Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București

September 19, 2015

September 19, 2015

10:00 To 12:30

Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București

https://psihodadum.wordpress.com

0722536745

are you going to attend Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îndrăgostirea nu presupune efort, muncă. Pur și simplu se întâmplă.

După primii ani, în care partenerii de cuplu trăiesc o experiență romantică, care inevitabil este dominant erotică, se confruntă cu o nouă etapă, mult mai delicată.

Este etapa de diferențiere. Ei descoperă că au identități proprii, adică au gusturi, așteptări, nevoi și chiar credințe diferite. Se dau jos de pe piedestal unul pe celălalt, își găsesc defectele și se simt mult mai des răniți.

Apare astfel prima răscruce în drumul unui cuplu și unele cupluri decid să se despartă aici.

Celălalt drum, de a continua relația, poate conduce la trăirea unei iubiri reale, dar presupune trecerea prin diferite crize și confruntări cu sine.

Indiferent de calea aleasă, fiecare speră să fie mai fericit, să se împlinească.

De aceea, vă invit la un atelier de dezvoltare personală care are ca temă relația de cuplu pentru ca, împreună, să explorăm și să găsim răspunsuri la următoarele întrebări :

Ce vă nemulțumește în relație?   Ce vă face să suferiți?   Ce conflicte ori sentimente neplăcute (re)apar?

Într-un cadru confidențial și sigur, experimentăm tehnici specifice psihoterapiei integrative care permit aducerea în planul conștiinței a tiparelor de comportament care se dovedesc a fi nefuncționale în relație, autosabotoare și care conduc la suferința psihică. Totodată aveți posibilitatea de a vă vedea prin ochii celorlalți participanți la grup și, o astfel de experiență, vă ajută să identificați noi moduri de a fi, noi strategii, adecvate cu diferitele circumstanțe ale vieții.

Dacă sunteți interesați de tema propusă vă aștept să vă înscrieți la atelier.

Când, unde?

În data de 19.09.2015, de la ora 10:00 – 12:30

Durata întâlnirii: 2 ore și 30 minute

În Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București, în cadrul Centrului de training și psihologie CONFIDENT.

5 min de mers de la stația de autobuz „Piața Arsenalului” – autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu), situată în apropierea hotelului Marriott. Repere: Hotel Marriott, Palatul Parlamentului – Senat, Mega Image, Centrofarm)

Ce tarif?

50 lei/ persoană.

Cine coordonează ?

Daniela Dumitru, psiholog-psihoterapeut.

Cum se fac înscrierile?

Trimiteți un email în subiectul căruia să menționați : „Relația mea de cuplu”, transmițând numele, prenumele și un număr de telefon pe adresa psihodadum@yahoo.com. Ulterior veți primi un email de confirmare a înscrierii.

Contact pentru informații suplimentare: 0722 536 745

Organizers

0722536745

https://psihodadum.wordpress.com

Event Information

psihodadum@yahoo.com

Visited 322 times, 1 Visit today

Related Event

==>> De ce sa participi?   Te alaturi grup foarte restrans ( maxim 15) de oameni care gandesc la fel dar cu ganduri diferite, care se vor intalni online sau live in fiecare saptamana, timp de 5 saptamani si vor interactiona pe aceaste subiecte:1. Talentul de a conduce se bazeaza…

Invitat special din insoritul Madagascar !Va invitam sa il cunosteti pe Razvan Lapusan, fost broker cu experienta pe BVB din 2007 si investitor avid in CAC 40. Probabil unul dintre cei mai de succes investitori Invest Club

April 6, 2016

14:00 To 18:00

Recunoaște și valorifică-ţi forţa interioară La ce ești cu adevărat bun? Care sunt punctele tale forte? Care sunt talentele tale ascunse?Acela care se cunoaște pe sine și își cunoaște virtuţile, își poate apăra poziţia și se poate impune.Călugării Shaolin știau că orice forţă vine din interior, din noi înșine. Bernhard… Read more…

March 16, 2016

Joi dimineață, 17 Martie 2016, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție Speakers Club Runners, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo. Speakers Club Runners este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate… Read more…

April 6, 2014

13:00 To 15:45

Students Speakers Club este o comunitate pentru studenți dedicată dezvoltării abilității de a vorbi în public. Ne întâlnim pentru a exersa vorbitul în public într-un cadru non-formal, primind feedback, care ne ajută să ne dezvoltăm și în cele din urmă să ajungem vorbitori memorabili și de impact. După cum v-ați… Read more…