Bizz Club- Cocktail Iasi

June 22, 2015

June 22, 2015

18:00 To 21:00

Iasi

are you going to attend Bizz Club- Cocktail Iasi?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Cei mai bogați oameni din lume caută să construiască relații. Ceilalți caută doar să muncească.

Lucrurile mărețe au întotdeauna echipe de oameni care la un moment dat au pus bazele unei relații.
Imaginează-ți lumea de afaceri ca pe o junglă. Tu ești unul din animalele junglei. Orice animal vrei tu. Imaginează-ți că ești singur. Că trebuie să îți procuri hrana singur, să te protejezi singur. Crezi că ai fi un animal puternic în acea junglă sau mai degrabă unul fricos, ascuns, care nu se riscă, nici nu se bucură de frumusețea ce îl înconjoară?
Acum imaginează-ți că ai trăi în grup. Că toți ați avea același scop la care ați munci împreună. Ați fi un grup puternic, iar întreaga frumusețe a junglei v-ar sta la dispoziție.
Care variantă ți se pare mai bună?
Dacă și tu crezi în forța grupului care are un scop comun, am o veste minunată pentru tine!
Nu trebuie să fii singur în jungla afacerilor! De aceea, ți-am pregătit o seară de networking cu oameni care ar putea devein grupul tău de siguranță!
Vino alături de clubul de afaceri bizz.club by Lorand Soares Szasz la un cocktail de Business Networking!
Vei putea întâlni oameni de afaceri ca tine care caută să construiască relații. Este o oportunitate excelentă dacă vrei să îți faci cunoscută afacerea și dacă îți dorești o creștere semnificativă a afacerii tale.
Când? În data de 22 iunie la Congress Hall Palas Iași de la ora 18
 
În plus, vei putea învăța cum să faci networking eficient și cum să creezi relații de succes în afaceri de la colegul meu Bogdan Băbălău Maghiar  – manager-ul de dezvoltare bizz.club. De asemeni, și eu te aștept cu un mesaj special la seminar!

Ce o să pierzi dacă nu participi la acest cocktail?
 
– Posibilitatea să petreci o seara alături de oameni de afaceri din Iași;
– Posibilitatea să cunoaști persoane noi și să dezvolți relații cu acestea;
– Posibilitatea să -ți lărgi rețeaua de contacte cu oameni de calitate;
– Posibilitatea de a afla cum se desfășoară întâlnirile clubului
 
Ce o să câștigi dacă participi la acest cocktail?
 
–  Posibili colaboratori sau parteneri pentru afacerea ta
–  Posibilitatea să -ți promovezi afacerea printre oameni de afaceri;
–  Posibilitatea să cunoaști membri din celelalte orașe din țară si să -ți împărtășească din experiența lor
–  Experiență în networking
 
Cine ar trebui să participe?
 
Acest cocktail este destinat, în special, proprietarilor de IMM-uri și specialiștilor care doresc să iși dezvolte afacerile, să își  crească numărul de contacte, să stabilească noi relații profesionale și pentru toți cei interesați de networking și dezvoltare personală.
 
 
Investiția ta:
Investitia ta pentru acest cocktail este de doar 50 de lei, mai puțin decât o cină în oraș sau un abonament la sala de fitness.
 
 
Ce spun cei care au participat deja:

Iată ce spun cei care au participat la evenimentele de networking organizate de bizz.club și Lorand Soares Szasz:
„Unii aleg să-și petreacă serile citind o carte. Alții merg la film sau petrec timp cu prietenii. Moduri bune de petrecere a timpului liber. Aș spune însă că prezența la o seară de business cocktail-networking le întrece pe toate. Ai șansa să întâlnești potențiali clienți, să-ți dezvolți latura profesionala și deloc de neglijat, să dezvolți noi colaborări. Dacă totul se petrece într-un cadru relaxat, alături de o cină delicioaăa, nu poți decât să-ți dorești ca aceste evenimente să se organizeze mai des.”  – Mihaela Beldean, Director Comercial, Printcard Systems
 
„În această perioadă dificilă din punct de vedere economic,  orice companie , inculsiv din domeniul serviciilor financiare, are nevoie să ajungă cât mai ușor în preajma potențialilor clienți.  Iar o discuție față în față cu clienții este esențială pentru a prezenta cât mai bine benficile pe care aceștia le pot obține în urma colaborării cu instituția noastră.  Evenimentele de business networking  organizate de bizz.club si Lorand Soares Szasz mi-au oferit ocazia excelentă de a sta de vorba cu zeci de manageri ai companiilor ce pot beneficia de produsele noastre.” – Ionut Florea, Unit Manager, Transilvania Leasing
 
 
Bonus:
Dacă te înscrii până în data 18 iunie,  vei primi, înainte cu o zi de cocktail, baza de date cu persoanele care vor participa la eveniment.  Baza de date va conține numele și firma pe care o reprezintă fiecare participant și te va ajuta să îți pregătești strategia de networking.
 
Cu toții știm că nu poți ajunge la succes de unul singur și că e mai ușor atunci când cunoști persoanele potrivite. Vino la cocktail ca să afli mai multe despre cum poți face din bizz.club, clubul de networking care te poate ajuta să ajungi mai repede la succes.
Te așteptăm alături de noi în data de 22 iunie 2015, de la ora 18:00 la ora 20:30, la Congress Hall Palas Iași.

INSCRIERE: http://new.coaching4you.ro/eveniment/bizz_club__cocktail_iasi-iasi-22_06_2015-18_00_21_00

Organizers

Visited 537 times, 1 Visit today

Related Event

October 10, 2014

08:00 To 17:00

http://ateliere.rbls.ro/particip/

April 2, 2014

17:00 To 20:30

Business Networking Event (B.N.E.) reuneste profesionisti dintr-o gama variata de domenii si expertize cu scopul de a identifica noi oportunitati de business si de a-si extinde reteaua de contacte profesionale. Te invit la o noua editie Business Networking Event – Business 1 la 1, unde avem un invitat special: Anna Heijker… Read more…

Ştim cu toţii că marile afaceri pornesc într-un mediu informal şi de aceea JCI Cluj vă provoacă la noi moduri de a face business networking. Vă invităm la cea de-a 6 ediţie. Innovate Networking la scenă deschisă – laborator de modelare a personalităţii prin metode teatrale, cu actorii Cristina Pardanschi… Read more…

June 6, 2016 To June 7, 2016

The purpose of the training is to present the lean methodology, including its principles and tools that help the company set up and apply the culture of continuous improvement.

Participa la primul seminar de networking din Cluj-Napoca ce te poate invata cum sa stabilesti mai rapid si mai usor relatii de succes in afaceri!Cu ceva timp in urma am ajuns la concluzia ca cel mai important lucru in viata si in afaceri este sa cunosti oamenii potriviti si sa… Read more…