Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București

September 19, 2015

September 19, 2015

10:00 To 12:30

Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București

https://psihodadum.wordpress.com

0722536745

are you going to attend Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îndrăgostirea nu presupune efort, muncă. Pur și simplu se întâmplă.

După primii ani, în care partenerii de cuplu trăiesc o experiență romantică, care inevitabil este dominant erotică, se confruntă cu o nouă etapă, mult mai delicată.

Este etapa de diferențiere. Ei descoperă că au identități proprii, adică au gusturi, așteptări, nevoi și chiar credințe diferite. Se dau jos de pe piedestal unul pe celălalt, își găsesc defectele și se simt mult mai des răniți.

Apare astfel prima răscruce în drumul unui cuplu și unele cupluri decid să se despartă aici.

Celălalt drum, de a continua relația, poate conduce la trăirea unei iubiri reale, dar presupune trecerea prin diferite crize și confruntări cu sine.

Indiferent de calea aleasă, fiecare speră să fie mai fericit, să se împlinească.

De aceea, vă invit la un atelier de dezvoltare personală care are ca temă relația de cuplu pentru ca, împreună, să explorăm și să găsim răspunsuri la următoarele întrebări :

Ce vă nemulțumește în relație?   Ce vă face să suferiți?   Ce conflicte ori sentimente neplăcute (re)apar?

Într-un cadru confidențial și sigur, experimentăm tehnici specifice psihoterapiei integrative care permit aducerea în planul conștiinței a tiparelor de comportament care se dovedesc a fi nefuncționale în relație, autosabotoare și care conduc la suferința psihică. Totodată aveți posibilitatea de a vă vedea prin ochii celorlalți participanți la grup și, o astfel de experiență, vă ajută să identificați noi moduri de a fi, noi strategii, adecvate cu diferitele circumstanțe ale vieții.

Dacă sunteți interesați de tema propusă vă aștept să vă înscrieți la atelier.

Când, unde?

În data de 19.09.2015, de la ora 10:00 – 12:30

Durata întâlnirii: 2 ore și 30 minute

În Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București, în cadrul Centrului de training și psihologie CONFIDENT.

5 min de mers de la stația de autobuz „Piața Arsenalului” – autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu), situată în apropierea hotelului Marriott. Repere: Hotel Marriott, Palatul Parlamentului – Senat, Mega Image, Centrofarm)

Ce tarif?

50 lei/ persoană.

Cine coordonează ?

Daniela Dumitru, psiholog-psihoterapeut.

Cum se fac înscrierile?

Trimiteți un email în subiectul căruia să menționați : „Relația mea de cuplu”, transmițând numele, prenumele și un număr de telefon pe adresa psihodadum@yahoo.com. Ulterior veți primi un email de confirmare a înscrierii.

Contact pentru informații suplimentare: 0722 536 745

Organizers

0722536745

https://psihodadum.wordpress.com

Event Information

psihodadum@yahoo.com

Visited 141 times, 1 Visit today

Related Event

July 5, 2015 To July 11, 2015

Create.Act.Enjoy are planuri de vacanță pentru tine! La The Box, intri în Vacanța Creativă între 6 și 12 iulie și îți alegi atelierele care ți se potrivesc – teatru ți improvizație pentru adulți și copii, film, scriere creativă, body language, fotografie, muzică de teatru și film, design vestimentar și graphic… Read more…

March 22, 2016 To March 23, 2016

Ce se întâmplă atunci când aduci împreună studenți pasionați de IT, cei de la Marketing și 12 companii tari de IT din Cluj? Fii printre cei 40 de studenți care vor afla la Open for Talent! Participarea pentru studenți este gratuită, dar este pe bază de selecție. Ca să ai… Read more…

Clujenii sunt invitați să participe la cel mai mare dialog public din istoria orașului, care are ca subiect chiar viitorul comunității locale. În 16 iunie, de la ora 19:30, vă invităm în Piața Unirii să discutăm despre temele care contează pentru voi atunci când vine vorba despre viitorul Clujului. World… Read more…

Join us on the 15th of October for a new event from the TEDxBucharestSalon series, an evening of TED & TEDx talks projections on the topic of INTERCONNECTED INNOVATION. This fall, we challenge you to look at familiar places with a different view, to think of the same world with… Read more…

September 24, 2015 To September 26, 2015

WEEKEND-UL ÎN CARE TRANSFORMI POVEȘTILE PERSONALE ÎN DISCURSURI INSPIRAȚIONALE ✓ Îți vei CONTROLA EFICIENT EMOȚIILE✓ Vei ORGANIZA și MEMORA RAPID un discurs✓ Vei stabili CONEXIUNI AUTENTICE cu publicul✓ Vei folosi FEEDBACK-UL primit pentru a-ți crește STIMA DE SINE✓ Îți vei descoperi și exprima AUTENTICITATEA prin mesajele POVEȘTILOR tale Detalii program:–… Read more…