Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București

September 19, 2015

September 19, 2015

10:00 To 12:30

Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București

https://psihodadum.wordpress.com

0722536745

are you going to attend Atelier de dezvoltare personală – „Relația mea de cuplu”, în data de 19.09.2015, București?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Îndrăgostirea nu presupune efort, muncă. Pur și simplu se întâmplă.

După primii ani, în care partenerii de cuplu trăiesc o experiență romantică, care inevitabil este dominant erotică, se confruntă cu o nouă etapă, mult mai delicată.

Este etapa de diferențiere. Ei descoperă că au identități proprii, adică au gusturi, așteptări, nevoi și chiar credințe diferite. Se dau jos de pe piedestal unul pe celălalt, își găsesc defectele și se simt mult mai des răniți.

Apare astfel prima răscruce în drumul unui cuplu și unele cupluri decid să se despartă aici.

Celălalt drum, de a continua relația, poate conduce la trăirea unei iubiri reale, dar presupune trecerea prin diferite crize și confruntări cu sine.

Indiferent de calea aleasă, fiecare speră să fie mai fericit, să se împlinească.

De aceea, vă invit la un atelier de dezvoltare personală care are ca temă relația de cuplu pentru ca, împreună, să explorăm și să găsim răspunsuri la următoarele întrebări :

Ce vă nemulțumește în relație?   Ce vă face să suferiți?   Ce conflicte ori sentimente neplăcute (re)apar?

Într-un cadru confidențial și sigur, experimentăm tehnici specifice psihoterapiei integrative care permit aducerea în planul conștiinței a tiparelor de comportament care se dovedesc a fi nefuncționale în relație, autosabotoare și care conduc la suferința psihică. Totodată aveți posibilitatea de a vă vedea prin ochii celorlalți participanți la grup și, o astfel de experiență, vă ajută să identificați noi moduri de a fi, noi strategii, adecvate cu diferitele circumstanțe ale vieții.

Dacă sunteți interesați de tema propusă vă aștept să vă înscrieți la atelier.

Când, unde?

În data de 19.09.2015, de la ora 10:00 – 12:30

Durata întâlnirii: 2 ore și 30 minute

În Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, București, în cadrul Centrului de training și psihologie CONFIDENT.

5 min de mers de la stația de autobuz „Piața Arsenalului” – autobuzul 385 (Unirii-Ghencea) sau 136 (Metrou Izvor-Leu), situată în apropierea hotelului Marriott. Repere: Hotel Marriott, Palatul Parlamentului – Senat, Mega Image, Centrofarm)

Ce tarif?

50 lei/ persoană.

Cine coordonează ?

Daniela Dumitru, psiholog-psihoterapeut.

Cum se fac înscrierile?

Trimiteți un email în subiectul căruia să menționați : „Relația mea de cuplu”, transmițând numele, prenumele și un număr de telefon pe adresa psihodadum@yahoo.com. Ulterior veți primi un email de confirmare a înscrierii.

Contact pentru informații suplimentare: 0722 536 745

Organizers

0722536745

https://psihodadum.wordpress.com

Event Information

psihodadum@yahoo.com

Visited 389 times, 1 Visit today

Related Event

November 28, 2014

09:00 To 12:00

Sâmbătă, 29 noiembrie de la ora 11:00, va avea loc prima ediție Speakers’ Arena din acestă toamnă. Evenimentul, organizat de Support 4 Youth Development ,se va desfășura în noul sediu al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, în sala T1, Hotel Topaz. Scopul evenimentului este să ofere participanților șansa de… Read more…

Ce veti invata DACA VENITI:– cum puteti ghida copilul spre succes scolar, respectiv profesional;– cum puteti identifica potentialul copilului dvs.;– sa gasiti solutii la nevoile educationale ale copilului;– cunostinte despre importanta consilierii si a orientarii in cariera. Ce veti pierde daca NU VENITI:– un mediu placut, prietenos si un ceai… Read more…

July 9, 2014 To July 24, 2014

07:00 To 15:00

Vara asta este speciala! Vara asta poti incerca ceva cu totul nou. Senzatii care sa te ajute sa te cunosti mai bine. Sa descoperi cine esti si de ce esti asa cum ai ajuns. Sa vrei si sa poti sa fi mai bun. Controlul vietii tale de acum incolo poate… Read more…

Intrare Libera – Locuri limitate de capacitatea salii!!!!Rezervari si inscrieri la ; 0731.371.206 Vom discuta despre : CE ESTE VINDECAREA? CUM NE PUTEM VINDECA? PUTEM VINDECA ORICE? TERAPII COMPLEMENTARE VS. MEDICINA ALOPATA METODE SIMPLE, LA PURTATOR, DE VINDECARE (ATINGERE, RESPIRATIE) Atingerea este una dintre expresiile reconectării cu sursa întregii creaţii.… Read more…

November 19, 2014

17:00 To 19:30

Viața are darul de a ne oferi toate lecțiile necesare pentru a ne dezvolta și pentru a deveni mai mult noi înșine. Pe tine ce te-a învățat viața?  Joi, 20.11, de la ora 19:00, la Napoca 15, 8 vorbitori vor avea ocazia să își facă povestea cunoscută și să ofere… Read more…