BUSINESS-to-more-BUSINESS

November 10, 2015

November 10, 2015

09:30 To 02:42

Radisson Blu, Bucharest

http://b2mb.doingbusiness.ro

are you going to attend BUSINESS-to-more-BUSINESS?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

În cadrul evenimentului va fi lansată publicația ,,Major Companies in  Romania’’

Doingbusiness.ro si Kompass Romania organizează în data de 10 noiembrie 2015, la București, Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS.

Conferința se desfășoară la Hotel Radisson Blu, de la ora 9.00 la ora 16.30, și este evenimentul de referință pentru 35.000 de companii care reprezintă comunitatea Kompass din România. BUSINESS-to-more-BUSINESS oferă participanților oportunitatea de a înțelege noile provocări ale economiei românești, de a discuta și descoperi soluții pentru succesul companiilor lor și de a întâlni potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

Speakerii din cadrul Conferinței BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezintă cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economie (telecomunicații, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), instituții economice de prestigiu și companii care au dovedit succesul anterprenorial. Invitații evenimentului vor trasa cadrul de afaceri pentru anul 2016 în contextul modificărilor Codului Fiscal și a evoluției generale a economiei aflată într-un nou ciclu de creștere, adaptării consumatorilor – clienți persoane fizice sau companii la noua realitate economică a transformării digitale, în toate domeniile.

Conferința debutează cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiperconectivitate și digitalizare). Într-un format interactiv, Cătălin Păuna (Country Economist Banca Mondială), Lucian Anghel (CEO – BCR Pensii, Președinte al Consiliul de Administrație BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft România), Gabriel Biriș (Managing Partner Biriș Goran SPARL), Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) și Dragoș Damian (Președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România) moderați de jurnalistul Radu Soviani, vor descifra și contura tendințele de afaceri și ale mediului economic pentru anul 2016.

Conferința include sesiuni paralele dedicate tacticilor de afaceri de succes (vânzări și marketing, noul management, tehnologie, finanțare și leadership & coaching). O sesiune specială este dedicată dezvoltării rețelei de afaceri (networking) prin discuții cu participanții, speakerii și specialiștii prezenți în cadrul conferinței. Mai multe detalii despre programul Conferinței sunt disponibile aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/program/ iar lista completă a speakerilor este disponibilă aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/speakeri-b2mb/.

 

În cadrul conferinței va fi lansată publicația Major Companies in Romania, ediția 2015, un instrument complet de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile. Evoluția celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este însoțită în Major Companies in Romania de evaluări privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentantivi ai sectoarelor.

 

Partenerii Premium BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt: Microsoft Romania, Telekom Romania, BCR, BCR Pensii, SAS Analytical Solutions. Evenimentul se bucură și de susținerea următorilor Parteneri: Biriș Goran, Expense Reduction Analysts, Equatorial, Edenred, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, AIR FRANCE KLM,  RoCoach, Sodexo, World Vision, iar Consiliul Investitorilor Străini este organizația suport a evenimentului.

Conferința este promovată prin parteneriate media de: Hotnews.ro, AGERPRES, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Evenimente Biz, Cariere, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Femei în afaceri,  bucureșteni.ro.și MANPRES. 

 

Înregistrarea pentru participarea la eveniment poate fi făcută la: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/inregistrare/.

Organizers

Visited 311 times, 1 Visit today

Related Event

September 17, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti

Prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete acest curs isi propune o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma. Principalele obiective sunt: Descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six… Read more…

May 14, 2014

07:30 To 13:40

Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014 este un eveniment despre industria IT din regiunea Nord Est, despre noile tehnologii, despre exportul de servicii si produse digitale, despre surse de finantare, despre oameni si companii, despre modele de management. Despre viitor. Companiile de IT din Iasi: managerii, intreprinzatorii si profesionistii care doresc sa… Read more…

  Administraţia publică în situaţii de criză. Ediția a III-a / 24 octombrie 2014, București     Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative prinCentrul de Drept Public şi Ştiinţe Administrativeorganizează conferința Administraţia publică în situaţii de crizăEdiția a III-a București24 octombrie 2014 Motto: „ …viaţa unui stat nu urmează… Read more…

November 23, 2016 To November 24, 2016

08:30 To 16:00

Institutul de Studii Financiare organizează în perioada 24-25 noiembrie cursul ”Introducere în asigurările generale”, trainer: Lucian Marin. Programul are ca scop introducerea în asigurările generale (Non-Viață) prin explicarea modului de funcționare al unei asigurări. Se vor prezenta diverse clasificări de tipuri și tipologii de asigurări, tipuri de condiții de asigurare,… Read more…