Cocktail de business networking Oradea

April 23, 2015

April 23, 2015

18:00 To 21:05

Hotel Ramada Oradea Calea Aradului, Nr. 9, Oradea-Mare, Bihor, Romania

are you going to attend Cocktail de business networking Oradea?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații. Ceilalți caută doar să muncească.

Lucrurile mărețe au întotdeauna echipe de oameni care la un moment dat au pus bazele unei relații.
Imaginează-ți lumea de afaceri ca pe o junglă. Tu ești unul din animalele junglei. Orice animal vrei tu. Imaginează-ți că ești singur. Că trebuie să îți procuri hrana singur, să te protejezi singur. Crezi că ai fi un animal puternic în acea junglă sau mai degrabă unul fricos, ascuns, care nu se riscă, nici nu se bucură de frumusețea ce îl înconjoară?
Acum imaginează-ți că ai trăi în grup. Că toți ați avea același scop la care ați munci împreună. Ați fi un grup puternic, iar întreaga frumusețe a junglei v-ar sta la dispoziție.
Care variantă ți se pare mai bună?
Dacă și tu crezi în forța grupului care are un scop comun, am o veste minunată pentru tine!
Nu trebuie să fii singur în jungla afacerilor! De aceea, ți-am pregătit o seară de networking cu oameni care ar putea devein grupul tău de siguranță!
Vino alături de clubul de afaceri bizz.club by Lorand Soares Szasz la un cocktail de Business Networking!
Vei putea întâlni oameni de afaceri ca tine care caută să construiască relații. Este o oportunitate excelentp dacă vrei să îți faci cunoscută afacerea și dacă îți dorești o creștere semnificativă a afacerii tale.
Când? În data de 23 aprilie la Hotel Ramada Oradea de la ora 18.

În plus, vei putea învăța cum să faci networking eficient și cum să creezi relații de succes în afaceri de la colegul meu Bogdan Băbălău Maghiar – manager-ul de dezvoltare bizz.club. De asemeni, și eu te aștept cu un mesaj special la seminar!

Ce o să pierzi dacă nu participi la acest cocktail?

– Posibilitatea să petreci o seara alături de oameni de afaceri din Oradea;
– Posibilitatea să cunoaști persoane noi și să dezvolți relații cu acestea;
– Posibilitatea să -ți lărgi rețeaua de contacte cu oameni de calitate;
– Posibilitatea de a afla cum se desfășoară întâlnirile clubului

Ce o să câștigi dacă participi la acest cocktail?

– Posibili colaboratori sau parteneri pentru afacerea ta
– Posibilitatea să -ți promovezi afacerea printre oameni de afaceri;
– Posibilitatea să cunoaști membri din Cluj-Napoca si să -ți împărtășească din experiența lor
– Experiență în networking

Cine ar trebui să participe?

Acest cocktail este destinat, în special, proprietarilor de IMM-uri și specialiștilor care doresc să iși dezvolte afacerile, să își crească numărul de contacte, să stabilească noi relații profesionale și pentru toți cei interesați de networking și dezvoltare personală.

Investiția ta:
Investitia ta pentru acest cocktail este de doar 30 de lei, mai puțin decât o cină în oraș sau un bilet la film pentru două persoane.

Ce spun cei care au participat deja:

Iată ce spun cei care au participat la evenimentele de networking organizate de bizz.club și Lorand Soares Szasz:
„Unii aleg să-și petreacă serile citind o carte. Alții merg la film sau petrec timp cu prietenii. Moduri bune de petrecere a timpului liber. Aș spune însă că prezența la o seară de business cocktail-networking le întrece pe toate. Ai șansa să întâlnești potențiali clienți, să-ți dezvolți latura profesionala și deloc de neglijat, să dezvolți noi colaborări. Dacă totul se petrece într-un cadru relaxat, alături de o cină delicioaăa, nu poți decât să-ți dorești ca aceste evenimente să se organizeze mai des.” – Mihaela Beldean, Director Comercial, Printcard Systems

„În această perioadă dificilă din punct de vedere economic, orice companie , inculsiv din domeniul serviciilor financiare, are nevoie să ajungă cât mai ușor în preajma potențialilor clienți. Iar o discuție față în față cu clienții este esențială pentru a prezenta cât mai bine benficile pe care aceștia le pot obține în urma colaborării cu instituția noastră. Evenimentele de business networking organizate de bizz.club si Lorand Soares Szasz mi-au oferit ocazia excelentă de a sta de vorba cu zeci de manageri ai companiilor ce pot beneficia de produsele noastre.” – Ionut Florea, Unit Manager, Transilvania Leasing

Bonus:
Dacă te înscrii până în data 20 aprilie, vei primi, înainte cu o zi de cocktail, baza de date cu persoanele care vor participa la eveniment. Baza de date va conține numele și firma pe care o reprezintă fiecare participant și te va ajuta să îți pregătești strategia de networking.

Cu toții știm că nu poți ajunge la succes de unul singur și că e mai ușor atunci când cunoști persoanele potrivite. Vino la cocktail ca să afli mai multe despre cum poți face din bizz.club, clubul de networking care te poate ajuta să ajungi mai repede la succes.
Te așteptăm alături de noi în data de 23 aprilie 2015, de la ora 18:00 la ora 20:30, la Hotel Ramada.

Organizers

Visited 401 times, 1 Visit today

Related Event

Duminică după-amiază un investitor milionar îţi acordă 2 minute din timpul lui. What will you do? What will you say? Ai 48 de ore la dispoziţie să te pregăteşti. Snagov, 29 – 31 ianuarie 2016 Vrei de ceva timp să te faci antreprenor, DAR nu ai o idee grozavă… Ai…

May 29, 2014 To May 30, 2014

Mai multe detalii: http://www.artwinconsulting.ro

Photo Romania Festival, in collaboration with Cluj Hub and Edge Academy, will host the “Entrepreneurship in the creative industry” conference held by the highly experienced management professional Peter Barta. The access to the event is free of charge. You can find detailed information about the event here: http://www.photoromaniafestival.ro/academia/antreprenoriat-in-industrii-creative/ Read more…

October 13, 2015 To October 16, 2015

INVENTIKA INVENTIKA – Salonul de inventii si inovatii va avea loc intre 14-17 octombrie 2015, in Pavilionul C2 din Centrul Expozitional Romexpo, in aceeasi perioada cu TIB – Targul Tehnic International Bucuresti si ExpoEnergiE – Targul international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si…

Bucharest Stock Exchange, with the local support offered by Banat IT, Timisoara Startup Hub and Clinica de Firme Timisoara organizes Thursday, March 12th, starting at 18.30, in the conference spaces of Timisoara City Business Centre an event aiming to introduce to the regional business community the newly launched AeRO. AeRO… Read more…