Construirea rezistenţei la stres

June 3, 2015

June 3, 2015

18:30 To 14:00

Cluj-Napoca

are you going to attend Construirea rezistenţei la stres?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Indiferent dacă stresul a devenit o problemă sau nu în viața ta, el este o realitate a societății în care trăim. Rezistența la stres a devenit o cerință necesară pentru omul zilelor noastre.
O piață a muncii tot mai competitivă, cerințe tot mai mari la locul de muncă, relații sociale volatile, complexe, acestea sunt realitățile omului actual.
Acest modul abordează rezistența la stres din perspectivă cognitiv-comportamentală și a psihologiei pozitive. Metodele folosite vor fi interactive, non-formale. Se vor crea experiențe de învățare concrete, transferabile în cotidian.

Ce construim mai exact?

– capacitatea de a face față cu succes schimbărilor
– capacitatea de a-ți păstra sănătatea și energia când te afli sub presiune constantă;
– capacitatea de a-ți reveni rapid după eșecuri;
– capacitatea de a găsi un nou mod de a munci și de a trăi când cel vechi nu mai este posibil;
– capacitatea de a face toate acestea fără a acționa într-o manieră distructivă sau disfuncțională.

Programul întâlnirilor:
1. Cercul vicios al stresului (mecanismele neurobiologice ale stresului, modul în care acestea declanșează și întrețin emoții negative – comportamente care ne sabotează – cum ajungem pe pilot automat)
2. Strategii de a face față emoțiilor negative (conștiența – compasiunea față de sine- acceptarea)
3. Dezvoltarea resurselor personale (dezvoltarea trăsăturilor pozitive de caracter- creșterea stării de bine)
4. Dezvoltarea resurselor personale (plăcere vs. flow vs. sens în activitatea zilnică)
5. Concluzii, reflecții, analiză în grup.

Atelierele se vor ține în regim modular: în fiecare miercuri, începând din 03.06 până în 01.07, de la ora 18:30 – 20:30, str. Rene Descartes nr. 6.
Taxa este de 80 RON/modul, iar plata se poate face la a doua întâlnire.
Număr maxim de participanți: 12.
Pentru participare, este necesară înscrierea la dezvoltare.personala@minteforte.ro, până la data de 02-06-2015

Organizers

Visited 142 times, 2 Visits today

Related Event

Retrospectiva Ignition 2014 | Colors In Projects Colors in Projects a lansat seria evenimentelor Ignition – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de arta vorbitului în public sau care vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de speaker. Prima din seria de provocări a avut loc în data de 17 mai… Read more…

Cum sa ne aducem angajatii la nivelul de performanta dorit de catre organizatie? Afla la cel mai solicitat curs de management:‪#‎MENTORTraining‬ va invita la un curs consacrat de management proactiv aplicat, curs intensiv care promovează metode eficace de revenire, prin antrenare, a angajaţilor nesituaţi la nivelul de performanţă dorit de… Read more…

Vrei să faci următorul pas în carieră? Vino la Târgul de Cariere de la Târgu- Mureș, locul unde se adună cele mai bune joburi, internshipuri și stagii de practică. Bosch Rexroth, CamelWeb, CIE Matricon, Hirschmann Automotive și alte 30 de companii și organizații te așteaptă în 6 aprilie între orele… Read more…

November 6, 2014 To November 8, 2014

This year’s edition of the UN Youth Academic Conference will take place between 7-9 November in Bucharest and will consist in discussions revolving around the theme of NATO’s Smart Defenders: Women as a valuable asset within the security sector. Aiming to approach a topic that keeps occupying the headlines of the… Read more…

October 28, 2014

15:00 To 20:00

CURSURI INTENSIVE Cursul prezinta cele trei naturi ale fiintei umane: constienta, subconstienta si inconstienta (schema lui Jung), prezinta guvernanta chakrelor asupra functionabilitatii energetice a vietii, precum si frecventele cerebrale in care ne configuram starile de veghe, de visare lucida, de meditatie si somn.