BUSINESS SMART SCHOOL dă startul la „Business: de la idei la succes” luni, 12 septembrie 2016

STARTING DATESeptember 10, 2016

ENDING DATESeptember 16, 2016

WEBSITEhttp://osecluj.ro/businesssmartschool

LOCATIONCluj Napoca

are you going to attend BUSINESS SMART SCHOOL dă startul la „Business: de la idei la succes” luni, 12 septembrie 2016 ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Studenţi şi masteranzi din toată ţara au ocazia să participe la cea de-a IX-a ediţie a proiectului cu tradiţie BUSINESS SMART SCHOOL, în Cluj-Napoca.

Organizaţia Studenţilor Economişti Cluj-Napoca, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai, va organiza în perioada 11-17 septembrie 2016 ce-a de-a IX-a ediţie a celui mai mare proiect al organizaţiei, Business Smart School. În acest an, tema abordată va fi „Business: de la idei la succes – Be Successfully Smart”. Ce semnificaţie are mai exact această temă pentru voi, viitori participanţi? E nevoie de prezenţă şi conştientizare pentru a acţiona. Acţiunea duce la o afacere.

Pentru cei care îşi doresc o afacere bine organizată, în care sarcinile se desfăşoară cu uşurinţă şi foarte eficace, un obiectiv al acestei ediţii Business Smart School este să prezinte ce înseamnă să evoluezi de la o idee la un business. Cinci zile vor fi dedicate ideilor bazate pe experienţe personale ale antreprenorilor invitaţi, uşor de aplicat de oricine care vrea să construiască un business şi clarifică cum să îți gestionezi afacerea în așa fel încât la momentul intrării pe piață să știi cum să depașești barierele care ar putea interveni în calea întemeierii afacerii.

Obiectivul nostru este să arătăm tinerilor antreprenori că nu ar trebui să le fie teamă de barierele pe care le-ar putea întâmpina în drumul spre întemeierea propriilor lor afaceri, dar și să le demonstrăm cât de ușor pot fi depășite aceste bariere într-un mod cât mai interactiv, și anume prin intermediul workshop-urilor, training-urilor și a activităților pe care le vom desfășura.

Ediţia Business Smart School 2015 a adus la start 50 de studenţi din toată ţara de la ambele niveluri de studiu – licenţă şi master. Obiectivele proiectului au urmărit dezvoltarea aptitudinilor manageriale, a abilităților de muncă în echipă și crearea de ansamblu a unei perspective despre ceea ce înseamnă o coordonare managerială propice.
Ca o completare a programului de activităţi, organizatorii au pregătit un teambuilding şi activităţi outdoor, toate acestea cu scopul de a oferi participanţilor oportunitatea să descoperecu adevărat Capitala Europeană a Tineretului, activități ce vor fi prezente și cadrul ediției de anul acesta.

Un evenimentul susţinut de: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Pentru detalii suplimentare şi înscrieri puteţi accesa pagina web a Organizaţiei Studenţilor Economişti http://osecluj.ro/businesssmartschool/ .

De asemenea puteţi consulta şi pagina de Facebook www.facebook.com/osecj.

Event Categories:

Related Events