Cluj Never Sleeps – noaptea albă a culturii

June 18, 2016

June 19, 2016

18:00 To 22:25

Cluj Never Sleeps Piața Unirii nr. 2, Cluj-Napoca

are you going to attend Cluj Never Sleeps - noaptea albă a culturii?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

For EN scroll down

În noaptea în care nimeni nu doarme, te provocam să iei Clujul la pas și să te bucuri de activitățile culturale aduse în centrul atenției, atat în spațiile publice cât și în cele neconvenționale din Cluj-Napoca.

În noaptea dintre 18 și 19 iunie ridicăm pulsul orașului!

Vom avea:

-spectacole culturale aduse în stradă
-spectacole tematice surpriză
-scene dedicate tinerilor artiști
-muzici variate
-intervenții în spațiul public
+multe altele

Proiectul se adresează în special publicului larg, care e invitat să participe activ la seria de evenimente a #ClujNeverSleeps, dar și a instituțiilor și operatorilor culturali, care au ocazia să își prezinte munca în cadrul unui proiect unic.
—–
INVITAȚIA ASTA ESTE PENTRU TINE

Dacă vrei să incluzi un eveniment organizat de tine în programul#ClujNeverSleeps2016 completează formularul de aici:http://bit.ly/1SOZjYr până vineri, 27 mai 2016.

Pe termen lung, evenimentul urmărește închegarea comunității culturale din Cluj-Napoca și prezentarea actului de cultură mai aproape de oameni.

Ediția din 2015 s-a tradus în 35 de evenimente care au însumat 150 de ore comprimate în doar 24, răspândite în 20 de locații și la care au luat parte peste 10.000 de participanți.

Cluj Never Sleeps este organizat de Asociația Acaret și Youth@Cluj-Napoca 2015, sprijinit de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul susține candidatura Clujului pentru titlul de Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii.


On the night of 18th to 19th of June Cluj Never Sleeps!

We dare you to have a white night, enjoying cultural activities brought into the spotlight, in both public spaces and in the unconventional ones in#Cluj.

This project is addressed in particular to the general public, who is invited to participate actively in the series of #ClujNeverSleeps events, but also institutions and cultural operators, who have the opportunity to present their work in a unique project.

Hit us with your ideas here: http://bit.ly/1SOZjYr
Deadline: 27th of May

Organizers

Visited 248 times, 1 Visit today

Related Event

March 24, 2014 To March 25, 2014

Cursul pe care vi-l propunem sparge bariera politicoasa a scuzelor pe care ni le gasim atunci cand refuzam sa vorbim in public. Sparge tiparele comportamentelor consacrate la nivel de societate si aduce in prim plan emotia transmisa prin discurs. Nu este un curs tipic si de aceea este un curs… Read more…

Vă invităm să participaţi la lucrările conferinţei pentru a explora împreună căile de continuare a procesului de promovare a unei educaţii de calitate în România prin democrație participativă și advocacy prin rețele educaționale. Cu participarea unor personalităţi din România şi din afara ţării, care vor susține prelegeri în plen/mese rotunde/wokshopuri:–… Read more…

September 23, 2014

17:00 To 19:00

Continuam seria evenimentelor “Sanatatea inseamna fericire” incepute in vara. Pe 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, va invit la o discutie cu tema “Stiu ce-ai mancat asta vara!”.  Am invitat alaturi de mine oameni speciali, pentru a afla ce trebuie sa consumi si sa faci pentru a reveni in forma.…

May 4, 2014

15:00 To 17:00

Participa la seminariile BVB Invest Quest sustinute de SSIF BROKER. Inscrie-te la concursul bursier, investeste cu succes pe contul tau virtual si noi te trimitem la Palma de Mallorca! Inscrie-te gratuit aici: https://www.ssifbroker.ro/academia-broker/invest-quest-bvb.html

Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme „Mocăniţa” Aflat la cea de-a IX-a ediţie, Târgul de Turism Montan, de Aventură şi Sporturi Extreme “Mocăniţa”, se desfăşoară în acest an pe parcursul a trei zile consecutive 13-15 mai 2016. Şi pentru că ediţia anterioară a fost desfăşurată în mediul… Read more…