CLUJ – SEMINAR MOTIVAŢIONAL DE MERS PE CĂRBUNI ÎNCINŞI

September 27, 2014

September 27, 2014

16:00 To 21:00

West City Hotel Cluj

http://mirceachira.ro

are you going to attend CLUJ - SEMINAR MOTIVAŢIONAL DE MERS PE CĂRBUNI ÎNCINŞI?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Învață în doar 5 ore cum să eliberezi forţa din tine şi să transformi teama în putere pentru a-ți depăși limitele.

Cui se adresează seminarul?
Indiferent de categoria din care fac parte: de la șomeri, vânzători, studenți, intelectuali, până la directori de multinaționale si anteprenori, seminarul se adresează celor care vor:
• să își depășească limitele
• să își descopere adevăratul potențial
• să treacă peste barierele autoimpuse
• să se dezvolte personal

Atenție! Acesta este un seminar inedit în cadrul căruia vei avea ocazia și curajul să calci pe un pat de cărbuni încinși și vei realiza că orice este posibil, dacă vrei asta cu adevărat.

Ce câștigi după participare?
• Înveți cum să faci față celor mai mari provocări: experiența de a merge pe cărbuni încinși te ajută să îți depășești barierele și să-ți transformi teama în putere.
• Îți descoperi potențialul ascuns: înveți cum să atingi performanța în orice activitate folosind cel mai accesibil instrument de dezvoltare personală, propria ta persoană.
• Îți distrugi prejudecățile care te limitează: îți formezi o nouă reprezentare interioară despre propriile posibilităţi de a atinge succesul şi te vei convinge personal că acestea sunt nelimitate.
• Dărâmi frica și o transformi în energie pozitivă: îți dezvolți capacitatea de a te automotiva să îți transformi frica în putere pentru a putea depăşi toate obstacolele ivite în drumul spre succes.

Ce pierzi dacă nu te înscrii?
• O experiență unică: participi la un eveniment de dezvoltare personală care culminează cu un exercițiu inedit de mers desculț pe cărbuni încinși.
• Emoțiile vor deveni stăpânul tău: emoțiile și frica de eșec pot fi copleșitoare, însă participând la seminar vei descoperi că emoția e doar o scuză în calea succesului.
• Atitudinea de învingător: diferența dintre un invingător și un pierzător stă în atitudinea pe care aceștia o au. După seminar, vei putea spune cu convingere: “DA!”, ”VREAU”, ”POT” si ”FAC” și nimic nu va sta în calea succesului tău.
• Șansa de a cunoaște oameni noi: natura seminarului favorizează networkingul, schimbul de păreri și de experiențe de viață cu ceilalți participanți.

Ce înveți la seminar?
Descoperi în doar 4 ore cum să obţii performanţe de excepţie în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta persoană. Vei învăța cum să:
• îți depăşești limitele
• îți dezvolți puterea de automotivare
• îți controlezi propriile gânduri și temeri
• atingi obiective măreţe
• îți trezești la viaţă imensa forţă interioară pentru a-ți îndeplini obiectivele

Ce primești dacă te înscrii?
Kitul participantului conține:
• Agenda tuturor posibilităților – pentru a nu uita nimic din ce afli la seminar
• Certificat de participare – dovedind abilitățile pe care le-ai acumulat
• Un voucher de reducere în valoare de 100 ron ce poate fi folosit de tine sau de prietenii tăi la unul din cursurile lui Mircea Chira
• Posibilitatea de a achiziționa la un preț redus cartea „Ghidul vorbitorului în public” și audiobook-ul „Vorbește cu încredere în public” cu autograf din partea autorului.

Investiția:
Investiția este aproape simbolică în comparație cu experiența inedită la care vei lua parte.
Investiția : doar 100 lei

Garanții:
Dacă nu ești mulțumit de experiența din cadrul seminarului, îți poți cere toți banii înapoi, însă sunt sigur că nu vei face asta pentru că tot ceea ce vei învăța te va ajuta să privești viața cu alți ochi și să ai mai multă încredere în forțele proprii.

Detalii curs: 
• Durata: 5 ore, la finalul cărora vei avea ocazia de a călca desculţ pe un pat de 4-5 metri lungime de cărbuni încinşi.
• Atentie locuri limitate 

Oraş : Cluj – Napoca
Locația : West City Hotel
Cartier Floreşti, str. Avram Iancu, nr. 442-446
(lângă Polus Mall)
Data : 27 septembrie
Ora : 16.00 – 21.00

Despre mersul pe cărbuni încinși
Mersul pe cărbuni încinşi este practicat sub diverse forme de mii de ani. Acest exerciţiu nu are conotaţii religioase sau mistice. Reprezintă o experienţă inedită în ceea ce priveşte încrederea în sine în urma căreia oamenii se schimbă, se dezvoltă, cresc personal, văd şi simt că au făcut un lucru care până atunci îl credeau imposibil.
Lecţia pe care o învaţă cei care trec prin această experienţă este că pot reuşi să facă orice atâta timp cât ei au încredere în forțele lor. Aceștia vor învăța cum să își găsească întotdeuna resursele necesare şi vor fi capabili să treacă efectiv la acţiune şi fapte concrete.

Vezi cum a fost in aprilie la Cluj :

https://www.youtube.com/watch?v=9LO2LEu14F4

Ce spun cei care au paticipat deja :

https://www.youtube.com/watch?v=sDabyjcSZ6s

Cine este Mircea Chira ?

https://www.youtube.com/watch?v=qYkk6PzNmjI

www.mirceachira.ro

Organizers

Visited 489 times, 1 Visit today

Related Event

Detalii: https://www.facebook.com/events/1464010587237806/  

http://doodle.com/eym6mh9thuwqepr5at this google docs you can select your best options for time in both day from the second week till the end of it. here below you can register yourselfhttps://docs.google.com/forms/d/1DiM9bMMBO0kR_gvzb9bBMMEMaiQQO93cZ1-2rVNIQZg/edit The first classroom will be held on Tuesday, April 21 at 16:00, at the association S4YD. It will last about… Read more…

June 22, 2016

07:30 To 15:00

Mulți dintre noi resimțim stresul și presiunea la un moment dat în viață. Acesta lucru este inevitabil, însă gestionat cu atenție, stresul poate constitui un combustibil pentru a ne atinge scopurile propuse, ajutându-ne să obținem maximul de eficiență și productivitate.Cu toate acestea, când lucrurile încep să se adune și simți… Read more…

Ce?Tu cum rezolvi situațiile conflictuale din viața ta? Ce faci când ești furios și ești pe punctul de a exploda? Ce faci când ești agitat și nu te poți concentra? Cum te simți când ai de îndeplinit o sarcină și murmurul gândurilor tale te sabotează? “ Dintre toate creaturile de… Read more…

8 zile, 4 diplome certificate de TAD JAMES – Curs Intensiv NLP Practitioner, Time Line Therapy, Hipnoza si NLP Coaching.  CELE 4 CERTIFICARI pe care le vei obtine in cele 8 zile: sunt:– NLP Practitioner– NLP Coaching– Time Line Therapy®– Hipnoza  In aceste 8 zile, intr-un singur training, vom folosi…