Cocktail de Business Networking

June 17, 2015

June 17, 2015

18:00 To 01:08

HUGO Restaurants Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, Cladirea The Office, Cluj-Napoca

are you going to attend Cocktail de Business Networking?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații.

Ceilalți caută doar să muncească. Lucrurile mărețe au de cele mai multe ori echipe de oameni care la un moment dat au pus bazele unei relații.

Imaginează-ți lumea de afaceri ca pe o junglă.

Tu ești unul din animalele junglei. Orice animal vrei tu.

Imaginează-ți că ești singur. Că trebuie să îți procuri hrana singur, să te protejezi singur. Crezi că ai fi un animal puternic în acea junglă sau mai degrabă unul fricos, ascuns, care nu riscă, nici nu se bucură de frumusețea ce îl înconjoară?

Acum imaginează-ți că ai trăi în grup.

Că toți ați avea același scop la care ați munci împreună. Ați fi un grup puternic, iar întreaga frumusețe a junglei v-ar sta la dispoziție.

Care variantă ți se pare mai bună?

Dacă și tu crezi în forța grupului care are un scop comun, am o veste minunată pentru tine! Nu trebuie să fii singur în jungla afacerilor!

De aceea, ți-am pregătit o seară de networking cu oameni care ar putea deveni grupul tău de siguranță!

Vino alături de clubul de afaceri bizz.club by Lorand Soares Szasz la un cocktail de Business Networking!

Vei putea întâlni oameni de afaceri ca tine care caută să construiască relații. Este o oportunitate excelentă dacă vrei să îți faci cunoscută afacerea și dacă îți dorești o creștere semnificativă a afacerii tale.
De asemenea, poți afla direct de la Liviu Stoleru, CEO-ul Cemacon , cum să-ți transformi business-ul într-unul profitabil și ce dificultăți poți întâmpina în acest proces.

Când?

În data de 17 iunie.

Te invit să petreci o seară alături de alți oameni de afaceri din Cluj-Napoca la Restaurant Hugo, în clădirea The Office, de la ora 18:00.

Ce o să pierzi dacă nu participi la acest cocktail?

• Posibilitatea să petreci o seara alături de oameni de afaceri din Cluj-Napoca

• Posibilitatea să cunoaști persoane noi și să dezvolți relații cu acestea

• Posibilitatea să-ți lărgi rețeaua de contacte cu oameni de calitate

• Posibilitatea să înveți de la Liviu Stoleru cum să-ți crești afacerea

Ce o să câștigi dacă participi la acest cocktail?

• Posibili colaboratori sau parteneri pentru afacerea ta

• Posibilitatea să-ți promovezi afacerea printre oameni de afaceri

• Posibilitatea să cunoaști membri din Cluj-Napoca si să-ți împărtășească din experiența lor
• Posibilitatea să interacționezi cu Liviu Stoleru

• Experiență în networking

Cine ar trebui să participe?

Dacă ești proprietar de IMM sau doar dorești să îți mărești numărul de contacte, să stabilești noi relații profesionale sau doar vrei să te dezvolți personal, cocktailul este pentru tine!

Cu toții știm că e mai greu să ai succes de unul singur și că e mai ușor atunci când cunoști persoanele potrivite.

Vino la cocktail ca să afli mai multe despre cum poți face din bizz.club, clubul de networking care te poate ajuta să ajungi mai repede la succes.

Te așteptăm alături de noi în data de 17 iunie 2015 de la ora 18:00 la Restaurant Hugo, clădirea The Office.

Organizers

Visited 299 times, 1 Visit today

Related Event

Practic, dupa aceasta simulare de vorbit in public, vei obtine: O strategie pentru construirea unei prezentari sau a unui discurs; Instrumente pentru a formula un mesaj catre publicul tinta; Tehnici concrete pentru realizarea unei prezentari de impact; Metode de stapanire a emotiilor si a stresului; Parghii pentru a transmite un mesaj important;… Read more…

March 10, 2015 To March 12, 2015

Retailul se transforma cu o viteza uimitoare. Brandurile trebuie sa inoveze si sa se adapteze rapid la schimbari pe toate canalele de vanzare. Trebuie sa actionati rapid, doar pentru a va mentine pozitia. Si daca va doriti expansiunea, trebuie sa actionati de doua ori mai repede. Va propunem spre dezbatere… Read more…

January 27, 2016

Joi, 28 ianuarie, ora 18:00 va asteptam la un nou eveniment “Serile carierei”! Pana acum 5 oameni care au participat la acest eveniment au ales sa-si schimbe cariera, iar acum sunt agenti RE/MAX si antreprenori: programul de munca si-l stabilesc ei, beneficiaza de programele de educatie, au suportul unei echipe…

November 4, 2015

DESCRIPTION Standard fee: 240 euro +VAT Registration before 23rd October: 215 euro + VATFor corporate group participation fees (minimum 3 company guests) please contact us to discuss a customized offer. TOPICS Price reductions  strategies – Dos and don’ts Economic crisis management – Case Studies How to create a brand lover…

Vă așteptăm joi, 3 aprilie, la o noua editie Open Connect Cluj, o întâlnire de networking, pitching și mentoring pentru antreprenori online, oameni de media, programatori, designeri web şi curioşi. După modelul întâlnirilor Open Connect din București, la fiecare ediție, programul va fi următorul (cu diferența că pitch-urile și sesiunea… Read more…