“Atrage abundenta in viata ta” – Florin Pasat

September 25, 2014

September 25, 2014

17:00 To 22:00

Galati

0754926230

are you going to attend "Atrage abundenta in viata ta" - Florin Pasat?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Dacă răspunsul la măcar una din întrebările de mai jos e “DA”, atunci ai ajuns unde trebuie.

  • vrei ca banii să vină în viaţa ta constant şi din ce în ce mai mulţi indiferent de condiţiile economice?
  • Vrei să te re-întorci la starea de prosperitate, care este starea naturală a fiecărei fiinţe umane?
  • Vrei ca miracolele sa devină o prezenţă zilnică în viaţa ta?

Ţi s-a întâmplat să câştigi bani şi chiar când te pregăteai să investeşti banii respectivi a apărut o situaţie de urgenţă care ţi-a consumat banii planificaţi pentru investiţie? Ţi s-a întâmplat să-ţi crească venitul, dar pe măsură ce venitul a crescut, din senin au apărut noi şi noi cheltuieli astfel încât la finalul lunii banii rămaşi sunt aproape de zero? Ai experimentat efectul „yo-yo”, adică acum ai bani, mâine nu-i mai ai, acum iar ai bani, pe urmă iar nu-i mai ai şi asta te înnebuneşte pentru că nu-ţi poţi face nicio planificare a bugetului? Vrei să începi o afacere part-time sau full-time şi nu ştii dacă să faci sau nu pasul şi să aloci timp şi bani pentru asta?

Sunt Florin Păsat şi în urmă cu câţiva ani am fost în situaţia în care am început o afacere în domeniul financiar după ce îi instruisem pe alţii cum să facă afacerea respectivă. În primele luni am fost în Top 5 la vânzări alături de cei pe care îi instruisem să facă afacerea. Un an mai târziu acumulasem datorii imense ca să acopăr pierderile pe care mi le aducea afacerea respectivă.
Aşa a început căutarea mea ca să-mi dau seama ce mi s-a întâmplat. Aveam toate abilităţile, ştiam vânzări, management, cunoşteam domeniul financiar foarte bine şi cu toate astea nu am reuşit în domeniu. Ştiam să-mi stabilesc obiective (SMART!), să planific, să controlez. Dar mi-am dat seama că există lucruri pe care nu le poţi controla în modul „clasic” în care te învaţă şcoala, facultatea sau MBA-ul.
Punctul de cotitură l-au constituit filmelele „Secretul” (“The Secret“) şi „Ce naiba ştim noi?” (în original „What the (bleep) do we know?“) care mi-au arătat că există o parte invizibilă, inaccesibilă celor cinci simţuri, care guvernează realitatea fizică. Şi că dacă vrei să ai rezultatele pe care le doreşti în realitatea fizică trebuie să lucrezi cu legile acestei lumi invizibile.
Am început să-i studiez pe profesorii care au apărut în cele două documentare. Cu unii am rezonat imediat, cu alţii nu. O căutarea a dus la alta şi, în acest fel, am ajuns să acumulez informaţii despre cum trebuie să lucrezi cu legile lumii invizibile. Dar aveam nevoie şi de lucruri practice, un cadru de lucru, ceva de genul fă pasul 1, pasul 2, pasul 3 şi gata!
Găseam bucăţele de puzzle la fiecare dintre profesori, dar niciunul nu oferea un sistem simplu de urmărit care să-mi explice de ce trebuie să fac aşa şi nu altfel.
Într-un final, după participări la cursuri cu traineri de top ai industriei de dezvoltare personală, după mii de ore de ascultat în maşină programe audio (din punctul acesta de vedere am fost „binecuvântat” să merg mult cu maşina), după citit şi re-citit teorii am reuşit să pun cap la cap toate bucăţelele de puzzle şi să alcătuiesc imaginea de ansamblu.
E o imagine care îţi economiseşte ani de stres în drumul spre succesul personal şi care te ajută să eviţi pierderile financiare pe acest drum.Atunci când ştii cum funcţioneaza Legile Universului, (în primul rând totul e Energie) şi aplici în viaţa ta aceste Legi, miracolele devin o prezenţă zilnică în viaţa ta.

Organizers

0754926230

Event Information

quicktelesales@gmail.com

Visited 337 times, 2 Visits today

Related Event

A leisure event for statupers and visitors to meet, share some stories/news and enjoy a beer! There’s no agenda, no presentations, just people having a good time. Location: Livada – Restaurant cu Grădină https://www.facebook.com/events/822976497800894/

Vrei sa incepi o carierea europeana inca din facultate? Vino la prezentarea si workshop-ul dedicate EU Careers si testelor EPSO. Eveniment dedicat studentilor si absolventilor de la toate specializarile! Detalii: https://www.facebook.com/events/418711008328018/

February 26, 2015 To February 28, 2015

08:00 To 19:00

Seminarul Essence Foundation se intoarce la Cluj. Cea de a XII-a editie va avea loc la Cluj Napoca, in perioada 27 februarie – 1 martie 2015, la Cluj Napoca. Cursul ofera participantilor o experienta intensa practica de 3 zile, de autocunoastere si dezvoltare, cu scopul de a ne imbunatati viata. …

Esti manager, lider sau ai o functie de conducere? Atunci acest eveniment este pentru tine. refleqt.ro/leadyourself Studiile au aratat ca ceea ce diferentiaza liderii autentici de ceilalti este inteligenta lor emotionala. Chiar daca informatiile pe care le acumulezi la nivel rational sunt valoroase, ca sa poti sa le aplici si… Read more…

March 23, 2015 To March 25, 2015

07:00 To 15:00

Bloom Your Business – un program complex de dezvoltare al afacerilor cu flori – o oportunitate de a te contopi intr-o experienta pura a designului floral international, un program despre entuziasmul de a fi florist! In zilele 24-25-26 Martie vom parcurge impreuna un drum prin lumea designului floral si cea… Read more…