“Atrage abundenta in viata ta” – Florin Pasat

September 25, 2014

September 25, 2014

17:00 To 22:00

Galati

0754926230

are you going to attend "Atrage abundenta in viata ta" - Florin Pasat?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dacă răspunsul la măcar una din întrebările de mai jos e “DA”, atunci ai ajuns unde trebuie.

  • vrei ca banii să vină în viaţa ta constant şi din ce în ce mai mulţi indiferent de condiţiile economice?
  • Vrei să te re-întorci la starea de prosperitate, care este starea naturală a fiecărei fiinţe umane?
  • Vrei ca miracolele sa devină o prezenţă zilnică în viaţa ta?

Ţi s-a întâmplat să câştigi bani şi chiar când te pregăteai să investeşti banii respectivi a apărut o situaţie de urgenţă care ţi-a consumat banii planificaţi pentru investiţie? Ţi s-a întâmplat să-ţi crească venitul, dar pe măsură ce venitul a crescut, din senin au apărut noi şi noi cheltuieli astfel încât la finalul lunii banii rămaşi sunt aproape de zero? Ai experimentat efectul „yo-yo”, adică acum ai bani, mâine nu-i mai ai, acum iar ai bani, pe urmă iar nu-i mai ai şi asta te înnebuneşte pentru că nu-ţi poţi face nicio planificare a bugetului? Vrei să începi o afacere part-time sau full-time şi nu ştii dacă să faci sau nu pasul şi să aloci timp şi bani pentru asta?

Sunt Florin Păsat şi în urmă cu câţiva ani am fost în situaţia în care am început o afacere în domeniul financiar după ce îi instruisem pe alţii cum să facă afacerea respectivă. În primele luni am fost în Top 5 la vânzări alături de cei pe care îi instruisem să facă afacerea. Un an mai târziu acumulasem datorii imense ca să acopăr pierderile pe care mi le aducea afacerea respectivă.
Aşa a început căutarea mea ca să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat. Aveam toate abilităţile, ştiam vânzări, management, cunoşteam domeniul financiar foarte bine şi cu toate astea nu am reuşit în domeniu. Ştiam să-mi stabilesc obiective (SMART!), să planific, să controlez. Dar mi-am dat seama că există lucruri pe care nu le poţi controla în modul „clasic” în care te învaţă şcoala, facultatea sau MBA-ul.
Punctul de cotitură l-au constituit filmelele „Secretul” (“The Secret“) şi „Ce naiba ştim noi?” (în original „What the (bleep) do we know?“) care mi-au arătat că există o parte invizibilă, inaccesibilă celor cinci simţuri, care guvernează realitatea fizică. Şi că dacă vrei să ai rezultatele pe care le doreşti în realitatea fizică trebuie să lucrezi cu legile acestei lumi invizibile.
Am început să-i studiez pe profesorii care au apărut în cele două documentare. Cu unii am rezonat imediat, cu alţii nu. O căutarea a dus la alta şi, în acest fel, am ajuns să acumulez informaţii despre cum trebuie să lucrezi cu legile lumii invizibile. Dar aveam nevoie şi de lucruri practice, un cadru de lucru, ceva de genul fă pasul 1, pasul 2, pasul 3 şi gata!
Găseam bucăţele de puzzle la fiecare dintre profesori, dar niciunul nu oferea un sistem simplu de urmărit care să-mi explice de ce trebuie să fac aşa şi nu altfel.
Într-un final, după participări la cursuri cu traineri de top ai industriei de dezvoltare personală, după mii de ore de ascultat în maşină programe audio (din punctul acesta de vedere am fost „binecuvântat” să merg mult cu maşina), după citit şi re-citit teorii am reuşit să pun cap la cap toate bucăţelele de puzzle şi să alcătuiesc imaginea de ansamblu.
E o imagine care îţi economiseşte ani de stres în drumul spre succesul personal şi care te ajută să eviţi pierderile financiare pe acest drum.Atunci când ştii cum funcţioneaza Legile Universului, (în primul rând totul e Energie) şi aplici în viaţa ta aceste Legi, miracolele devin o prezenţă zilnică în viaţa ta.

Organizers

0754926230

Event Information

quicktelesales@gmail.com

Visited 719 times, 1 Visit today

Related Event

May 22, 2015

13:00 To 20:00

Fii pe faza ! Nu pleca acasa! Weekendul urmator, mai exact in data de 23 mai, te asteptam sa petreci, impreuna cu prietenii tai, alaturi de noi, ultima zi din cadrul Festivalului Universitatii Tehnice. Se vor desfasura, in premiera, activitati si multe surprize pentru voi. Stay tuned 😀 https://www.facebook.com/events/875508112508669/ Read more…

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Ploiești – “BUSINESS to more BUSINESS”, se desfășoară joi, 14 aprilie 2016, la Hotel Prahova Plaza, începând cu ora 9.00 și este organizat de Doingbusiness.ro. Evenimentul de la Ploiești face parte din Proiectul Național “BUSINESS to more BUSINESS” care a debutat… Read more…

Vrei să înveți de la specialiști în Resurse Umane cum se redactează un CV, o Scrisoare de Intenție sau cum să te prezinți la un interviu? RATIO în parteneriat cu E.ON Business Services Cluj-Napoca te invită la trainingul gratuit “How to apply for a job” Vino pe 31 Martie în… Read more…

July 19, 2016

17:00 To 19:00

Invest Club Mures va invita Miercuri 20 Iulie la o noua intalnire a pasionatilor de investitii la bursa. Vom analiza situatia actuala a pietei inainte de raportarile semestriale din luna august si totodata vom evalua situatia portofiului virtual creat in luna Martie.Va asteptam Miercuri de la ora 19 la Hotel… Read more…

December 11, 2014 To December 13, 2014

Macro Training organizeaza cursul de Evaluator Proiecte (cod COR: 241263) acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificări ANC (fosta CNFPA) in Bucuresti! Grup tinta: 10 – 12 persoane Participarea la acest curs de Evaluator Proiecte este recomandata:* persoanelor care au evaluat proiecte* persoanelor care doresc sa devina evaluatori de proiecte* managerilor…