Cluj Business Days: Workshop special – IT Global Entrepreneur

July 9, 2014

July 9, 2014

19:00 To 08:12

Grand Hotel Italia Cluj-Napoca

are you going to attend Cluj Business Days: Workshop special - IT Global Entrepreneur?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Va invitam la urmatorul workshop din cadrul Cluj Business Days – ediția numărul 15:

“IT Global Entrepreneur” este un program de accelerare dedicat startupurilor din domeniul IT.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. 

Formatul workshopul “IT Global Entrepreneur” include o serie interactivă de prezentari axate pe modalitati de aplicare, criterii de selectie, beneficiile programului pentru startupuri, studii de caz si exemple de startupuri la nivel global care participa deja in program.

Programul ” IT Global Entrepreneur ” ofera beneficii pe mai multe planuri: vizibilitate si networking la nivel global, software gratuit in Cloud, mentorat, acces la know-how si expertiza internationala, acces la programe de finantare. Selectia startupurilor care aplica se face pe mai multe etape de catre boardul programulul din America, iar cei care ajung in etapa de mentorat vor putea participa la workshopuri si intalniri cu mentori din Europa sau din America.

Detalii suplimentare despre program se pot obtine aici: IBM Global Entrepreneur sau in articolul de aici: http://www.businessdays.ro/Blog/Program-de-accelerare-pentru-startup-uri-din-industria-software-–-IBM-Global-Entrepreneur.

Cine poate participa la program?

o startups intre 0-5 ani sau cele aflata in faze incipiente de dezvoltare

o dezvoltatori de produse si servicii software

o startupuri interesate:

– de vizibilitate la nivel global

– de mentori internationali din Europa si America

– de a pătrunde pe noi piețe internaționale

– de marketing de produs

– de finantare

Pentru a-ti rezerva locul la acest workshop, te rugam acceseaza formularul de la acest link: https://docs.google.com/forms/d/127q9GOlwWU6OtExZLrw4sTKPo5y15v4vzgVNG7yFS7g/viewform?edit_requested=true.

LISTA SPEAKERI

ACO VIDOVIČ
Innovation Center Manager, IBM Software Group

Aco Vidovič, Manager of IBM Innovation Centers / Ecosystem Development Marketing Manager, IBM Central & Eastern Europe Aco joined IBM in Slovenia 1993 and held various positions in Sales, marketing, technical support and management.

CRISTIAN DASCALU
Co-founder & Entrepreneur, Cluj Hub

Cristian este Co-Fondatorul ClujHUB si curatorul TEDxCluj. In activitatea sa profesionala a creat si organizat programe pentru dezvoltarea tinerilor antreprenori.

_____________________________

Mai multe detalii despre workshop: http://www.businessdays.ro/Evenimente/Cluj-2014/Program/9-iulie-2014/Workshop-special-IT-Global-Entrepreneur.

Formular de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/127q9GOlwWU6OtExZLrw4sTKPo5y15v4vzgVNG7yFS7g/viewform?edit_requested=true.

Organizers

Visited 385 times, 1 Visit today

Related Event

November 16, 2015

BUZZCamp, alături de companiile tale preferate vin la Cluj pe 17 noiembrie cu cele mai potrivite joburi pemtru tine și cu speakeri extraordinari!Erwin Albu (Țăran Urban și Director Executiv Asociația Transylvanian Community Solutions), Jason Schilst (Site Manager Garmin Cluj) și reprezentanții Vodafone Romania își lasă funcțiile de lider la birou… Read more…

Joi, 07 mai 2015, începând cu ora 9:30 te așteptăm împreună cu un prieten sau partener de afaceri la o noua ediție a Open Connect Sibiu. Unde? La Cafeneaua Espressee (fostă Mojo), pe Str. Xenopol Nr.1, Sibiu. Program: 09:30-10:00 – sosirea participanților;10:00-10:30 – ice-breaking (fiecare persoană se prezintă);10:30-11:00 – prezentări… Read more…

October 27, 2014

Forbes România organizează cea de-a treia serie de conferințe Successful Me, în luna octombrie, într-un nou format. Aflate deja la a treia ediție, conferințele Successful Me le vor aduce participanților o doză proaspătă de motivație. Încurajând în continuare inițiativa și urmarea pasiunilor, conferințele le vor oferi participanților impulsul de care… Read more…

Elite Business Club, editia cu numarul 7! Tema editie lunii Aprilie- Ce au in comun un Antreprenor, un Investitor si un Business Angel? Eveniment lunar, în care ne propunem ca fiecare participant să învete să își pitch-uiască corect afacerea. Se adresează atât antreprenoarelor cât și antreprenorilor, domni și doamne. Misiunea… Read more…

November 20, 2014 To November 22, 2014

Perioada: 21 – 23 Noiembrie 2014 Examen: 24 Noiembrie 2014 Locatie: Se va actualiza cu 30 de zile inainte de inceperea cursului Taxa de participare: 550 lei, redus de la 750 lei Oferta Early Booking: pana pe 26 octombrie, platesti doar 490 lei in loc de 750 lei Aceste cursuri Expert Accesare…