BE A SPECIAL LAWYER

February 20, 2016

March 6, 2016

11:00 To 11:00

Bucharest, Romania

http://beaspeciallawyer.lupupartners.ro/be-a-special-lawyer/

are you going to attend BE A SPECIAL LAWYER?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Academia de Cursuri Juridice Lupu & Partners a lansat UNICUL PROGRAM COMPLET DE TRAINING la nivel naţional, creat special pentru dezvoltarea personală şi profesională a persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice, fie ei avocaţi, consilieri juridici sau viitori profesionişti ai dreptului.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se adresează cabinetelor individuale de avocaţi, societăţilor civile de avocaţi, consilierilor juridici privaţi sau publici, precum şi tuturor persoanelor care işi doresc o carieră în profesiile juridice.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER cuprinde 3 module care vor acoperi toate ariile de dezvoltare profesională şi personală necesare pentru a deveni un profesionist de succes, de la branding personal la public speaking, de la comunicare judiciară persuasivă la regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice, de la strategii şi tehnici de vânzare la gestionarea eficentă a timpului şi a clientelei.

Fiecare modul în parte se va desfăşura pe durata a 2 zile (sâmbătă – duminică) , 8 h/zi.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER este un program complet şi complex, creat pentru a veni în ajutorul dezvoltării unei cariere de succes în domeniul dreptului. Programul îmbină tehnicii de public speaking cu strategii de depăşire a momentelor de neîncredere în sine, anxietate, timiditate, precum şi dezvoltarea profesională cu limbajul nonverbal, cu elementele de psiholingvistică care te pot ajuta în fomularea pledoariilor.

Faptul ca vor fi puşi laolaltă , judecători, psihologi şi master traineri, care au conceput şi personalizat aceste cursuri din perspectiva avocatului face ca acest program de training să fie unul special.

Avantajul acestor traininguri rezidă în faptul ca au la bază multe exerciţii practice, care oferă posibilitatea avocaţilor să experimenteze imediat în sala de curs, alături de ceilalţi participanţi, eficacitatea aplicării metodelor învăţate.

Obiectivul principal este, ca după participarea la programul de training BE A SPECIAL LAWYER, avocatul să îşi poată continua cariera motivat, cu noi viziuni pline de satisfacţii, atât pentru interlocutorii lui din cadrul profesional cât şi din cel personal.

Dupa parcurgerea intregului program de training, participantii vor stii:

 • Cum să depăşească momentele de neîncredere în sine, anxietate, timiditate
 • Cum să–şi dezvolte limbajul non verbal
 • Cum să-şi creeze un brand personal, cum să se facă cunoscuţi
 • Ce înseamnă comunicarea judiciară persuasivă şi când se aplică ea
 • Să apeleze la comunicare scrisă şi verbală îmbunătăţită
 • Care sunt regulile esenţiale în redactarea documentelor juridice
 • Cum să comunice eficient în faţa instanţei
 • Cum să-şi dezvolte o carieră de succes
 • Cum să-şi gestioneze mai bine timpul
 • Cum să echilibreze viaţa profesională şi cea personală
 • Cum să-şi stabilească strategiile pentru a avea mai multi clienţi şi, implicit, cum să îşi crească brandul personal
 • Cum să-şi modeleze vocea în funcţie de obiective
 • Cum să vorbească în public
 • Cum să-şi dezvolte inteligenţa emotională
Preţul programului de training BE A SPECIAL LAWYER este de 4500 lei.

Înscrie–te până pe data de 31 ianuarie 2016 şi vei putea beneficia de reducerea de EARLY BIRD în valoarea de 20 % din preţul întreg al programul de training BE A SPECIAL LAWYER, program care cuprinde toate cele 3 module – Curs Comunicare Judiciară Persuasivă + Curs Branding Personal + Curs Campion în Comunicare şi Public speaking.

Se aplică o reducere de 5% pentru înscrierea a 2 sau mai multe persoane din cadrul aceleiaşi companii.

Programul de training BE A SPECIAL LAWYER se va desfăşura în perioada 20 februarie – 6 martie 2016, în Bucureşti.

Organizers

Visited 243 times, 1 Visit today

Related Event

Acum te poti inscrie la evenimentul care va genera fidelizarea clientilor tai si cresterea profiturilor: iAntreprenor. Daca ai un magazin online sau intentionezi sa deschizi o afacere in mediul online, seria evenimentelor iAntreprenor iti este dedicata, deoarece sunt concepute sa vina in sprijinul tau si al afacerii tale! Ce o… Read more…

Hotel Condor, Mamaia3-7 septembrie 2014 EXPERT AKTIV GROUP S.R.L. este autorizată A.N.C. înscrisă în R.N.F., acordă în urma evaluării participanţilor certificat de perfecţionare recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi de Ministerul Educaţiei Naţionale LECTORI: Petre CRIŞAN – Dir. Gen. de Metodologie Contabilă, MFP; Formatori şi specialişti… Read more…

Cercul de drept “Ius Iuventutis” organizează Fiat Justitia. Ediția a XI-a Universitatea Petru Maior Târgu-Mureș 14-15 martie 2015 Partener media: JURIDICE.ro În cadrul evenimentului, vor fi organizate trei concursuri de pledoarii: Drepturile Omului, Drept European și Vis Willem Pre-Moot. I. Concursul de Drepturile Omului Fiat Iustitia este un concurs de pledoarii destinat… Read more…

December 10, 2014

ELSA Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita la ultimul eveniment de amploare organizat de departamentul Seminare si Conferinte în anul 2014. În data de 11 Decembrie invităm toți studenții să iasă din bănci și să participe la Cafeneaua Juridică.Evenimentul “Lawyers After Hours” implică o discuție interactivă și deschisă pe… Read more…

September 26, 2016 To September 27, 2016

07:00 To 15:00

Institutul de Studii Financiare organizează în perioada 27-28 septembrie cursul ”Lichidarea daunelor în asigurări de bunuri și răspunderi”, traineri: Mihaela Cojocaru, Victor Slujitoru, Alin Uțică. În cadrul cursului se vor prezenta noutăți în modul de instrumentare a dosarelor de daună deschise ca urmare a producerii unuia din riscurile asigurate pe polițele de… Read more…