A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania

November 19, 2015

November 21, 2015

13:50 To 13:50

Hotelul Continental Forum, Sibiu

http://www.acumenintegrat.ro

are you going to attend A V-a editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

In perioada 19-21 noiembrie, Sibiul devine pentru a V-a oara capitala performantei, gazduind cel mai important eveniment din Romania dedicat managementului performantei: Conferinta Managementul Performantei in Romania.

Conferinta reuseste sa surprinda anual prin diversitatea subiectelor tratate si aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar si prin estimarea tendintelor viitoare in managementul performantei in Romania si la nivel international.

Evenimentul va aduce in fata publicului practicieni de referinta ai domeniului, din cadrul unor companii de top precum: Alcatel Lucent, BRD, Calitop, Dacia Group, FM Logistic, Grupul CityGrill Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro, Vivre Deco.

Participantii vor asista la 14 sesiuni de prezentari care vor aborda tema managementului performantei la toate nivelurile: organizational, operational si individual, avand totodata posibilitatea de a se implica in dezbateri cu profesionistii invitati in cadrul celor 3 paneluri de discutii.

Venind in completarea experientei de invatare din primele zile, ultima zi a evenimentului va fi dedicata celor 3 workshopuri care se vor desfăsura în paralel:

  • Workshop A – Masurarea Performantei: De la strategie la Indicatori Cheie de Performanta (KPIs)
  • Workshop B – Imbunatatirea Performantei: Luarea deciziilor pe baza rezultatelor Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs)
  • Workshop C – Construirea unei culturi orientate spre performanta: Alinierea angajatilor la strategia organizationala.

Conferinta va fi inchisa prin simularea business Friday Night at the ER, avand ca scop dezvoltarea gandirii sistemice si fiind relevanta pentru participantii din orice industrie si arie functionala.
Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al evenimentului:

http://www.acumenintegrat.ro/conferinta-managementul-performantei-in-romania-2015/

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati:

Iulia Man

Coordonator Eveniment

Tel.: +40 770 303 827

Email: iulia.man@acumen.ro

Organizers

Visited 421 times, 1 Visit today

Related Event

Practic, dupa aceasta simulare de vorbit in public, vei obtine: O strategie pentru construirea unei prezentari sau a unui discurs; Instrumente pentru a formula un mesaj catre publicul tinta; Tehnici concrete pentru realizarea unei prezentari de impact; Metode de stapanire a emotiilor si a stresului; Parghii pentru a transmite un mesaj important;… Read more…

December 9, 2014 To December 10, 2014

07:00 To 22:00

In perioada 10-11 decembrie 2014 va avea loc la Bucuresti, la Centrul de evenimente din cadrul Complexului Hotelier Caro din capitala ediția numărul 17 din seria de evenimente Business Days. Evenimentul va avea peste 150 de speakeri din țară și din străinătate.  Pe durata celor 2 zile pline participanții vor… Read more…

Seminarul la care au participat peste 15.000 de oameni din toata tara! Un seminar intensiv cu strategii concrete pentru a gestiona si atrage banii in viata ta. ARAD – 22 septembrie 2014, ora 18.30TIMISOARA – 23 septembrie 2014, ora 11 si ora 19Durata:2 1/2 ore DETALII: ARAD – 22 septembrie,…

In perioada 12.05 – 15.07.2014 Centrul pentru Initiere si Dezvoltare Organizationala organizeaza un Festivalul Studentesc de Antreprenoriat 2014, in colaborare cu UTCN, ClujHUB, Cluj IT Cluster, CPADD, Asociatia Patronilor si Meseriasilor, OIPPIMM, MultiFinantare.ro, Consortiul de Inginerie Economica-CIER si Primaria Cluj Napoca – o competitie de antreprenoriat inovativ si social pentru…

MEN Circle~ Unde ne aflam pe drumul vietii noastre și încotro ne îndreptăm? Salut! După întâlnirea de săptămâna trecută am stabilit ca la următoarea revedere să discutăm despre poziția în care ne aflăm ca bărbați pe drumul vieții noastre. După o scurtă meditație activă ghidată de Iulian (pe a cărui… Read more…