Business to more Business – Brașov

March 10, 2016

March 10, 2016

09:00 To 07:46

Brasov

are you going to attend Business to more Business - Brașov?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov – Business to more Business are loc joi, 10 martie 2016. Conferința marchează debutul unei serii de 10 evenimente desfășurate in cele mai importante centre de afaceri din țară.

Evenimentul Business to more Business este un concept unic, parte a unui proiect național care marchează în 2016 al 6-lea an consecutiv în care aduce consultanță fiscală, financiară și legislativă mai aproape de mediul de afaceri local, precum și soluții pentru dezvoltarea afacerii în pas cu provocările transformării digitale. Seria de conferințe oferă managerilor și antreprenorilor din România instrumente utile pentru promovarea și susținerea afacerii, chiar și în condiții economice volatile.

Conferința de la Brașov, organizată la Hotel Kronwell începând cu ora 9.00, reprezintă cea mai bună oportunitate pentru companiile din Brașov și județele învecinate de a descoperi noi perspective de afaceri, dar și instrumente de dezvoltare personală adresate managerilor de companii.

Pe lângă modificările importante în domeniul impozitării directe aduse de noul Cod Fiscal, în sesiunea de consultanță fiscală, participanții la evenimentul de la Brașov vor afla cele mai noi răspunsuri în ceea ce privește absorbția fondurilor europene. Mai mult, Business to more Business aduce modalități facile și eficiente din punct de vedere al costului, respectiv instrumente inovative derivate din tehnologie și e-business, la îndemâna managerilor și antreprenorilor.

In cea de-a doua parte, evenimentul oferă sesiuni exclusive dedicate analizei inteligente a datelor, provocărilor mediului online, precum și celor mai noi tendințe in marketing și comunicare.

Business to more Business se încheie cu un workshop special de dezvoltare personală și executive coaching, în urma căruia participanții vor putea sa stabilească obiectivele de business în corelație cu echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Programul complet al conferinței este disponibil aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/.

,,Este al 6-lea an consecutiv în care organizăm, la nivel național, această serie de evenimente’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,Experiența anterioară, întregită de contribuția participanților la evenimentele din anii trecuți, ne face încrezători că Business to more Business – ediția 2016 – va fi cea mai completă serie de evenimente de până acum. Nu întâmplător debutăm la Brașov unde anul trecut, aproape 200 de participanți s-au bucurat și au interacționat excelent cu prezentările speakerilor noștri iar noi am putut răspunde nevoilor de informații și soluții ale mediului de afaceri local. Rezultatul a fost un succes deplin al conferinței’’, a mai spus Dumitru Ion.

Participarea la evenimentul de la Brașov este gratuită în limita a doi reprezentanți pentru fiecare companie care se înregistrează la eveniment. Pentru înregistrare și pentru participarea mai multor reprezentanți, condițiile sunt disponibile aici: http://evenimente-2016.doingbusiness.ro/ro/evenimente-viitoare/b2mb-2016-brasov/#vorbitori-link.

Printre speakerii de la Brașov care vor susține prezentări și vor răspunde întrebărilor participanților, inclusiv în întâlniri private și gratuite, se numără: Mihail Ionescu – Tax Senior Consultant EY Romania, Roxana Mircea – Managing Partner REI Finanace Advisors, Dr. Vasile Voicu – Telekom Romania, Elena Badea – Marketing Director EY Romania,  Mihai Stănescu – Executive Coach RoCoach, Dumitru Ion – CEO Kompass Romania. Conferința va fi moderată de jurnalistul economic Radu Soviani.

PSB_0059

 

Organizers

Visited 291 times, 1 Visit today

Related Event

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…

July 26, 2016 To July 28, 2016

12:00 To 16:00

Toate aplicatiile Java trebuie sa fie eficiente in ceea ce priveste utilizarea memoriei si viteza de procesare. Insa alocarea unei memorii mai mari sau adaugarea unui CPU mai puternic nu este de fiecare data cea mai buna solutie. Java Performance and Tuning este un curs intensiv adresat programatorilor cu experienta… Read more…

Vă invităm să pătrundem împreună în cultura japoneză: să învățăm tehnicile de bază ale artei marțiale străvechi aikido (calea armonizării energiei, un sport pentru minte și trup) și să participăm la un atelier de preparat sushi, în care vom pregăti noi înșine aceste preparate delicioase și extrem de sănătoase. Totul… Read more…

18:00 Networking și răsfoirea revistei18:10 Deschiderea evenimentului 18:15 Prezentări articole 19:30 Pauză & networking 20:00 Workshops – Manage your applications with Mesos and Docker – Tudor Mărghidanu și Cristian Raț (Yardi)– Advanced Branch Management Techniques – Georgiana Gligor (Tekkie)– Software Architecture for developers – Leonard Abu-Saa (Arobs) 21:20 Networking *…

August 28, 2014 To August 30, 2014

For all event details, please visit oradea.startupweekend.org/ Thanks, Startup Weekend  Refund Policy:  No refunds will be granted within 7 days of the event if food and drink have already been ordered. Apologies for any inconvenience this may cause. About Startup Weekend: Startup Weekends are 54-hour events designed to provide superior experiential education… Read more…