcare. Prin această senzitivitate crescută a mişcării fizice, Gimnastica Funcţională te susţine în a-ţi trăi viaţa mai plenar, eficient şi confortabil.

Îmbunătăţirea funcţiilor fizice nu sunt neapărat o finalitate în sine. Aceste îmbunătăţiri se bazează pe dezvoltarea unei conştientizări funcţionale mai comprehensive, care reprezintă adesea o cale spre o dezvoltare funcţională mai largă, în contextul mediului şi modului tău de viaţă.

Ce se întâmplă la acest workshop:

Trei ore de mişcare atentă, gentilă dar profundă, cu conştientizarea paternurilor de mişcare ale corpului şi a rigidităţii pe care acesta a acumulat-o în timp şi felul în care acestea dispar cu ajutorul unor exerciţii simple, lipsite de efort şi totuşi atât de eficiente.

La ce te aştepţi în urma practicii Gimnasticii Funcţionale:
• armonizarea posturală
• disponibilitatea energetică crescută
• imagine si stimă de sine imbunătăţite
• creşterea eficienţei şi eleganţei mişcării în viata de zi cu zi şi în activităţi specifice(sport, dans, actorie, muzică)
• eliberarea de tensiunile acumulate în timp
• relaxare psiho-emoţională
• adeseori dispar durerile(chiar şi cele vechi şi persistente)
• libertate crescută de mişcare şi alegere a opţiunilor de mişcare
• recuperare eficientă după efort
• recuperare completă după traume sportive sau accidente
Înscrierile se fac până în data de 13 mai la adresa iuliancristianmihai@gmail.com sau www.lifeinbalance.ro
Atenţie!

Atelierul este eminamente practic, şi presupune trei ore de exerciţiu lent, delicat, uşor dar cu efecte foarte profunde datorate principiilor de lucru şi atenţiei, direcţionate foarte specific, nu atât asupra intenţiei şi finalităţii mişcării(a atinge, ajunge, trage, împinge,etc…) cât a senzaţiei şi procesului în sine; ajungem astfel, la a ameliora postura şi a creşte funcţionalitatea tuturor mişcărilor folosite în viaţa de zi cu zi sau în activităţile sportive şi artistice!

Înscrierile se fac până în data de 13 mai, pe adresa: iuliancristianmihai@gmail.com(nume, vârstă, aşteptări cu privire la seminar) sau pe site-ul www.lifeinbalance.ro.
Confirmarea rezervarii locului se face în urma plăţii sumei integrale pe nr. de cont ce îl primeşti prin e-mail, în urma exprimarii dorintei de participare.

Rezervă-ţi un loc până în data de 8 mai şi primeşti o reducere de 20 ron!

Locatia: Sala de conferinţe a hotelului Central str. Victor Babes, nr. 13
Participare: 140 Ron
Momentul desfasurarii: Joi, 14 mai, 2015, orele 18:00 – 21:00

Acest workshop, poate fi considerat ca o posibilitate de a învăţa un program de menţinere a stării de sănătate prin mişcare, ce îţi va fi util pe tot parcursul vieţii!

Cristian Iulian – kinetoterapeut – specializat în Terapie Miofascială şi Gimnastică Funcţională

Organizers

Visited 228 times, 1 Visit today

Related Event

August 10, 2014 To August 21, 2014

Why this summer school?Like it or not, you are a negotiator. Everyone negotiates something every day. You negotiate with your family about where to spend the weekend. You discuss a raise with your boss. You try to agree with a stranger on the price of his house. We buy and… Read more…

Data: duminica 26 aprilie 2015 – ora 10:00 Durata: 9 ore Locația: in curand Curs ținut de Iulian Motea Dacă ai „aterizat” direct pe această pagină și vrei mai multe detalii despre acest curs, poți citi aici – link. Costul cursului: prima participare: 250 lei (pret valabil pentru inscriere si plata efectuate pana la… Read more…

http://talentcenter.ro/            office [ at ] talentcenter.ro

March 28, 2015

08:00 To 16:00

Uneori pare confuz și dificil demersul pe care trebuie să-l desfășori pentru a porni pe un drum diferit. Într-adevăr, schimbarea carierei nu se întâmplă peste noapte, ci implică scopuri bine definite și multă muncă. Te invit la workshopul „Fii leaderul propriei cariere” pe 29 martie pentru a învăța pașii pe… Read more…

January 16, 2015

09:00 To 17:00

Vocea spune multe despre tine. Oamenii te judeca adeseori dupa modul în care îti comunici mesajul, iar succesul tau profesional poate sa depinda si de abilitățile tale de vorbire.  Programul de public speaking si instruire vocala pe care vi-l propunem este conceput in asa fel incat sa va ajute cat… Read more…