Cocktail de Business Networking

June 17, 2015

June 17, 2015

18:00 To 04:47

HUGO Restaurants Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, Cladirea The Office, Cluj-Napoca

are you going to attend Cocktail de Business Networking?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații.

Ceilalți caută doar să muncească. Lucrurile mărețe au de cele mai multe ori echipe de oameni care la un moment dat au pus bazele unei relații.

Imaginează-ți lumea de afaceri ca pe o junglă.

Tu ești unul din animalele junglei. Orice animal vrei tu.

Imaginează-ți că ești singur. Că trebuie să îți procuri hrana singur, să te protejezi singur. Crezi că ai fi un animal puternic în acea junglă sau mai degrabă unul fricos, ascuns, care nu riscă, nici nu se bucură de frumusețea ce îl înconjoară?

Acum imaginează-ți că ai trăi în grup.

Că toți ați avea același scop la care ați munci împreună. Ați fi un grup puternic, iar întreaga frumusețe a junglei v-ar sta la dispoziție.

Care variantă ți se pare mai bună?

Dacă și tu crezi în forța grupului care are un scop comun, am o veste minunată pentru tine! Nu trebuie să fii singur în jungla afacerilor!

De aceea, ți-am pregătit o seară de networking cu oameni care ar putea deveni grupul tău de siguranță!

Vino alături de clubul de afaceri bizz.club by Lorand Soares Szasz la un cocktail de Business Networking!

Vei putea întâlni oameni de afaceri ca tine care caută să construiască relații. Este o oportunitate excelentă dacă vrei să îți faci cunoscută afacerea și dacă îți dorești o creștere semnificativă a afacerii tale.
De asemenea, poți afla direct de la Liviu Stoleru, CEO-ul Cemacon , cum să-ți transformi business-ul într-unul profitabil și ce dificultăți poți întâmpina în acest proces.

Când?

În data de 17 iunie.

Te invit să petreci o seară alături de alți oameni de afaceri din Cluj-Napoca la Restaurant Hugo, în clădirea The Office, de la ora 18:00.

Ce o să pierzi dacă nu participi la acest cocktail?

• Posibilitatea să petreci o seara alături de oameni de afaceri din Cluj-Napoca

• Posibilitatea să cunoaști persoane noi și să dezvolți relații cu acestea

• Posibilitatea să-ți lărgi rețeaua de contacte cu oameni de calitate

• Posibilitatea să înveți de la Liviu Stoleru cum să-ți crești afacerea

Ce o să câștigi dacă participi la acest cocktail?

• Posibili colaboratori sau parteneri pentru afacerea ta

• Posibilitatea să-ți promovezi afacerea printre oameni de afaceri

• Posibilitatea să cunoaști membri din Cluj-Napoca si să-ți împărtășească din experiența lor
• Posibilitatea să interacționezi cu Liviu Stoleru

• Experiență în networking

Cine ar trebui să participe?

Dacă ești proprietar de IMM sau doar dorești să îți mărești numărul de contacte, să stabilești noi relații profesionale sau doar vrei să te dezvolți personal, cocktailul este pentru tine!

Cu toții știm că e mai greu să ai succes de unul singur și că e mai ușor atunci când cunoști persoanele potrivite.

Vino la cocktail ca să afli mai multe despre cum poți face din bizz.club, clubul de networking care te poate ajuta să ajungi mai repede la succes.

Te așteptăm alături de noi în data de 17 iunie 2015 de la ora 18:00 la Restaurant Hugo, clădirea The Office.

Organizers

Visited 516 times, 1 Visit today

Related Event

Participa la seminarul de networking din Cluj-Napoca ce te poate invata cum sa stabilesti mai rapid si mai usor relatii de succes in afaceri!Cu ceva timp in urma am ajuns la concluzia ca cel mai important lucru in viata si in afaceri este sa cunosti oamenii potriviti si sa dezvolti… Read more…

Introducere Luarea de decizii pe baza datelor, întreprinderea inițiativelor potrivite și învățarea din rezultatele obținute se pot dovedi a fi o provocare, în special în gestionarea unor contexte specifice. Cursul reprezintă o bază solidă pentru îmbunătățirea performanței înregistrate în diferite scenarii, prin crearea unei arhitecturi bine definite, care cuprinde instrumente,… Read more…

February 24, 2016

On February 25th 2016, in its Cluj office, Endava is organising the Endava Open Day, a meeting with those who wish to start their careers or to make the next step alongside the Endava team. The Open Day event targets passionate, enthusiastic students & graduates interested to follow a career… Read more…

Tudjon meg mindent a 2014-2020-as vissza nem térítendő támogatásokról – Ingyenes konferenciasorozat KKV-knak Gyergyószentmiklós – február 16. – 10:00 – Magyar nyelven tartott előadás– Szilágyi Vendéglő – Szabadság tér 17. sz.– Előadó: Bartis Botond, regionális értékesítési igazgató Goodwill Consulting A konferencia időtartama: korülbelül 1 óra 30 perc A konferencián való… Read more…

April 9, 2014 To April 11, 2014

08:00 To 16:00

AVALON MANAGEMENT inparteneiat cu BUSINESS DEVELOPMENT FACTORYorganizează şi te invită săparticipi la: „ProiectABIL”– program de specializare pentru ocupaţia Manager Proiect – Am întrebat de multe ori oamenii ce ar face cu 1.000.000 de euro dacă i-ar avea la dispoziţie. Răspunsurile au fost variate. Imaginea unui „sac de bani”, cu care… Read more…