ASOCIAŢIA EDUCAŢIONALĂ OPV ORGANIZEAZĂ NM FORUM – EVENIMENT DEDICAT DOMENIULUI VÂNZĂRILOR DIRECTE

March 28, 2015

March 28, 2015

10:00 To 03:01

Centrul Expoziţional Romexpo, Bucuresti

http://www.nmforum.ro

are you going to attend ASOCIAŢIA EDUCAŢIONALĂ OPV ORGANIZEAZĂ NM FORUM - EVENIMENT DEDICAT DOMENIULUI VÂNZĂRILOR DIRECTE?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Asociaţia Educaţională Opţiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News, organizează Network Marketing Forum, conferinţă dedicată profesioniştilor în vânzări directe şi network marketing.
   
 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 martie 2015, la Centrul Expozițional ROMEXPO, sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 10:00.

Network Marketing Forum este o platformă informațională și educațională pe nișa zonei de vânzări directe, care își propune în primul rând crearea spațiului propice schimbului de experiență între profesioniștii din industrie și consolidarea acestei industrii în România.

Conferința din 28 martie nu este numai premiera NM Forum, ci şi primul eveniment informaţional si educațional care se adresează tuturor persoanelor implicate în această zonă antreprenorială. De asemenea, NM Forum este o platformă accesibilă persoanelor deschise către opţiuni noi antreprenoriale sau de suplimentare a veniturilor şi care doresc să se informeze vizavi de acest domeniu, printr-o întâlnire directă cu lideri de top din România.

NM Forum vine într-un context în care opțiunile antreprenoriale oferite de companiile de vânzări directe reprezintă o soluție economică reală și o opțiune financiară de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federația Mondială a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe (WFDSA), vânzările globale în domeniul de network marketing s-au ridicat la 178,5 miliarde de dolari în anul 2013, forța de vânzări la nivel mondial fiind de 93 de milioane de parteneri independenți. În România, industria vânzărilor directe a crescut cu 2,3% în 2013, comparativ cu anul anterior, înregistrând vânzări de 321 de milioane de dolari și 292.561 de distribuitori independenți.

Tema – Leadership prin Network Marketing – va fi abordată, prin prisma viziunii personale, de o serie de parteneri independenți de elită și lideri din top managementul unor companii de vânzări directe.

Speakerii evenimentului:

• Valentin M. Ionescu, consultant în management, fost ministru al Privatizării
• Cristian Onețiu, cofondatorul companiei Life Care
• Luminița Mirescu, liderul nr. 1 în Oriflame România
• Edy Ardeleanu, liderul MonaVie România
• Loredana Diana Cismas, Diamant Nu Skin
• Constantin D. Pavel, fondatorul sistemului Self Coach
• Gabriel Tudor Bălănescu, director de marketing la Forever Living Products România
• Elena Răducu, concesionar autorizat Tupperware
• Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News, preşedintele AEOPV.

Invitatul special al evenimentului: Andy Szekely, autor, trainer, speaker.

Moderatorii evenimentului vor fi Orlando Petriceanu, actor şi regizor, şi
Cristina Bărănescu, cofondator MLM News.

Parteneri media: Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Portal Management, The Markers.

Biletele se găsesc la vânzare pe platformele myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro, precum şi pe site-ul nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoană de contact Cristina Bărănescu).

Organizers

Visited 240 times, 1 Visit today

Related Event

  Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). Între a obține influență în mediul online și a avea un site optimizat   Descriere Interesul pentru formare în domeniul SEO a luat avânt în ultimii cinci ani, odată cu creșterea cererii pentru cunoștințe în domeniu de către angajatori. Astfel, o abilitate dorită… Read more…

The digital nomad lifestyle is becoming more popular among freelancers and entrepreneurs. We want to start the talk about this lifestyle with a discussion about confronting risks, leaning into situations that put us at risk of failing, leaning into career decisions that get us out of our comfort zone, leaning… Read more…

Cel mai important eveniment de afaceri al anului din Brașov – Business to more Business are loc joi, 10 martie 2016. Conferința marchează debutul unei serii de 10 evenimente desfășurate in cele mai importante centre de afaceri din țară. Evenimentul Business to more Business este un concept unic, parte a… Read more…

February 11, 2014 To February 12, 2014

08:30 To 17:30

Cui se adreseaza? Workshopul se adresează specialiștilor de marketing, companiilor care vor să-și dezvolte specialiștii de marketing sau antreprenorilor care vor să își crească business-urile folosind puterea online-ului. Este un program pentru cei care doresc să învețe care sunt cele mai noi și utile instrumente digitale și cum să le… Read more…

Acum şi tu poţi participa la seminarul care îţi dezvăluie secretele afacerilor profitabile. În ultimii ani, de când lucrez în programe de coaching cu firme din mai multe domenii, am început să observ unele lucruri în comun la cele care erau în creştere. Indiferent de domeniu, dimensiune, locaţie sau număr… Read more…