Conferinta “Inteligenta Emotionala si Sentimentul Compasiunii”

April 9, 2015

April 9, 2015

18:00 To 21:00

Targu-Mures

are you going to attend Conferinta “Inteligenta Emotionala si Sentimentul Compasiunii”?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Intrare sub forma de donație de minim 30 RON pentru Asociația “Împreuna pentru copiii cu cancer”.

APLICĂ ACUM AICI:
https://docs.google.com/forms/d/1SJ3ZilRRwVZVaL_LEGctuzxhGQBVBI9Uyw45JhmDXUQ/viewform

MAI MULTE DETALII PE:
http://jcimures.ro/eveniment-caritabil-2015/
_____________________________________________
Cum ar fi să participi la un eveniment în care te îmbogăţeşti cu informaţii valoroase şi să oferi în acelaşi timp ajutor preţios unor copii bolnavi de cancer?
În perioada sărbătorilor de Paşte, mai exact 9 aprilie, JCI Târgu-Mures te invită la un eveniment cu totul special. Prin participarea ta, vei avea ocazia să afli mai multe despre inteligenţa emoţională şi, în acelaşi timp, vei putea sprijini Asociaţia „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureş.
_____________________________________________

CE VEI ÎNVĂŢA DACĂ VEI VENI LA CONFERINŢĂ?

În cadrul conferintei, Zoltan Veres, cunoscut trainer şi coach, va prezenta într-un mod practic detalii despre Inteligenţa Emotională :
● Ce este şi la ce ne ajută?
● Care sunt beneficiile dezvoltării acesteia (Stiai că inteligența emoțională este responsabilă pentru 58% din performanțele jobului tău? )
● Metode practice pentru a o dezvolta
● Empatia, compasiunea şi recunostiinţa din perspectiva inteligenţei emoţionale.

Prezența ta la eveniment, o faptă bună care va aduce zâmbetul pe buze acestor copilași!

Conferinta este aproape gratuită pentru că suma plătită la intrare va fi donată Asociaţiei „Împreună pentru copiii cu cancer” din Târgu-Mureş.
_____________________________________________

Despre ZOLTAN VERES – omul pe care trebuie să-l cunoști!

Este un cunoscut trainer şi coach, specializat în dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale. De mai bine de zece ani s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor, susţinând training-uri, seminarii şi workshop-uri, şedinţe de coaching, care se bazează pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale.

De asemenea, Zoltan este certificat şi acreditat international de 6 SECONDS în Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale (6 Seconds este cea mai mare organizaţie internaţională din lume axată exclusiv pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale, mai multe detalii aici:http://www.6seconds.org/)
_____________________________________________

Despre Asociaţia “Împreună pentru copiii cu cancer”

Scopul principal al Asociaţiei “Împreună pentru copiii cu cancer” este ajutorarea copiilor bolnavi de cancer şi finanţarea/sponsorizarea Secţiei de Hemato-oncologie Pediatrică din Târgu-Mures.

Numărul copiilor bolnavi de cancer creşte anual cu 15-20 de cazuri noi.

Fii mai bun și alătură-te nouă, JCI Târgu Mureș, în data de 9 Aprilie pentru a ajuta aceşti copilaşi!
Împreună putem face minuni! Nu ezita, participă, dezvoltă-te, dăruiește un zâmbet!
_____________________________________________

APLICĂ ACUM AICI:
https://docs.google.com/forms/d/1SJ3ZilRRwVZVaL_LEGctuzxhGQBVBI9Uyw45JhmDXUQ/viewform

Mai multe detalii pe:
http://jcimures.ro/eveniment-caritabil-2015/

Organizers

Visited 192 times, 1 Visit today

Related Event

July 31, 2014 To August 2, 2014

11:00 To 11:00

Paseste in tinutul povestilor fascinante… povesti cu şi despre flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei inaripati, dinozauri pitici… Urca pe Piatra Iorgovanului, locul de odihna al invingatorilor! Savureaza tot ce te inconjoara… maretia muntelui, poezia verde a naturii…           Asociatia DRUMETII MONTANE & JNEPENII va invita in…

Ce?Tu cum rezolvi situațiile conflictuale din viața ta? Ce faci când ești furios și ești pe punctul de a exploda? Ce faci când ești agitat și nu te poți concentra? Cum te simți când ai de îndeplinit o sarcină și murmurul gândurilor tale te sabotează? “ Dintre toate creaturile de… Read more…

An de an tinerii de elita din Romania se intalnesc la Predeal si invata de la lideri de succes, precum fondatorul SMURD, Raed Arafat, actorul Marcel Iures, astronautul Dumitru Prunariu, inventatorul Justin Capra, regizorul Stere Gulea, campionul mondial la canotaj, Vasile Tomoiaga, sau antreprenorul Iulian Stanciu. Primavara aceasta are loc… Read more…

June 16, 2014 To June 17, 2014

14:00 To 17:00

ducatia este viitorul! Te invitam in exclusivitate la un eveniment pragmatic ce-ti propune dirijarea mentalitatiii si a perspectivelor catre implinire sufleteasca. Vei beneficia de un cumul de inspiratie, informatie si motivatie centrata pe productivitatea in viata, cariera si business. Marti 17 Iunie 2014 15:00 – 15:30 Inregistrarea Participantilor 15:30 –…

Fii prezent la evenimentul de START al anului 2016 în imobiliare Evaluează. Inspiră-te. Pregătește-te. Clubul Profesioniștilor în Imobiliare te invită să te pregătești pentru rezultate extraordinare în anul care urmează. Planifică anul 2016 împreună cu cei mai buni consultanți și traineri din țară. Lasă-te inspirat de: • Strategiile câștigătoare în… Read more…