Cluj Never Sleeps – noaptea albă a culturii

June 18, 2016

June 19, 2016

18:00 To 14:12

Cluj Never Sleeps Piața Unirii nr. 2, Cluj-Napoca

are you going to attend Cluj Never Sleeps - noaptea albă a culturii?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

For EN scroll down

În noaptea în care nimeni nu doarme, te provocam să iei Clujul la pas și să te bucuri de activitățile culturale aduse în centrul atenției, atat în spațiile publice cât și în cele neconvenționale din Cluj-Napoca.

În noaptea dintre 18 și 19 iunie ridicăm pulsul orașului!

Vom avea:

-spectacole culturale aduse în stradă
-spectacole tematice surpriză
-scene dedicate tinerilor artiști
-muzici variate
-intervenții în spațiul public
+multe altele

Proiectul se adresează în special publicului larg, care e invitat să participe activ la seria de evenimente a #ClujNeverSleeps, dar și a instituțiilor și operatorilor culturali, care au ocazia să își prezinte munca în cadrul unui proiect unic.
—–
INVITAȚIA ASTA ESTE PENTRU TINE

Dacă vrei să incluzi un eveniment organizat de tine în programul#ClujNeverSleeps2016 completează formularul de aici:http://bit.ly/1SOZjYr până vineri, 27 mai 2016.

Pe termen lung, evenimentul urmărește închegarea comunității culturale din Cluj-Napoca și prezentarea actului de cultură mai aproape de oameni.

Ediția din 2015 s-a tradus în 35 de evenimente care au însumat 150 de ore comprimate în doar 24, răspândite în 20 de locații și la care au luat parte peste 10.000 de participanți.

Cluj Never Sleeps este organizat de Asociația Acaret și Youth@Cluj-Napoca 2015, sprijinit de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul susține candidatura Clujului pentru titlul de Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii.


On the night of 18th to 19th of June Cluj Never Sleeps!

We dare you to have a white night, enjoying cultural activities brought into the spotlight, in both public spaces and in the unconventional ones in#Cluj.

This project is addressed in particular to the general public, who is invited to participate actively in the series of #ClujNeverSleeps events, but also institutions and cultural operators, who have the opportunity to present their work in a unique project.

Hit us with your ideas here: http://bit.ly/1SOZjYr
Deadline: 27th of May

Organizers

Visited 13 times, 1 Visit today

Related Event

April 5, 2015 To April 9, 2015

08:00 To 12:00

Festivalul Altfel, organizat de Asociația Manute Pricepute în parteneriat cuFundatia Noi Orizonturi, Inspectoratul Scolar Cluj si cu Casa de Cultura a Studentilor este un eveniment dedicat educației non formale, adresându-se copiiilor, elevilor, cadrelor didactice, dar și publicului larg care dorește să participe. Când? 6 – 10 aprilie 2015 (în Săptămâna… Read more…

April 23, 2014

16:00 To 18:00

Participa la seminariile BVB Invest Quest sustinute de SSIF BROKER. Inscrie-te la concursul bursier, investeste cu succes pe contul tau virtual si noi te trimitem la Palma de Mallorca! Inscrie-te gratuit aici: https://www.ssifbroker.ro/academia-broker/invest-quest-bvb.html

Hai la o plimbare!Ești nou în Cluj-Napoca și vrei să te familiarizezi cu orașul? Cunoști deja Clujul, dar vrei să îți extinzi grupul de prieteni clujeni?  Alătură-te grupului Redescopera frumusetea Clujului duminica aceasta pentru o plimbare prin Cartierul Zorilor. Printre străzile pe care le vom vizita se numără Bisericii Ortodoxe, Ceahlău, Cireșilor… Read more…

February 12, 2014 To February 14, 2014

08:00 To 16:00

Un ALTFEL de training: Aducem un plus de culoare modalităților tradiționale de instruire, bazându-ne pe dinamism, interactivitate, învățare activă și bună dispoziție. Credem cu tărie în puterea jocului, a metaforei și în inteligența participanților. Sesiunile noastre de instruire nu sunt și nu vor fi niciodată plictisitoare. Cursul se adresează managerilor de… Read more…

July 28, 2016 To July 30, 2016

14:12 To 14:12

Cursul “Auditor intern in sectorul public” este un curs autorizat ANC, organizat in Bucuresti de Proiect-ContaPlus, in perioada 29 – 31 iulie. CUI SE ADRESEAZA? Managerilor de institutii publice, responsabililor cu implementarea sistemului de control intern managerial, auditorilor interni, membrilor echipelor de gestiune a riscului, membrilor comisiei de implementare a…