Autocunoastere prin Arta

October 20, 2015

October 20, 2015

19:00 To 21:00

Str. Lunei nr. 5, sector 2, Bucuresti

http://mindevolutionsociety.ro/eveniment/autocunoastere-prin-arta-2/

0748736939

are you going to attend Autocunoastere prin Arta?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Autocunoastere prin ArtaEveniment Saptamanal

Speaker: Cristina Eremia

Workshop experiential de dezvoltare personala centrat pe cresterea stimei de sine si optimizarea imaginii de sine si a echilibrului personal.

Transformation Art te invita la o serie de ateliere experientiale in cadrul carora te poti re-crea intr-o maniera artistica.

Ti-ai dori sa:

– te reconectezi cu sine si altii intr-o maniera ludica si creativa?

– te (re)cunosti dintr-o alta perspectiva?

– explorezi alte maniere de a te exprima, trezindu-ti canalele senzoriale?

– iti lasi emotiile sa iasa la iveala intr-o forma simbolica, eliberandu-te de tensiuni interne?

– te joci cu forme si culori pentru a te reconecta la simpla bucurie de a fi?

– te relaxezi si eliberezi de stresul cotidian?

Vom explora teme legate de:

– imaginea de sine

– imaginea sociala

– calitatile tale unice

– expresia de Sine

– bucuria de a trai

– vocatia ta

 prin tehnici expresiv-creative art-terapeutice si NLP.

 

Beneficii:

– autocunoastere aprofundata

– gestionarea eficienta a emotiilor

– dezvoltarea creativitatii si gandirii sintetice

– experiente de sinestezie

– conectare autentica cu Sine si ceilalti

– rescrierea scenariului de viata

– echilibrare emotionala

 

Transformation Art iti ofera un cadru de:

– relaxare si joc

– explorare si exprimare

– reflectie si autocunoastere

– reconectare si integrare

 

Arta este o forma de expresie a sufletului uman – ne ajuta sa ne exploram emotiile, senzatiile si imaginile interioare, sa le dam forma si structura transformandu-ne constiinta si dezvoltandu-ne ca fiinte umane, mai armonioase si echilibrate. Pe parcursul formarii am ajuns sa experimentez impreuna cu colegii mei un alt nivel de relatie, dincolo de cuvinte, intr-un spatiu in care sufletele se intalnesc si se intregesc prin atingere reciproca. E o intalnire autentica, profunda, fara judecati si argumentari si, prin asta, vindecatoare. Iar cuvantul e cel ce intregeste sensul, nu tesatura ce construieste masca.
Daca esti curios sa te redescoperi in alta ipostaza de a fi: mai ludic, creativ, relaxat, zambitor, te invit in aceasta calatorie de explorare de sine si reconectare cu altii” – Cristina Eremia

 

Testimoniale:


 „Am intrat in experienta de redescoperire prin modalitati expresiv-creative avand 7 ani de participari la cursuri de dezvoltare personala si formare in coaching. Ce mi-a adus diferit a fost in primul rand modalitatea de autoexplorare noua, lucrul cu partea artistica din mine pe care nu o accesez prea des, desi am inclinatii spre arta. Este o metoda atat ludica si relaxanta, cat si energizanta si restructuranta. Intr-un spatiu permisiv si jucaus creativitatea infloreste si temerile se linistesc si capata sens. Zone ascunse constientului devin vizibile prin pictura. Pornesti de la teme care te preocupa, care reprezinta o prioritate pentru tine si le aprofundezi sau chiar ajungi la teme noi, de care nu erai constient ca sunt importante pentru tine.

Folosirea culorilor m-a ajutat sa inteleg emotiile pe care le aveam legat de tema pe care o exploram. Intrebarile Cristinei m-au facut constienta de senzatiile pe care le aveam in corp inainte, in timpul si la sfarsitul actului artistic restructurant. Cand abordam teme mai dificile precum emotii negative si conflicte nerezolvate, incepeam prin a simti apasare in piept, in zona gatului iar pana la sfarsit se produceau eliberari la nivelul corporal si emotional – simteam usurare, optimism, calm si liniste interioare, relaxare, destindere.

Toate acestea pentru ca imi dadeam voie sa experimentez, sa ma joc fara ingradiri. Desenele m-au ajutat sa recunosc mai bine resurse pe care le aveam in mine, dar sub presiunea situatiei si a emotiilor nu le foloseam. Am gasit noi strategii pentru a face fata unor provocari cotidiene, am devenit si mai constienta de natura mea, de miscarea vietii in mine si de faptul ca atunci cand imi respect natura, solutiile apar mult mai usor si mai clar.”
 – Dana Costea, Project manager, Ipsos Interactive Services

 „Experienta traita alaturi de Cristina a fost pentru mine o surpriza foarte placuta. Desi lucrasem in multe alteliere cu reprezentarea prin desen a starilor si gandurilor, aici am descoperit ce inseamna sa lucrezi efectiv pe ceea ce ai scos la iveala din tine. Am realizat ca desenand, emotiile si gandurile care ieseau la suprafata luau de multe ori o forma surprinzatoare. E miraculus ce se poate schimba in tine si cata claritate poti avea atunci cand transpui toata furtuna ametitoare de emotii, sentimente si credinte intr-un desen unde orice detaliu e explorat constient: de la culori, la forme, la miscare pensulei/creionului.

Ce mi-a placut in mod deosebit a fost ca am lucrat si cu corpul, nu doar vizual ci si cu energia care iesea la iveala din mine prin intermediul desenului pe care il faceam. Si ce este deosebit este ca energia se transforma pe parcurs, cu fiecare intrebare si raspuns, si ajungi sa armonizezi parti conflictuale si mergi unificat catre directia aleasa constient. Pe mine m-a cucerit aceasta metoda de explorare si transformare iar Cristina mi se pare extraordinara ca partenera in aceasta calatorie.

Mai mult decat valoarea desenului in sine, este vital sa ai un ghid priceput langa tine care sa te insoteasca in calatoria catre tine. Cristina m-a ascultat, m-a provocat, si-a folosit intuitia si m-a incurajat sa ma uit la parti din mine pe care fie nu vroiam sa le vad, fie nu credeam ca am ceva de luat de acolo. Ceea ce face ea e arta in sine pentru ca isi foloseste armonios toate simturile ca sa te ghideze in proces si sa ajungi cat mai aproape de tine, mai echilibrat si implinit.”
- Ana Silivas, HR Supervisor, Kraft Foods Romania

 Pret: 70 de lei/sesiune

Numar de locuri limitat.

Organizers

Str. Lunei nr. 5, sector 2, Bucuresti

0748 736 939

http://mindevolutionsociety.ro/eveniment/autocunoastere-prin-arta-2/

Event Information

contact@mindevolutionsociety.ro

Visited 88 times, 2 Visits today

Related Event

September 24, 2014

16:00 To 21:00

Dacă răspunsul la măcar una din întrebările de mai jos e “DA”, atunci ai ajuns unde trebuie. vrei ca banii să vină în viaţa ta constant şi din ce în ce mai mulţi indiferent de condiţiile economice? Vrei să te re-întorci la starea de prosperitate, care este starea naturală a… Read more…

“Firewalking-ul ” este un exercițiu extraordinar de dezvoltare personală: mersul desculț pe cărbuni încinși este o dovadă a puterii minții atunci când este concentrată pe rezultate.Capacitatea de a trece prin această inițiere, adică a merge pe jar învingând friciile și fără arsuri, este o dovadă a faptului că ne putem… Read more…

Institutul de Studii Financiare organizează în data de 3 iunie seminarul ”Implementarea IFRS pe piața asigurărilor”, trainer: KPMG România. Seminarul își propune să răspundă nevoilor de formare identificate în urma aplicării concrete a standardelor IFRS. Acesta a fost dezvoltat ca urmare a obligaţiei de transmitere la ASF a situațiilor financiare anuale… Read more…

Practic, dupa acest curs de vanzari vei obtine: Strategii practice de crestere a valorii vanzarilor efectuate; Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienti; Tehnici de prezentare eficienta a produselor si serviciilor oferite; Pasi concreti pentru definirea unui set de argumente de vanzare convingatoare; Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vanzarii;… Read more…

In ce putem investi astfel incat sa nu ne pierdem banii si totusi sa castigam cat mai mult? O intrebare la care fiecare dintre noi am cautat sau mai cautam inca raspunsul corect. Workshop-ul Investitii si plasamente inteligente iti va oferi un ghid clar in privinta oportunitatilor si riscurilor de… Read more…