BE A SPECIAL LAWYER

February 20, 2016

March 6, 2016

13:51 To 13:51

Bucharest, Romania

http://beaspeciallawyer.lupupartners.ro/be-a-special-lawyer/

are you going to attend BE A SPECIAL LAWYER?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Juridice Lupu & Partners a lansat UNICUL PROGRAM COMPLET DE TRAINING la nivel naţional, creat special pentru dezvoltarea personală şi profesională a persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice, fie ei avocaţi, consilieri juridici sau viitori profesionişti ai dreptului.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se adresează cabinetelor individuale de avocaţi, societăţilor civile de avocaţi, consilierilor juridici privaţi sau publici, precum şi tuturor persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER cuprinde 3 module care vor acoperi toate ariile de dezvoltare profesională şi personală necesare pentru a deveni un profesionist de succes, de la branding personal la public speaking, de la comunicare judiciară persuasivă la regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice, de la strategii şi tehnici de vânzare la gestionarea eficentă a timpului şi a clientelei.

Fiecare modul în parte se va desfăşura pe durata a 2 zile (sâmbătă – duminică) , 8 h/zi.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER este un program complet şi complex, creat pentru a veni în ajutorul dezvoltării unei cariere de succes în domeniul dreptului. Programul îmbină tehnicii de public speaking cu strategii de depăşire a momentelor de neîncredere în sine, anxietate, timiditate, precum şi dezvoltarea profesională cu limbajul nonverbal, cu elementele de psiholingvistică care te pot ajuta în fomularea pledoariilor.

Faptul ca vor fi puşi laolaltă , judecători, psihologi şi master traineri, care au conceput şi personalizat aceste cursuri din perspectiva avocatului face ca acest program de training să fie unul special.

Avantajul acestor traininguri rezidă în faptul ca au la bază multe exerciţii practice, care oferă posibilitatea avocaţilor să experimenteze imediat în sala de curs, alături de ceilalţi participanţi, eficacitatea aplicării metodelor învăţate.

Obiectivul principal este, ca după participarea la programul de training BE A SPECIAL LAWYER, avocatul să îşi poată continua cariera motivat, cu noi viziuni pline de satisfacţii, atât pentru interlocutorii lui din cadrul profesional cât şi din cel personal.

Dupa parcurgerea intregului program de training, participantii vor stii:

 • Cum să depăşească momentele de neîncredere în sine, anxietate, timiditate
 • Cum să–şi dezvolte limbajul non verbal
 • Cum să-şi creeze un brand personal, cum să se facă cunoscuţi
 • Ce înseamnă comunicarea judiciară persuasivă şi când se aplică ea
 • Să apeleze la comunicare scrisă şi verbală îmbunătăţită
 • Care sunt regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice
 • Cum să comunice eficient în faţa instanţei
 • Cum să-şi dezvolte o carieră de succes
 • Cum să-şi gestioneze mai bine timpul
 • Cum să echilibreze viaţa profesională şi cea personală
 • Cum să-şi stabilească strategiile pentru a avea mai multi clienţi şi, implicit, cum să îşi crească brandul personal
 • Cum să-şi modeleze vocea în funcţie de obiective
 • Cum să vorbească în public
 • Cum să-şi dezvolte inteligenţa emotională
Preţul programului de training BE A SPECIAL LAWYER este de 4500 lei.

Înscrie–te până pe data de 31 ianuarie 2016 şi vei putea beneficia de reducerea de EARLY BIRD în valoarea de 20 % din preţul întreg al programul de training BE A SPECIAL LAWYER, program care cuprinde toate cele 3 module – Curs Comunicare Judiciară Persuasivă + Curs Branding Personal + Curs Campion în Comunicare şi Public speaking.

Se aplică o reducere de 5% pentru înscrierea a 2 sau mai multe persoane din cadrul aceleiaşi companii.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se va desfăşura în perioada 20 februarie – 6 martie 2016, în Bucureşti.

Organizers

Visited 42 times, 1 Visit today

Related Event

Academia de Studii EconomiceBucurești28-29 noiembrie 2014 Conferința va avea trei secțiuni:I. Drept publicII. Drept privatIII. Dreptul Uniunii Europene. TematicaConferinţa este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale mediului internațional de afaceri. La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o… Read more…

LUPU & PARTNERSdepartamentul Cursuriorganizează Cursul Intensiv de Pregătire pentru Examenul de Admitere la Şcoala Naţională de Grefieri Acesta este primul curs de acest fel din ţară, fiind singurii care am creat acest curs pentru cei care doresc un sprijin, un ajutor în vederea pregătirii examenului de admitere la Şcoala Naţională de… Read more…

March 3, 2016 To March 5, 2016

Academia de Cursuri Lupu & Partners îţi oferă o pregătire completă prin Cursul Intensiv de Raţionament Logicpentru Examenele de Admitere în Magistratură. Proba de Raţionament Logic este foarte importantă şi este o probă eliminatorie în cadrul examenelor de admitere. Acest curs oferă participanţilor dezvoltarea gândirii logice, a gândirii analitice, capacitatea… Read more…

April 12, 2016

18:00 To 19:30

om lucra exerciţii împreună timp de 90 de minute, în mod intensiv, ca la cursurile de pregătire, cu un număr restrâns de participanţi, astfel încât rezultatele să fie imediate …   Locurile sunt limitate la capacitatea sălii (30 de locuri) aşa că rezervă-ţi locul din timp:https://goo.gl/Q39jUw Read more…

Prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România   Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, organizează prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România. „New Perspectives in Construction Law” va avea loc între 19 și 21 martie 2015, la… Read more…