#3 Girls in Tech Cluj – Community event

September 2, 2014

September 2, 2014

18:30 To 20:30

Bastionul Croitorilor, Strada Baba Novac, Cluj-Napoca

are you going to attend #3 Girls in Tech Cluj – Community event?
Yes, I am  1 person is attending.

Event Description

Pe 2 septembrie organizam o noua editie Girls in Tech. De data aceasta ne intalnim la Bastionul Croitorilor si facem o intalnire destinata, ca de obicei, networking-ului inainte de toate. Vom avea doua invitate deosebite, care ne vor impartasi din experienta lor profesionala, si anume cea de antreprenor si cea de business consultant.

Evenimentul va debuta la o ceasca de cafea si o portie revigoranta de networking. Dupa aceea, ne vom indrepta atentia incet, incet spre cele doua women in tech.

In deschidere o vom avea pe Melania Galea, de la Catwalk 15 – Instant advice & style inspiration.

Melania este pasionata de programare, momentan lucrand ca developer pe Android la Endava, o companie britanica de outsourcing, care dezvolta aplicatii pentru jucatori mari de pe piata de software. Fost intern la Google Summer of Code si Nokia, Melania tinteste mereu spre noi culmi ale carierei. Ea este si co-fondatorul Catwalk 15, aplicatia de fashion, care doreste sa faca matching-ul intre useri care cer sfaturi pe fashion si userii care sunt deschisi spre a oferi sfaturi in aceasta directie.

In ceea ce priveste studiile, Mela detine o licenta in IT si un masterat in sisteme distribuite. Mela crede in tehnologie si in rolul acesteia ca agent de schimbare la nivel mondial, in acelasi timp bucurandu-se de oportunitatile si provocarile pe care le intalneste spre a inainta in cariera sa.

A doua prezenta a serii se regaseste in persoana Amaliei Sterescu, Senior Business Consultant.

Amalia Sterescu este cunoscuta ca senior business consultant, cu ample competente in business coaching si public speaking, cu peste 16 ani de experienta in leadership si nenumarate specializari in outsourcing si insourcing, in industriile Telecom si IT&C. Este unul dintre cei mai vechi speakeri Business Days, este membra a European Professional Women Network, International Association of Outsourcing Professionals si Bucharest Speakers Bureau.

Pentru cei care au participat macar o data la conferintele ei, Amalia Sterescu este mult mai mult decat atat: e un profesionist vizionar, care si-a transformat pasiunea si experienta in misiune – aceea de a forma personalitati puternice, de a lustrui talente si a desavarsi echipe, de a construi strategii si de a identifica oportunitati, chiar si pe ‚marile involburate’.

Astfel se explica si initiativele ei de a infiinţa primul portal al comunitatii de outsourcing din Romania, outsourcingadvisors.ro, prima scoala de Public Speaking, programul de suport ‘Ready4Life – tot ce nu te invata scoala’, dedicat studentilor si tinerilor absolventi, si nu in ultimul rand, grupul de consiliere si discutii pentru parintii cu mai multi copii – ‘Parinti Campioni’.

Experienta internationala in tari precum India si China, implementarea a 5 start-up-uri intraprenoriale, din care doua în afara granitelor tarii, coordonarea unor echipe cu peste 200 de angajati si multele provocări cu care s-a confruntat in cei 16 ani de experinta au invatat-o ca pentru o cariera de succes e importanta atat fundatia solida, formata din caracter si valori, cat si munca si investitia constanta in dezvoltare personala.

* Acest eveniment este gratuit si este in principal adresat femeilor, dar nu este restrictionata prezenta domnilor. Te rugam sa confirmi la acest link prezenta ta: http://www.eventbrite.com/e/3-girls-in-tech-cluj-community-event-tickets-12752307495.

_________________________

Girls in Tech a fost infiintata in 2007, in San Francisco de catre Adriana Gascoigne. De atunci a ajuns la peste 8500 de membre in intreaga lume. Exista comunitati in toata lumea, in tari precum: China, Franta, Grecia, America, UK etc.

Dupa succesul pe care il are in Bucuresti si in multe alte locatii internationale, evenimentele marca Girls in Tech (GIT) sunt prezente din iulie 2013 si la Cluj. 

Aceasta comunitate urmareste sa sustina si sa inspire femeile care sunt deja implicate in industria tehnologiei, femeile care doresc sa afle ce inseamna sa fii in aceasta industrie sau femeile care studiaza/ activeaza in domenii conexe tehnologiei. Intentionam sa facem acest lucru prin implicarea activa a femeilor in activitatile comunitatii, fie ca ele sunt fondatore, experte sau studente. GIT inseamna in primul rand a ne conecta, a impartasi din experienta pe care o avem, astfel invatand si acumuland informatii de folos.

Organizers

Event Information

pr@clujhub.ro

Visited 645 times, 1 Visit today

Related Event

Pe 26 iunie, în Cluj Napoca, vă invităm la o nouă întâlnire din ciclul ANIS Business Meetings, pentru a discuta despre proiectele ANIS și activitățile noastre în perioada următoare. Invitația se adresează în special membrilor ANIS din Cluj Napoca și din regiune, dar orice reprezentant al unei companii membru ANIS este binevenit să participe la discuție. Întâlnirea are loc la noul sediu Fortech din… Read more…

ESU este un proiect care invită absolvenții de clasa a XI-a să guste din viața de student politehnist, în perioada 13 – 26 iulie 2015. Nu sti directia? Incearca aici: http://goo.gl/5lqA3R

September 19, 2016

Dear friends, We’re excited to meet again this September for our monthly WordPress Meetup! This time, we decided to invite you all to find out how our favorite CMS can be “Connected with the physical world – WordPress integrates IoT elements”, with the help of Alex Bordei, Manager Whiz Center… Read more…

PMI Romania Chapter – filiala Sibiu ii invita pe toti membrii PMI Romania Chapter la o noua editie a Monthly Meeting-ului organizat in Sibiu, in data de 12 Noiembrie 2015. Impreuna cu Visma Software, partenerul nostru, va provocam sa participati la subiectul “Managing IT services lifecyle via Project Management and…

March 26, 2015 To March 28, 2015

07:00 To 16:00

De la o simplă schiţă la un obiect tridimensional. Acesta este scopul acestui curs.Cursul este gândit astfel încât la finalul său cursanţii să poată crea de la obiecte simple până la obiecte complexe tridimensionale întelegând principiile de construcţie a liniilor, a suprafeţelor şi a obiectelor solide.În cadrul cursului de Rhino… Read more…