BUSINESS-to-more-BUSINESS

November 10, 2015

November 10, 2015

09:30 To 06:08

Radisson Blu, Bucharest

http://b2mb.doingbusiness.ro

are you going to attend BUSINESS-to-more-BUSINESS?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

În cadrul evenimentului va fi lansată publicația ,,Major Companies in  Romania’’

Doingbusiness.ro si Kompass Romania organizează în data de 10 noiembrie 2015, la București, Conferința BUSINESS-to-more-BUSINESS.

Conferința se desfășoară la Hotel Radisson Blu, de la ora 9.00 la ora 16.30, și este evenimentul de referință pentru 35.000 de companii care reprezintă comunitatea Kompass din România. BUSINESS-to-more-BUSINESS oferă participanților oportunitatea de a înțelege noile provocări ale economiei românești, de a discuta și descoperi soluții pentru succesul companiilor lor și de a întâlni potențiali parteneri de afaceri și colaboratori.

Speakerii din cadrul Conferinței BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezintă cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economie (telecomunicații, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), instituții economice de prestigiu și companii care au dovedit succesul anterprenorial. Invitații evenimentului vor trasa cadrul de afaceri pentru anul 2016 în contextul modificărilor Codului Fiscal și a evoluției generale a economiei aflată într-un nou ciclu de creștere, adaptării consumatorilor – clienți persoane fizice sau companii la noua realitate economică a transformării digitale, în toate domeniile.

Conferința debutează cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunități și provocări pentru companii în contextul economic și politic actual și transformările impuse de hiperconectivitate și digitalizare). Într-un format interactiv, Cătălin Păuna (Country Economist Banca Mondială), Lucian Anghel (CEO – BCR Pensii, Președinte al Consiliul de Administrație BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft România), Gabriel Biriș (Managing Partner Biriș Goran SPARL), Răzvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) și Dragoș Damian (Președintele Producătorilor de Medicamente Generice din România) moderați de jurnalistul Radu Soviani, vor descifra și contura tendințele de afaceri și ale mediului economic pentru anul 2016.

Conferința include sesiuni paralele dedicate tacticilor de afaceri de succes (vânzări și marketing, noul management, tehnologie, finanțare și leadership & coaching). O sesiune specială este dedicată dezvoltării rețelei de afaceri (networking) prin discuții cu participanții, speakerii și specialiștii prezenți în cadrul conferinței. Mai multe detalii despre programul Conferinței sunt disponibile aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/program/ iar lista completă a speakerilor este disponibilă aici: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/speakeri-b2mb/.

 

În cadrul conferinței va fi lansată publicația Major Companies in Romania, ediția 2015, un instrument complet de evaluare a evoluției economiei românești pe baza celor mai recente date financiare disponibile. Evoluția celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este însoțită în Major Companies in Romania de evaluări privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentantivi ai sectoarelor.

 

Partenerii Premium BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt: Microsoft Romania, Telekom Romania, BCR, BCR Pensii, SAS Analytical Solutions. Evenimentul se bucură și de susținerea următorilor Parteneri: Biriș Goran, Expense Reduction Analysts, Equatorial, Edenred, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, AIR FRANCE KLM,  RoCoach, Sodexo, World Vision, iar Consiliul Investitorilor Străini este organizația suport a evenimentului.

Conferința este promovată prin parteneriate media de: Hotnews.ro, AGERPRES, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Evenimente Biz, Cariere, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Femei în afaceri,  bucureșteni.ro.și MANPRES. 

 

Înregistrarea pentru participarea la eveniment poate fi făcută la: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/inregistrare/.

Organizers

Visited 544 times, 1 Visit today

Related Event

CURSURI INTENSIVE de Diplomație & Geopolitică Globală4-8 aprilie 2016 4 aprilie – Ambasador prof.univ.dr. Ștefan Glavan – Diplomație și Noua Ordine Mondială5 aprilie – Dr. Liviu-Mihai Danilă, Ministru consilier, Șeful Centrului pentru situații de urgență și criză al MAE & Nicolae Lixandru, Consilier MAE – Abordări ale diplomaţiei pentru situaţiile… Read more…

June 25, 2014

16:30 To 18:30

Alegerea unui co-fondator este de departe cea mai importanta decizie la nivel de business pe care o poti lua. De obicei, din motive de lipsa de timp si resurse, multi antreprenori se orienteaza spre familie si prieteni pentru a-i integra in business. Dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele sperate, iar… Read more…

Introducere Selectarea Indicatorilor Cheie de Performanță și colectarea datelor sunt considerate de către practicienii din întreaga lume ca fiind aspectele care pun cele mai multe dificultăți în lucrul cu Indicatorii Cheie de Performanță. O metodă de abordare a acestor provocări este construirea unui cadru riguros de măsurare a Indicatorilor Cheie… Read more…

July 23, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti

November 23, 2015

07:00 To 14:00

A Touch Of Innovation este un eveniment de inspiraţie, menit să aducă în prim plan ideile şi puterea pozitivă a oamenilor. Echipa Biz îşi propune ca poveştile spuse la acest eveniment să transmită un mesaj esenţial pentru fiecare dintre cei prezenţi în sală: de fiecare dintre noi depinde să schimbăm… Read more…