BE A SPECIAL LAWYER

February 20, 2016

March 6, 2016

05:17 To 05:17

Bucharest, Romania

http://beaspeciallawyer.lupupartners.ro/be-a-special-lawyer/

are you going to attend BE A SPECIAL LAWYER?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Juridice Lupu & Partners a lansat UNICUL PROGRAM COMPLET DE TRAINING la nivel naţional, creat special pentru dezvoltarea personală şi profesională a persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice, fie ei avocaţi, consilieri juridici sau viitori profesionişti ai dreptului.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se adresează cabinetelor individuale de avocaţi, societăţilor civile de avocaţi, consilierilor juridici privaţi sau publici, precum şi tuturor persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER cuprinde 3 module care vor acoperi toate ariile de dezvoltare profesională şi personală necesare pentru a deveni un profesionist de succes, de la branding personal la public speaking, de la comunicare judiciară persuasivă la regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice, de la strategii şi tehnici de vânzare la gestionarea eficentă a timpului şi a clientelei.

Fiecare modul în parte se va desfăşura pe durata a 2 zile (sâmbătă – duminică) , 8 h/zi.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER este un program complet şi complex, creat pentru a veni în ajutorul dezvoltării unei cariere de succes în domeniul dreptului. Programul îmbină tehnicii de public speaking cu strategii de depăşire a momentelor de neîncredere în sine, anxietate, timiditate, precum şi dezvoltarea profesională cu limbajul nonverbal, cu elementele de psiholingvistică care te pot ajuta în fomularea pledoariilor.

Faptul ca vor fi puşi laolaltă , judecători, psihologi şi master traineri, care au conceput şi personalizat aceste cursuri din perspectiva avocatului face ca acest program de training să fie unul special.

Avantajul acestor traininguri rezidă în faptul ca au la bază multe exerciţii practice, care oferă posibilitatea avocaţilor să experimenteze imediat în sala de curs, alături de ceilalţi participanţi, eficacitatea aplicării metodelor învăţate.

Obiectivul principal este, ca după participarea la programul de training BE A SPECIAL LAWYER, avocatul să îşi poată continua cariera motivat, cu noi viziuni pline de satisfacţii, atât pentru interlocutorii lui din cadrul profesional cât şi din cel personal.

Dupa parcurgerea intregului program de training, participantii vor stii:

 • Cum să depăşească momentele de neîncredere în sine, anxietate, timiditate
 • Cum să–şi dezvolte limbajul non verbal
 • Cum să-şi creeze un brand personal, cum să se facă cunoscuţi
 • Ce înseamnă comunicarea judiciară persuasivă şi când se aplică ea
 • Să apeleze la comunicare scrisă şi verbală îmbunătăţită
 • Care sunt regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice
 • Cum să comunice eficient în faţa instanţei
 • Cum să-şi dezvolte o carieră de succes
 • Cum să-şi gestioneze mai bine timpul
 • Cum să echilibreze viaţa profesională şi cea personală
 • Cum să-şi stabilească strategiile pentru a avea mai multi clienţi şi, implicit, cum să îşi crească brandul personal
 • Cum să-şi modeleze vocea în funcţie de obiective
 • Cum să vorbească în public
 • Cum să-şi dezvolte inteligenţa emotională
Preţul programului de training BE A SPECIAL LAWYER este de 4500 lei.

Înscrie–te până pe data de 31 ianuarie 2016 şi vei putea beneficia de reducerea de EARLY BIRD în valoarea de 20 % din preţul întreg al programul de training BE A SPECIAL LAWYER, program care cuprinde toate cele 3 module – Curs Comunicare Judiciară Persuasivă + Curs Branding Personal + Curs Campion în Comunicare şi Public speaking.

Se aplică o reducere de 5% pentru înscrierea a 2 sau mai multe persoane din cadrul aceleiaşi companii.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se va desfăşura în perioada 20 februarie – 6 martie 2016, în Bucureşti.

Organizers

Visited 279 times, 1 Visit today

Related Event

Te invitam sa participi la cel mai util workshop pentru afacerea ta “Parteneri de Incredere”. Vor fi dezbatute o serie de teme interesante despre sectorul de afaceri: cum sa faci afaceri sigure, cum sa te diferentiezi fata de concurenta, cum sa ai parteneri de incredere si multe altele. PS: Daca… Read more…

July 21, 2016 To July 23, 2016

Previziunea, planificarea, gestionarea si analiza resurselor financiare de care dispune este un aspect managerial de baza in activitate oricarui manager. Inscrie-te la cursul ”Management Financiar” si invata cum sa utilizezi eficient bugetul administrat. LECTOR INVITAT: RUXANDRA ENACHE – Trainer si Consultant in Management, Formator Autorizat, Certificare PMP, Membru PMI COMPETENTE… Read more…

April 12, 2016

18:00 To 19:30

om lucra exerciţii împreună timp de 90 de minute, în mod intensiv, ca la cursurile de pregătire, cu un număr restrâns de participanţi, astfel încât rezultatele să fie imediate …   Locurile sunt limitate la capacitatea sălii (30 de locuri) aşa că rezervă-ţi locul din timp:https://goo.gl/Q39jUw Read more…

December 9, 2014 To December 10, 2014

07:00 To 22:00

In perioada 10-11 decembrie 2014 va avea loc la Bucuresti, la Centrul de evenimente din cadrul Complexului Hotelier Caro din capitala ediția numărul 17 din seria de evenimente Business Days. Evenimentul va avea peste 150 de speakeri din țară și din străinătate.  Pe durata celor 2 zile pline participanții vor… Read more…

Seminarul Convinge judecatorul… in 10 pasi practici Bucuresti 13 decembrie 2014 Cursul isi propune sa va familiarizeze cu felul in care judecatorii vad desfasurarea procesului, administrarea dosarului si diferitele actiuni punctuale ale avocatilor implicati. Este o abordare practica, in care cursantii sunt ajutati sa adopte perspectiva unui judecator ipotetic, pentru…