Cluj Never Sleeps – noaptea albă a culturii

June 18, 2016

June 19, 2016

18:00 To 10:44

Cluj Never Sleeps Piața Unirii nr. 2, Cluj-Napoca

are you going to attend Cluj Never Sleeps - noaptea albă a culturii?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

For EN scroll down

În noaptea în care nimeni nu doarme, te provocam să iei Clujul la pas și să te bucuri de activitățile culturale aduse în centrul atenției, atat în spațiile publice cât și în cele neconvenționale din Cluj-Napoca.

În noaptea dintre 18 și 19 iunie ridicăm pulsul orașului!

Vom avea:

-spectacole culturale aduse în stradă
-spectacole tematice surpriză
-scene dedicate tinerilor artiști
-muzici variate
-intervenții în spațiul public
+multe altele

Proiectul se adresează în special publicului larg, care e invitat să participe activ la seria de evenimente a #ClujNeverSleeps, dar și a instituțiilor și operatorilor culturali, care au ocazia să își prezinte munca în cadrul unui proiect unic.
—–
INVITAȚIA ASTA ESTE PENTRU TINE

Dacă vrei să incluzi un eveniment organizat de tine în programul#ClujNeverSleeps2016 completează formularul de aici:http://bit.ly/1SOZjYr până vineri, 27 mai 2016.

Pe termen lung, evenimentul urmărește închegarea comunității culturale din Cluj-Napoca și prezentarea actului de cultură mai aproape de oameni.

Ediția din 2015 s-a tradus în 35 de evenimente care au însumat 150 de ore comprimate în doar 24, răspândite în 20 de locații și la care au luat parte peste 10.000 de participanți.

Cluj Never Sleeps este organizat de Asociația Acaret și Youth@Cluj-Napoca 2015, sprijinit de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul susține candidatura Clujului pentru titlul de Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii.


On the night of 18th to 19th of June Cluj Never Sleeps!

We dare you to have a white night, enjoying cultural activities brought into the spotlight, in both public spaces and in the unconventional ones in#Cluj.

This project is addressed in particular to the general public, who is invited to participate actively in the series of #ClujNeverSleeps events, but also institutions and cultural operators, who have the opportunity to present their work in a unique project.

Hit us with your ideas here: http://bit.ly/1SOZjYr
Deadline: 27th of May

Organizers

Visited 233 times, 1 Visit today

Related Event

May 9, 2014 To May 10, 2014

08:40 To 10:44

De ce vei veni la acest curs? https://docs.google.com/forms/d/1HPs38Nj2AqsDZryriU8BktWXuklYvzMr80IXq5cwoXA/viewform – Code of Honor – Principii de viata, Valori fundamentale, Reguli de conduita si Idealurile tale  Orice Titan (om exceptional) are un Cod al Onoarei clar definiti. In aceasta parte a cursului te vom ajuta sa-ti intregesti sistemul tau prin care abordezi… Read more…

November 5, 2015 To November 11, 2015

17:00 To 09:00

“Acesta este unul din marile secrete ale vieții : Să îți vindeci sufletul prin intermediul simțurilor și simțurile prin intermediul sufletului.” Oscar Wilde Draga Femeie, Te invit la o călătorie de inițiere în care vei învăța și vei experimenta cum să Trăiești și cum să te Trăiești la nivel senzorial.… Read more…

March 17, 2014

BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp!Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator pe care ti-l facem cadou, menit sa-ti… Read more…

May 13, 2015

LEADERSHIP CONFERENCE Folosește sfera de influență din jurul tău! 14 Mai, 18:00 – 21:00, Hotel Royal Înscrie-te aici:http://goo.gl/1tMhFH DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEASTĂ CONFERINȚĂ?• Vei afla strategii cheie în conducerea echipelor• Vei primi exemple de leadership, de la antreprenori, leaderi cu experiență, pe care poți sa le pui în… Read more…

În săptămâna 10-17 mai va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului „Zi*le de Turism – Săptămâna Turistului Clujean” sub egida Organizaţiei Studenţilor pentru Turismul Românesc(OST). Proiectul  se doreşte a fi printre cele mai captivante momente ale anului pentru tinerii dinamici, pasionaţi de călătorii, aventură sau turism în general.Evenimentele… Read more…