BE A SPECIAL LAWYER

February 20, 2016

March 6, 2016

19:23 To 19:23

Bucharest, Romania

http://beaspeciallawyer.lupupartners.ro/be-a-special-lawyer/

are you going to attend BE A SPECIAL LAWYER?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Juridice Lupu & Partners a lansat UNICUL PROGRAM COMPLET DE TRAINING la nivel naţional, creat special pentru dezvoltarea personală şi profesională a persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice, fie ei avocaţi, consilieri juridici sau viitori profesionişti ai dreptului.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se adresează cabinetelor individuale de avocaţi, societăţilor civile de avocaţi, consilierilor juridici privaţi sau publici, precum şi tuturor persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER cuprinde 3 module care vor acoperi toate ariile de dezvoltare profesională şi personală necesare pentru a deveni un profesionist de succes, de la branding personal la public speaking, de la comunicare judiciară persuasivă la regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice, de la strategii şi tehnici de vânzare la gestionarea eficentă a timpului şi a clientelei.

Fiecare modul în parte se va desfăşura pe durata a 2 zile (sâmbătă – duminică) , 8 h/zi.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER este un program complet şi complex, creat pentru a veni în ajutorul dezvoltării unei cariere de succes în domeniul dreptului. Programul îmbină tehnicii de public speaking cu strategii de depăşire a momentelor de neîncredere în sine, anxietate, timiditate, precum şi dezvoltarea profesională cu limbajul nonverbal, cu elementele de psiholingvistică care te pot ajuta în fomularea pledoariilor.

Faptul ca vor fi puşi laolaltă , judecători, psihologi şi master traineri, care au conceput şi personalizat aceste cursuri din perspectiva avocatului face ca acest program de training să fie unul special.

Avantajul acestor traininguri rezidă în faptul ca au la bază multe exerciţii practice, care oferă posibilitatea avocaţilor să experimenteze imediat în sala de curs, alături de ceilalţi participanţi, eficacitatea aplicării metodelor învăţate.

Obiectivul principal este, ca după participarea la programul de training BE A SPECIAL LAWYER, avocatul să îşi poată continua cariera motivat, cu noi viziuni pline de satisfacţii, atât pentru interlocutorii lui din cadrul profesional cât şi din cel personal.

Dupa parcurgerea intregului program de training, participantii vor stii:

 • Cum să depăşească momentele de neîncredere în sine, anxietate, timiditate
 • Cum să–şi dezvolte limbajul non verbal
 • Cum să-şi creeze un brand personal, cum să se facă cunoscuţi
 • Ce înseamnă comunicarea judiciară persuasivă şi când se aplică ea
 • Să apeleze la comunicare scrisă şi verbală îmbunătăţită
 • Care sunt regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice
 • Cum să comunice eficient în faţa instanţei
 • Cum să-şi dezvolte o carieră de succes
 • Cum să-şi gestioneze mai bine timpul
 • Cum să echilibreze viaţa profesională şi cea personală
 • Cum să-şi stabilească strategiile pentru a avea mai multi clienţi şi, implicit, cum să îşi crească brandul personal
 • Cum să-şi modeleze vocea în funcţie de obiective
 • Cum să vorbească în public
 • Cum să-şi dezvolte inteligenţa emotională
Preţul programului de training BE A SPECIAL LAWYER este de 4500 lei.

Înscrie–te până pe data de 31 ianuarie 2016 şi vei putea beneficia de reducerea de EARLY BIRD în valoarea de 20 % din preţul întreg al programul de training BE A SPECIAL LAWYER, program care cuprinde toate cele 3 module – Curs Comunicare Judiciară Persuasivă + Curs Branding Personal + Curs Campion în Comunicare şi Public speaking.

Se aplică o reducere de 5% pentru înscrierea a 2 sau mai multe persoane din cadrul aceleiaşi companii.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se va desfăşura în perioada 20 februarie – 6 martie 2016, în Bucureşti.

Organizers

Visited 290 times, 1 Visit today

Related Event

Materialele conferintei vor fi publicate intr-un dosar special RRDA – Revista romana de dreptul afacerilor, revista editata de Wolters Kluwer. Conferința se dorește a fi un forum de analiza a normelor juridice aplicabile in dreptul societar din Romania, in dreptul comparat si in Uniunea Europeana, reliefand impactul modificarilor propunerilor si modificarilor… Read more…

Universitatea din București Facultatea de Drept, Aula Magna 20 februarie 2015, ora 10:00 12 puncte INPPA Evenimentul, organizat de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Societatea de Științe Juridice, se bucură de participarea extraordinară a Profesorului Viorel Mihai Ciobanu, autoritate necontestată în domeniul dreptului procesual civil. Împreună cu invitații săi, Profesorul va aborda… Read more…

June 12, 2016 To June 14, 2016

07:00 To 15:00

Institutul de Studii Financiare organizează în perioada 13-15 iunie în București cursul ”Combaterea spălării banilor în asigurări”, trainer: Alexandru Codescu. Cursul reprezintă o instruire detaliată în legătură cu standardele, prevederile legale și cerințele naționale și internaționale aplicabile din sfera combaterii spălării banilor (CSB)/combaterea finanțării terorismului (CFT), fiind cuprinse totodată aspecte care… Read more…

Incepem anul 2016 in forta cu o intalnire dedicata inovatiei si patentarii inovatiilor! Johann Stan, examinator de brevete la Haga, la Oficiul European de Brevete, targumuresean de-al nostru , ne da un boost vorbind despre:Ce inseamna inovatia?Care este rolul patentelor si de ce conteaza ele pentru startupuri?Care sunt criteriile si… Read more…

ELSA Bucurestiorganizeaza Concursul National de Procese Simulate de Drept Civil „Francisc Deak”Editia a VI-a Curtea de Apel Bucuresti1 aprilie – 10 mai 2015 ELSA Bucuresti ofera ocazia studentilor din anii III si IV sa participe la a VI-a editie a Concursului National de Procese Simulate de Drept Civil „Francisc Deak”.…