#3 Girls in Tech Cluj – Community event

September 2, 2014

September 2, 2014

18:30 To 20:30

Bastionul Croitorilor, Strada Baba Novac, Cluj-Napoca

are you going to attend #3 Girls in Tech Cluj – Community event?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Pe 2 septembrie organizam o noua editie Girls in Tech. De data aceasta ne intalnim la Bastionul Croitorilor si facem o intalnire destinata, ca de obicei, networking-ului inainte de toate. Vom avea doua invitate deosebite, care ne vor impartasi din experienta lor profesionala, si anume cea de antreprenor si cea de business consultant.

Evenimentul va debuta la o ceasca de cafea si o portie revigoranta de networking. Dupa aceea, ne vom indrepta atentia incet, incet spre cele doua women in tech.

In deschidere o vom avea pe Melania Galea, de la Catwalk 15 – Instant advice & style inspiration.

Melania este pasionata de programare, momentan lucrand ca developer pe Android la Endava, o companie britanica de outsourcing, care dezvolta aplicatii pentru jucatori mari de pe piata de software. Fost intern la Google Summer of Code si Nokia, Melania tinteste mereu spre noi culmi ale carierei. Ea este si co-fondatorul Catwalk 15, aplicatia de fashion, care doreste sa faca matching-ul intre useri care cer sfaturi pe fashion si userii care sunt deschisi spre a oferi sfaturi in aceasta directie.

In ceea ce priveste studiile, Mela detine o licenta in IT si un masterat in sisteme distribuite. Mela crede in tehnologie si in rolul acesteia ca agent de schimbare la nivel mondial, in acelasi timp bucurandu-se de oportunitatile si provocarile pe care le intalneste spre a inainta in cariera sa.

A doua prezenta a serii se regaseste in persoana Amaliei Sterescu, Senior Business Consultant.

Amalia Sterescu este cunoscuta ca senior business consultant, cu ample competente in business coaching si public speaking, cu peste 16 ani de experienta in leadership si nenumarate specializari in outsourcing si insourcing, in industriile Telecom si IT&C. Este unul dintre cei mai vechi speakeri Business Days, este membra a European Professional Women Network, International Association of Outsourcing Professionals si Bucharest Speakers Bureau.

Pentru cei care au participat macar o data la conferintele ei, Amalia Sterescu este mult mai mult decat atat: e un profesionist vizionar, care si-a transformat pasiunea si experienta in misiune – aceea de a forma personalitati puternice, de a lustrui talente si a desavarsi echipe, de a construi strategii si de a identifica oportunitati, chiar si pe ‚marile involburate’.

Astfel se explica si initiativele ei de a infiinţa primul portal al comunitatii de outsourcing din Romania, outsourcingadvisors.ro, prima scoala de Public Speaking, programul de suport ‘Ready4Life – tot ce nu te invata scoala’, dedicat studentilor si tinerilor absolventi, si nu in ultimul rand, grupul de consiliere si discutii pentru parintii cu mai multi copii – ‘Parinti Campioni’.

Experienta internationala in tari precum India si China, implementarea a 5 start-up-uri intraprenoriale, din care doua în afara granitelor tarii, coordonarea unor echipe cu peste 200 de angajati si multele provocări cu care s-a confruntat in cei 16 ani de experinta au invatat-o ca pentru o cariera de succes e importanta atat fundatia solida, formata din caracter si valori, cat si munca si investitia constanta in dezvoltare personala.

* Acest eveniment este gratuit si este in principal adresat femeilor, dar nu este restrictionata prezenta domnilor. Te rugam sa confirmi la acest link prezenta ta: http://www.eventbrite.com/e/3-girls-in-tech-cluj-community-event-tickets-12752307495.

_________________________

Girls in Tech a fost infiintata in 2007, in San Francisco de catre Adriana Gascoigne. De atunci a ajuns la peste 8500 de membre in intreaga lume. Exista comunitati in toata lumea, in tari precum: China, Franta, Grecia, America, UK etc.

Dupa succesul pe care il are in Bucuresti si in multe alte locatii internationale, evenimentele marca Girls in Tech (GIT) sunt prezente din iulie 2013 si la Cluj. 

Aceasta comunitate urmareste sa sustina si sa inspire femeile care sunt deja implicate in industria tehnologiei, femeile care doresc sa afle ce inseamna sa fii in aceasta industrie sau femeile care studiaza/ activeaza in domenii conexe tehnologiei. Intentionam sa facem acest lucru prin implicarea activa a femeilor in activitatile comunitatii, fie ca ele sunt fondatore, experte sau studente. GIT inseamna in primul rand a ne conecta, a impartasi din experienta pe care o avem, astfel invatand si acumuland informatii de folos.

Organizers

Event Information

pr@clujhub.ro

Visited 811 times, 1 Visit today

Related Event

17:45 Networking și răsfoirea revistei18:00 Deschiderea evenimentului18:15 Prezentări articole (I)19:30 Pauză & networking20:00 Prezentări articole (II)21:00 Networking * Participarea este gratuită** Evenimentul este găzduit de msg systems România https://www.facebook.com/events/962782137077184/

Pasionat de tehnologie? Vino alături de noi la evenimentul de lansare al Innovation Labs la Sibiu! Evenimentul este o introducere în programul Innovation Labs şi o pregătire pentru Hackathon-ul care va avea loc la Sibiu în 12 – 13 martie. Vei face cunoștință cu mentorii, vei afla mai multe informații… Read more…

July 26, 2014

19:30 To 20:30

Casa de licitatii Artmark prezinta Licitatia Eleganta & Vanitas pe 27 iulie la Hotel Vega. In aceeasi seara evenimentul va fi intregit de Licitatia de Marine si marinarit. Colectionarii de arta sunt invitati pe www.artmark.ro pentru informatii suplimentare si detalii legate de participare. Licitația Eleganță și Vanitas, aflată deja la… Read more…

July 3, 2014 To July 5, 2014

16:00 To 19:00

JUL 4 2014     Register Ever wondered what it takes to be an entrepreneur? The professional and personal challenges, the high and lows, the failures and the success? Startup Weekend is a global grassroots movement of active and empowered entrepreneurs who are learning the basics of founding startups and launching successful…

În cadrul Conferinței Afaceri.ro Târnave vor veni specialiști care vor discuta pe baza următoarelor subiecte: – Solutii online pentru vanzari si marketing;– Noile finantari active 2014-2020;– Dezvoltare personala;– Managementul banilor. Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina web a evenimentului:http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-tarnaveni-2016/