Conferinta dezvoltarea potentialului umancu Ovidiu Victor Cosbuc 19 iunie Bucuresti

June 19, 2015

June 19, 2015

14:28 To 14:28

Bucharest

http://evoluamimpreuna.ro

are you going to attend Conferinta dezvoltarea potentialului umancu Ovidiu Victor Cosbuc 19 iunie Bucuresti?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

banner_conferinta_desv_potentialului_uman_02

Potentialul uman este structurat pe planurile: spiritual, intelectual, emotional,energetic, fizic.

Din punct de vedere spiritual ne conectam sursei din noi si devenim buni observatori la nivel transdimensional prin meditatie profunda, experimentand densitatea si dimensiunea a IV a.

In cadrul conferintei, veti efectua doua exercitii:

Exercitiul 1 consta in conectarea cu sursa prin intentie si respiratie constienta.

Exercitiul 2 e perceptia circulara privind si simtind volumul incaperii unde ne gasim.

Din punct de vedere intelectual invatam:

1. Sa cautam intotdeauna esenta lucrurilor si sa ne intrebam la ce ne foloseste aceasta cercetare, atitudine, actiune in curs. De ce ? Este tehnica maeutica a lui Socrate.

2. Invatam sa invatam si invatam sa percepem rapid. Tehnici universitare.

Din punct de vedere emotional intram intr-o traire de grup sau participam prin compasiune la impartasirea unei experiente traite de cineva care ni se destainue.

Din punct de vedere energetic acumulez energie psiho-somatica prin tehnici de respiratie kundalini si prin Wudang, in special prin tehnica dragonului.

Din punct de vedere fizic imi programez si imi organizez ziua, largesc sfera experientelor, cunosc mai multa lume, particip la activitati noi, fac experiente noi iar seara ma intreb: care este noutatea zilei de azi ? Ies din rutina si din plictiseala ce rezulta din repetarea la infinit a acelorasi experiente mai ales cand sunt privite zilnic din acelasi unghi. Evoluez ? Cresc ? Ma dezvolt pe multiple planuri ? Traiesc viata din plin ? Sunt cu adevarat liber ? Am proiecte ? Entuziasm ? Tinerete ?

Cine va sustine conferinta?

Ovidiu Viorel Cosbuc, este doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, se ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

El cerceteaza calea cea mai eficienta a regasirii sursei si a recuperarii puterii interioare.

A predat la Universitatea din Florenta, Italia si a lucrat impreuna cu tibetanii la reasamblarea Codului Ancestral al Umanitatii.

A lucrat in Biblioteca Vatican si in catacombele Romei si a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondiala, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Stabunilor si Revolutionarea Sistemelor.

„Experientele mele spirituale au inceput de la Ovidiu Viorel Cosbuc cand am ajuns la Bardava Village in judetul Hunedoara in urma cu mai bine de 3 ani. Desi mintea mea nu intelegea ce se intampla in timpul experientelor spirituale, am reusit sa trec dincolo de ea, in Sinele meu, unde sa ma caut pe mine.

Ovidiu mi-a fost ghid in acest sens. Chiar daca nu ii place sa ii se spuna maestru, pot sa spun ca este printre putinii maestrii adevarati din Romania care nu doar predau ci si traiesc conform principiilor in care cred. Atunci cand sunt in preajma lui Ovidiu simtpace si iubire, e un sentiment care nu are cuvinte.

Pe langa faptul ca este antropolog si explorator, este un saman veritabil, care in ultimii 2 ani doarme in natura chiar daca este iarna afara. „Avem o putere in noi mult mai mare decat ne imaginam, e nevoie doar sa o accesam” spune Ovidiu Viorel Cosbuc.” (Alina Finta, fondatoarea Evoluam Impreuna).

Cand?

19 iunie 2015, intre orele 19:00 – 21:00

Unde?

Locatia va fi anuntata ulterior.

Cat?

Pretul conferintei este 50 ron daca achiti in contul Evoluam Impreuna sau 60 de leidaca achiti la fata locului. Mai multe detalii despre plata vei primi in urma completariiformularului de inregistrare.

Pentru orice fel de informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de emailevenimente@evoluamimpreuna.ro sau la telefon 0723 860 560 Lavinia (de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 18.00).

Te asteptam cu drag!

Echipa Evoluam Impreuna & Ovidiu

Organizers

Visited 166 times, 1 Visit today

Related Event

Sibiu – 17 iunie, Cluj – 18 iunie, Timisoara – 19 iunie, Iasi – 24 iunie, Bacau – 25 iunie, Bucuresti – 26 iunie, Constanta – 1 iulie, Brasov – 3 iulie Fiecare dintre noi am venit pe această lume atât cu daruri și talente unice, cât și cu vulnerabilități,…

Elite Business Women reincepe sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite!Vino si TU sa iti prezinti business-ul alaturi de noi, femeile antreprenor!Iti aratam cum sa iti prezinti afacerea, te conectam cu experientele de business ale speaker-ilor si participantilor si te ajutam sa identifici noi parteneri de afaceri!Inscrierile AICI: http://www.elitewomen.org/elite-networking-club/ Daca… Read more…

CURS FACIAL ACTION CODING SYSTEM (FACS) ORGANIZAT DE ZIVAC http://zivac.ro/curs-facial-action-coding-system-facs-organizat-de-zivac.html Pentru prima dată în România (9 – 10 iulie 2016) – un curs în urma căruia poţi obţinecertificarea internaţională Codificator Facial Action Coding System (Paul Ekman Group, USA). Curs FACS – Facial Action Coding System, organizat de Zivac Group –… Read more…

(English)&(Română)Join the Redescopera frumusetea Clujului team this Sunday for a walk through the Gruia neighbourhood. Among the avenues that we will be visiting are the Emil Racoviță, Vântului and 11 Octombrie streets. Please note: We will be walking for the joy of walking among the streets of Cluj. The purpose… Read more…

June 25, 2014

18:00 To 20:00

“Calitatea vietii unei persoane va fi determinata de profunzimea devotamentului sau pentru excelenta, indiferent de domeniul ales.” (Vince Lombardi) A sosit momentul să celebrăm excelența! Cei mai buni speakeri care au participat la evenimentele 5MS CLUJ vor urca pe scena cinematografului Mărăști, joi 26 Iunie! Vei avea parte de 9… Read more…