Atelier “Scapa de frica de a vorbi in public” !

September 20, 2014

September 20, 2014

10:00 To 18:00

Parcul National

http://iexplore.ro

0213453653

are you going to attend Atelier “Scapa de frica de a vorbi in public” !?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Ai obsevat  ca  oratorii devin lideri? Ti-e ciuda pe cei care ies in fata si vorbesc? Teama de a vorbi in public te opreste sa iti schimbi locul de munca sau sa iti faci noi prieteni? Te simti mai confortabil sa comunici pe retelele sociale decat cu un coleg mai combativ?

Haideti sa trecem impreuna peste scuze si frici,  sa ne bucuram de vremea buna si sa evoluam impreuna! Pentru ca nu exista o mai mare provocare  pentru “public speaking”decat cea de a vorbi pe scena, cu ajutorul Centrului Cultural “Mihai Eminescu”,  situat in Teatrul de Vara  al Parcului National,  iti lansam provocarea de a vorbi “ca la teatru” intr-un loc deosebit.

Si..pentru ca nu exista minte sanatoasa, fara un corp sanatos, in a doua zi lansez o noua provocare: sa introducem miscarea ca stil de viata si sa iesim in aer liber! Eveniment la care va asteptam a doua zi, urmariti pe website.

Ce este diferit?

Prima zi: O parte a atelierului se desfasoara in aer liber, in Teatrul de Vara  situat in Parcul National. Infruntati provocarea de a vorbi pe scena in fata publicului, fara sonorizare in ciripit de pasarele. Sunteti rand pe rand public si orator. Toate acestea pe scena cu o camera de filmat in fata. Experiential la maxim!

A doua zi: In cea de a doua zi vom vorbi despre miscare ca stil de viata, despre slabire sanatoasa prin miscare, despre cum functionam sa fim multumiti cand ne privim in oglinda. Vorbim despre sport, despre limitari, scuze si excese ajutati de un antrenor personal.  Suntem in natura, comunicativi fiindca déjà am trecut peste frica de a vorbi in public.

Teatrul de Vara

 

Cand se intampla?

 

Pe 20 SPETEMBRIE 2014, la ora 10.00, va asteptam in sala din interiorul Teatrului de Vara  din Parcul National,  din centrul Centrul Cultural “Mihai Eminescu”,  situat in Teatrul de Vara  al Parcului National.

Prima jumatate a zilei, pana la pauza de pranz, o petrecem in incinta Centrului Cultural “Mihai Eminescu”. Ne antrenam prin jocuri si discurs pentru provocarea de a vorbi pe scena cu mai multa energie, dupa pranz.

In data de  21.09.2014  organizam un atelier distinct, desfasurat in aer liber,  ” Atelier  de Viata sanatoasa prin miscare “,.

 

Cui se adreseaza?

Atelierul  se adreseza tuturor celor care le este teama sa vorbeasca in public, celor care se ascund in spatele unor scuze cand ar trebui sa ia cuvantul.

Ce vom invata?


Gestionarea eficienta a emotiilor si transformarea lor in motive de argumentatie

Eliminarea convingerilor limitative ( eu nu vorbesc ca nu am har, nu am dictie buna, nu am ce sa spun, dar de ce etc)

Cresterea increderii in sine

Adoptarea unei imagini de sine adecvate

Dezvoltarea de a interactiona fata in fata

Gestionarea limbajului non-verbal

Psihologia comunicarii si harti mentale

Iesirea din zona de confort a tacerii

Eliminarea starii de plictiseala si implicarea publicului

Ascultarea activa

Mentinerea atentiei publicului activa

Folosirea abilitatilor personale  pentru a ne pune in valoare, transformarea punctelor slabe in atuuri

 

Ce nu este acest atelier?

Nu este un atelier de actorie sau dictie

Nu este pastila minune de vorbit in public, pentru oricine, oricand. Depinde si de voi, de implicarea voastra, de cat de adanci sunt fricile. Confruntare directa este un accelerator.

Cum se va intampla?

70% din timpul petrecut cu noi va fi experienta, joc si studiu de caz, in care voi veti fi actori activi.

Metode: expunerea vorbitorilor (30%), discutii in grupuri mici, discutii in grupuri mari, studiu de caz, dezbatere, exercitii si mai ales joc de rol.

Indrumatori:

Ditiu Ana Maria – Psihoterapeut, coach  si trainer 

Facilitator: Corina Stefan, formator si motorul din spatele IXPR Development& Consulting

Cat de multi?

Atelierul se tine la un numar minim de 10 participanti, in timp ce numarul maxim este de 20 de persoane.

 

Investitie: 200 lei/ persona 

Veniti cu un coleg sau un prieten,  primiti un discout de 20 lei/persoana

Pentru persoanele care au participat la evenimentele I explore au un discount de 20 lei/ persoana.

In cazul in care doriti  sa participati la ambele ateliere de weekend ( Public speaking si Viata sanatoasa)  platit un cumul de 265 lei/ persoana.

Inscriere:

Formularul de contact de pe site-ul http://iexplore.ro sau prin email corina.stefan@iexplore.ro. Va rugam sa includeti numarul de persoane, numele persoanelor participante si atelierul la care doriti participare.

Va emitem factura proforma. Sunteti inscrisi in momentul in care ati efectuat plata.

 

 Plata:

1. Se poate efectua prin transfer bancar in contul IXPR Development& Consulting. Datele pentru efectuarea platii le veti gasi in factura proforma.

2. Plata cu cardul prin link securizat. Odata cu trimiterea facturii proforme va trimitem link securizat pentru plata online.

Ce include?

Experienta unica, formare si dezvoltare alaturi de oameni care au rezultate demonstrabile

Acces in Centrul Cultural “Mihai Eminescu”

Experienta si cunostintele formatorilor

Foi flipchart, coli si markere

Cafea si apa de bun venit

Pranz buffet cald

Inregistrarea atelierului

Apa pe parcursul evenimentului

Gazdele noastre: Centrul Cultural “Mihai Eminescu

Atelierul, care este inedit,  are loc gratie Centrului Cultural “Mihai Eminescu“, aflat sub autoritatea Consiliului Local al Primariei Sectorului 2, care prin parteneriat ne pune la dispozitie spatiul pentru ca voi sa faceti un pas inainte in evolutia personala, in acelasi timp sa apreciati locurile de langa voi. Experienta mea cu Centrul Cultural “Mihai Eminescu” a fost ca o intalnire cu oameni frumosi si inimosi.

Sediul  Centrului Cultural este  situat in Parcul National Teatrul de Vara  si a fost construit in perioada 1952-1953. Este un spatiu amplu, dotat cu un amfiteatru in aer liber cu cca 3.000 de locuri, sala interioara de expozitii si o biblioteca in aer liber. Complexul mai cuprinde o troita sfintita, opera artistului popular Alexandru Perta-Cuza si o casa maramureseana veche de doua secole, adusa si donata institutiei de autoritatile locale din comuna Berbesti, judetul Maramures.


Viata sanatoasa prin miscare 

Organizers

str. Mizil nr. 2C, et 1, sector 3, Bucuresti

0747955914

http://iexplore.ro

Event Information

corina.stefan@iexplore.ro

Visited 724 times, 1 Visit today

Related Event

==>> Te invit să descoperi ce ai nevoie să ȘTII și cum este esențial să FII pentru a AVEA influență și a FACE diferența ca lider! Acum ai șansa să faci parte dintr-un grup MASTERMIND care reunește 10-15 persoane la nivel săptamânal pe tema CUM SĂ DEVII O PERSOANA CU… Read more…

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasitecu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentrudezvoltarea lor personala si profesionala. Pornind de… Read more…

În perioada 12.05-15.07.2014 Centrul pentru Iniţiere şi Dezvoltare Organizaţională va organizeaza un Festival Studenţesc de Antreprenoriat 2014, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ClujHub, Cluj IT, CPADDD, APM, OIPPIMM, Multifinanţare, Consorţiul de Inginerie Economică-CIER şi Primăria Cluj-Napoca, o competiţie de antreprenoriat inovativ şi social pentru studenţii din România. Scopul proiectului constă… Read more…

March 8, 2016 To March 9, 2016

07:00 To 15:00

The BELBIN Accreditation Program (Team Roles& Work Roles) is now available in CLUJ! The event is scheduled on 9th-10th of March, from 9.00 to 17.00. Our two-day accreditation course is aimed at professionals who will be using the Belbin Team Roles with individuals and teams. This course is recommended to… Read more…

September 17, 2014

17:00 To 19:30

Viața are darul de a ne oferi toate lecțiile necesare pentru a ne dezvolta și pentru a deveni mai mult noi înșine. Pe tine ce te-a învățat viața? Care este cel mai important mesaj pe care l-ai oferi omenirii cu ultimele tale cuvinte? Joi, 18.09, de la ora 19:00, la… Read more…