3 pasi catre obtinerea job-ului dorit: CV – Scrisoare de intentie – Interviu

May 24, 2014

May 24, 2014

10:00 To 18:00

are you going to attend 3 pasi catre obtinerea job-ului dorit: CV – Scrisoare de intentie – Interviu?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

24 mai 2014, Bucureşti

Ţi se întâmplă să aplici pentru foarte multe job-uri fără să fii chemat(ă) la interviu?

Crezi că CV-ul tău are nevoie de îmbunătăţiri ca să trezească interesul angajatorilor?

Ai vrea să înveţi cum se scrie o scrisoare de intenţie eficientă?

Eşti chemat(ă) la interviuri, dar nu primeşti oferte de angajare?

Dacă te-ai întâlnit cu aceste situaţii, atunci nu trebuie să ratezi workshop-ul organizat de PentruCarieră.ro, sâmbătă, 24 mai 2014, între orele 10:00 și 18:00.

Vei afla secretele redactării unui CV şi a unei scrisori de intenţie care să convingă recrutorii să te cheme la interviu şi secretele pregătirii pentru un interviu de succes!

Vino şi lasă-te ajutat de doi consilieri în carieră cu experienţă în recrutare! Vei primisprijin personalizat, astfel încât să obţii job-ul pe care ţi-l doreşti!

Vei afla:

 • Cum redactezi CV-ul şi scrisoarea de intenţie care să determine recrutorii să te cheme la interviu;
 • Care sunt cele mai eficiente strategii de aplicare pentru un job;
 • Care sunt cele mai frecvente întrebări la interviu;
 • Cum să răspunzi la întrebările dificile ale recrutorilor;
 • Care sunt regulile unui interviu de succes;
 • Cum să îţi gestionezi emoţiile înainte şi în timpul interviului;
 • Ce să faci după interviu, pentru a-ţi creşte şansele de a fi angajat.

În cadrul workshop-ului vei lucra la construirea CV-ului tău cu sprijinul unui consilier în carieră!

În plus, vei avea șansa să simulezi un interviu de angajare (doar dacă vei dori acest lucru) şi vei primi feedback din partea unui specialist în dezvoltarea carierei.

După workshop, vei primi consultanţă din partea un consilier din echipa PentruCarieră.ro pentru definitivarea CV-ului (online, pe e-mail).

Pentru tine?

Da, dacă:

 • Nu ai un loc de muncă şi vrei să te angajezi;
 • Eşti angajat(ă), dar vrei să-ţi schimbi job-ul;
 • Eşti elev(ă) sau student(ă) şi doreşti să fii acceptat(ă) într-un program de voluntariat, internship sau vrei să îţi găseşti un loc de muncă.

Când? Sâmbătă, 24 mai 2014, între orele 10:00 și 18:00.

Unde? Bucureşti. Locaţia de desfăşurare va fi anunţată celor înscrişi şi confirmaţi.

Cu cine?

Facilitatorii acestui workshop sunt:

1Iulian Sîrbu este consilier în carieră, certificat GCDF, din anul 2008 si trainer acreditat ANC (CNFPA). De peste 4 ani lucrează cu oameni care îşi doresc să se dezvolte pe plan profesional, atât în cadrul şedinţelor de consiliere individuale, cât şi în workshop-urile pe care le susţine.

În tot acest timp a desfăşurat diverse campanii de recrutare pentru companii şi ONG-uri din România.

Motto: Succesul este o alegere!

image-12Mirela Toma este consilier în carieră, certificat GCDF și trainer acreditat ANC (CNFPA). Are experiență în cadrul unei companii multinaționale în domeniul resurselor umane unde desfășoară activități de consultanță în recrutare.

În ultimii 3 ani a susținut numeroase sesiuni de consiliere în carieră (individuală și de grup), workshop-uri și training-uri privind managementul și dezvoltarea carierei.

Garanţia noastră. Pentru că avem încredere în ceea ce facem şi este important ca tu să fii mulţumit(ă) până la capăt, ai 100% banii înapoi la finalul workshopului, dacă simţi că nu ţi-a folosit. Fară a-ţi cere motivele, fără steluţe sau alte note de subsol minuscule.

Investiţia ta:

 • 80 de lei/participant
 • GRATIS pentru tine, dacă vii cu încă doi prieteni plătitori!

Numărul de locuri este limitat!

Cum participi? Te înscrii, până pe 22 maiora 18:00, completând formularul de înscriere online. După înscriere te vom contacta pentru paşii următori.

Dacă ai întrebări sau pentru detalii, te invităm să ne scrii pe contact@pentrucariera.ro.

Organizers

Visited 642 times, 1 Visit today

Related Event

June 25, 2014

15:00 To 16:00

Rezerva un loc GRATUIT: http://serile-carierei-cluj-iunie.eventbrite.com/?aff=efbevent MAXimizeaza-ti cariera in imobiliare. Inscrie-te gratuit la o sesiune de networking ce are ca scop maximizarea potentialului tau profesional si deschiderea de noi orizonturi in ceea ce priveste munca de specialist imobiliar. Acest eveniment este pentru tine daca: esti interesat de o cariera in domeniul imobiliar; cauti… Read more…

November 22, 2014

12:00 To 16:00

Business Ladies Club invită atât doamnele cât şi domnii la un nou eveniment, prin care 4 speakeri vor aduce în prim plan 4 teme de actualitate din domeniile financiar, imagine, HR şi proiecte strâns corelate cu cele patru departamente ale ONG-ului. Prin acest proiect, aflat la prima ediţie, echipa BLC… Read more…

August 18, 2014

07:30 To 15:00

Va invitam la un curs practic si intensiv cu durata de 1 zi, dedicat managerilor de echipe din diverse departamente: vanzari, IT, RU, logistica, productie, achizitii, s.a. Cursul va propune metode eficace de comunicare, adaptare, conducere, instruire, feedback, delegare, antrenare a angajaţilor pentru performanţa dorită de către organizaţie. Scop: dezvoltarea de cunostinte practice, abilitati de aplicare… Read more…

March 8, 2016 To March 9, 2016

07:00 To 15:00

The BELBIN Accreditation Program (Team Roles& Work Roles) is now available in CLUJ! The event is scheduled on 9th-10th of March, from 9.00 to 17.00. Our two-day accreditation course is aimed at professionals who will be using the Belbin Team Roles with individuals and teams. This course is recommended to… Read more…

July 17, 2016 To July 18, 2016

07:00 To 15:00

Institutul de Studii Financiare organizează în București, perioada 18 – 19 iulie 2016, cursul ”Managementul informației electronice”, trainer: Theodor Adam, Victor Rotaru. Conceptele prezentate în acest curs se bazează pe standarde și practici internaționale recunoscute în domeniu, cu un nivel ridicat de maturitate și cu un istoric pozitiv de implementari în medii multiculturale… Read more…