BUSINESS-to-more-BUSINESS

November 10, 2015

November 10, 2015

09:30 To 10:23

Radisson Blu, Bucharest

http://b2mb.doingbusiness.ro

are you going to attend BUSINESS-to-more-BUSINESS?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

În cadrul evenimentului va fi lansată publicația ,,Major Companies in  Romania’’

Doingbusiness.ro si Kompass Romania organizează în data de 10 noiembrie 2015, la București, Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS.

Conferința se desfășoară la Hotel Radisson Blu, de la ora 9.00 la ora 16.30, și este evenimentul de referință pentru 35.000 de companii care reprezintă comunitatea Kompass din România. BUSINESS-to-more-BUSINESS oferă participanților oportunitatea de a înțelege noile provocări ale economiei românești, de a discuta și descoperi soluții pentru succesul companiilor lor și de a întâlni potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

Speakerii din cadrul Conferinței BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezintă cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economie (telecomunicații, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), instituții economice de prestigiu și companii care au dovedit succesul anterprenorial. Invitații evenimentului vor trasa cadrul de afaceri pentru anul 2016 în contextul modificărilor Codului Fiscal și a evoluției generale a economiei aflată într-un nou ciclu de creștere, adaptării consumatorilor – clienți persoane fizice sau companii la noua realitate economică a transformării digitale, în toate domeniile.

Conferința debutează cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiperconectivitate și digitalizare). Într-un format interactiv, Cătălin Păuna (Country Economist Banca Mondială), Lucian Anghel (CEO – BCR Pensii, Președinte al Consiliul de Administrație BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft România), Gabriel Biriș (Managing Partner Biriș Goran SPARL), Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) și Dragoș Damian (Președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România) moderați de jurnalistul Radu Soviani, vor descifra și contura tendințele de afaceri și ale mediului economic pentru anul 2016.

Conferința include sesiuni paralele dedicate tacticilor de afaceri de succes (vânzări și marketing, noul management, tehnologie, finanțare și leadership & coaching). O sesiune specială este dedicată dezvoltării rețelei de afaceri (networking) prin discuții cu participanții, speakerii și specialiștii prezenți în cadrul conferinței. Mai multe detalii despre programul Conferinței sunt disponibile aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/program/ iar lista completă a speakerilor este disponibilă aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/speakeri-b2mb/.

 

În cadrul conferinței va fi lansată publicația Major Companies in Romania, ediția 2015, un instrument complet de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile. Evoluția celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este însoțită în Major Companies in Romania de evaluări privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentantivi ai sectoarelor.

 

Partenerii Premium BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt: Microsoft Romania, Telekom Romania, BCR, BCR Pensii, SAS Analytical Solutions. Evenimentul se bucură și de susținerea următorilor Parteneri: Biriș Goran, Expense Reduction Analysts, Equatorial, Edenred, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, AIR FRANCE KLM,  RoCoach, Sodexo, World Vision, iar Consiliul Investitorilor Străini este organizația suport a evenimentului.

Conferința este promovată prin parteneriate media de: Hotnews.ro, AGERPRES, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Evenimente Biz, Cariere, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Femei în afaceri,  bucureșteni.ro.și MANPRES. 

 

Înregistrarea pentru participarea la eveniment poate fi făcută la: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/inregistrare/.

Organizers

Visited 496 times, 1 Visit today

Related Event

BurcashTM  te invita la Seminarul Gratuit “Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara” Ce vei afla daca participi? – cum poti influenta viitorul financiar al copiilor tai – care sunt cele mai importante decizii din viata ta si a copiilor tai – cum iti influenteaza aceste decizii viitorul financiar – ce…

Convocare speciala la Poiana Brasov in perioada 17 – 19 iulie! Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate R&S pune in dezbatere acum: Modificari legislative in contabilitatea operatorilor economici! Stimati colegi manageri/ contabili/ economisti/juristi! Veniti cu noi la Poiana Brasov pentru cel mai important eveniment al anului dedicat modificarilor legislative in… Read more…

October 7, 2014

Fleet Management Conference prezinta cele mai bune solutii de optimizare a managementului flotei de vehicule, in ceea ce priveste amenintarile si oportunitatile cu care se confrunta companiile din Romania. Evenimentul va reuni importanti manageri ai flotelor auto, detinatori de parcuri auto, dar si multi alti specialiasti din industrie. Pentru un… Read more…

OVERVIEW Anul 2015 poate continua trendul ascendent pe care economia l-a inregistrat in 2014, un rol important avandu-l in continuare si dezvoltarea IMM-urilor. IMM ReStart – Descopera-ti potentialul propune managerilor si antreprenorilor dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business, precum si prezentari ale oportunitatilor si instrumentelor utile in dezvoltarea afacerilor,…

În 10 iunie începe ZAI – ZIUA AGENTULUI IMOBILIAR, un concept premium marca IMOPEDIA.ro. Cunoscut deja drept un eveniment-reper pentru experții în imobiliare, ZAI se pregătește să încânte piața imobiliară, așa cum a făcut în fiecare an printr-un eveniment original și plin de valoare.  IMOPEDIA.ro îi provoacă pe cei mai… Read more…