20-21 Noiembrie 2015 – Training Vanzari si Business Development ”Atinge Excelenta in Vanzari” – editia a XIX-a

November 20, 2015

November 21, 2015

05:21 To 05:21

Strada Traian, Nr. 55A Sector 3 - Bucuresti, 030573, Romania

are you going to attend 20-21 Noiembrie 2015 – Training Vanzari si Business Development ”Atinge Excelenta in Vanzari” – editia a XIX-a?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Un training complet dedicat vanzarilor si dezvoltarii afacerilor

 

 

Daca vrei sa afli care este cea mai buna strategie pentru dezvoltarea afacerii in care esti implicat…

Daca vrei sa poti pune in aplicare tehnici si strategii care sa iti mareasca vanzarile cu cel putin 15%…

Daca vrei sa fii un vanzator mai bun

 

Atunci alatura-te celor peste 600 de vanzatori care au participat deja la un program complet  de dezvoltare dedicat oamenilor de vanzari si tuturor celor implicati in dezvoltarea afacerilor: “Trainingul ‘’Atinge Excelenta in Vanzari”


Inscrie-te pana pe 05.10.2015 si beneficiaza de reducerea de 400 de lei. Astfel vei investi in acest training doar 900 de lei fara TVA, in loc de 1.300 lei fara TVA, tariful standard!


 

 

 

Antreneaza-te si tu cu un program unic in Romania dedicat cresterii ratei de succes in vanzari si business development!

 

The Markers Sales Succes Accelerator Development Program® 

 

The Markers: pentru ca vei bifa cu succes fiecare incercare de a vinde!

 

 

Este unul dintre  cele mai complete traininguri de pe piata din Romania, dedicat dezvoltarii oamenilor de vanzari si cresterii vanzarilor. Asta pentru ca in cadrul acestui training vei parcurge toate etapele: de la cum sa faci o prospectare eficienta a pietei si de la cum sa convingi clientii sa se intalneasca cu tine pana la deschiderea intalnirii de vanzare, tratarea obiectiilor si incheierea cu succes a intalnirii de vanzare.

 

 

De ce sa investesti in participarea la acest training de vanzari ?

 

Pentru ca este  cea mai importanta activitate a oricarei companii. Fara vanzari compania nu exista. Suntem de parere ca orice angajat al oricarei afaceri  trebuie sa fie un vanzator al companiei. Fie ca esti antreprenor, director de vanzari, agent de vanzari sau pur si simplu doresti sa stii cum sa vinzi trebuie sa participi la acest training de vanzari.

 

Cei care au participat la acest program si au pus in aplicare ceea ce au descoperit in cadrul lui au raportat cresteri ale vanzarilor de pana la 47%!

 

Prin trainingul ‘’Atinge Excelenta in Vanzari ’’ vom afla impreuna cine sunt clientii nostri, cum prospectam eficient piata, cum ne calificam clientii, cum trebuie abordati fiecare in parte, cum rezolvam obiectiile, care sunt nevoile fiecaruia dintre ei, ce si mai ales cum trebuie sa le vindem, cum le asiguram serviciile post vanzare, cum le vindem mai mult, cum ii facem sa ne recomande mai departe si multe alte lucruri practice din domeniile: vanzari, negociere, comunicare,business development, prospectare eficienta, managementul timpului, marketing direct, motivatie si stabilirea obiectivelor.

 

 

Punctele esentiale ce fac parte din acest program de doua zile:

Cum comunicam eficient fata in fata cu clientul

Cum comunicam eficient la telefon si cum sa avem o abordare telefonica eficienta

Comunicarea eficienta prin email si alte canale online

Prospectarea eficienta a pietei – cum generam leadurile necesare

Managementul timpului si organizarea eficienta a activitatii de vanzari

Cum sa cream ofertele scrise

Intalnirea de vanzare

Rezolvarea obiectiilor si negocierea eficienta

Motivarea

 

Iata ce vei sti la finalul trainingului de Vanzari si Business Development

 

 • iti vei imbunatati abilitatile de comunicare si de relationare cu clientii
 • vei avea mereu o atitudine pozitiva fata de tine si fata de clienti
 • vei intelege importanta ascultarii active, a comunicarii nonverbale, verbale si paraverbale si vei invata tehnici specifice acestora
 • vei sti sa faci diferenta intre caracteristicile si beneficiile produselor si sa folosesti avantajele in procesul de vanzare
 • vei sti sa folosesti una dintre cele mai eficiente si cunoscute metode de vanzare, marketing si copywriting
 • vei sti cum sa implementezi si sa aplici procesul de vanzare consultativa sau de vanzare tranzactionala, adaptat afacerii tale
 • vei sti sa folosesti obiectiile clientilor ca pe o baza de argumentare si cum sa tratezi eficient toate obiectiile primite
 • vei fi capabil sa folosesti afirmatii prin care sa trezesti interesul clientului pentru produs
 • vei sti cum si cand sa treci la actiune pentru finalizarea vanzarii
 • vei reusi sa convingi clientii, nu sa le impui, astfel incat satisfactia lor sa fie maxima
 • vei intelege si te vei adapta asteptarilor clientilor, prin identificarea nevoilor acestora
 • vei sti cum sa construiesti cu clientul o relatie bazata pe incredere
 • vei fi capabil sa desemnezi obiective coerente, realiste si mai ales profitabile, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal
 • vei descoperi care sunt expresiile si cuvintele pe care trebuie sa le folosesti /sa nu le folosesti in conceperea mesajului de vanzare
 • vei descoperi cel putin 5 tehnici prin care vanzarile tale si ale companiei vor creste cu cel putin 15%
 • vei sti cum sa pregatesti in mod eficient o negociere
 • vei sti sa apreciezi corect situatia in care te afli in cadrul negocierii
 • vei putea comunica eficient si vei sti cum sa transmiti mesaje verbale si nonverbale, dar vei sti sa si interpretezi corect semnalele transmise de partenerul de negociere
 • vei invata cum sa folosesti si cum sa combati diferitele strategii folosite intr-un proces de negociere
 • vei sti cum sa comunici usor, clar si concis

 

Acestea sunt doar o parte din companiile care deja au participat la acest training, in editiile trecute: SEA Romania, Ramada Majestic, Banca Comerciala Romana, BCR Asigurari de Viata, Mobipay, Hofigal Grup, Elprest, ESOP Consulting, Agentia de Servicii Professional, Edwards International, Logic Software, Seal Romania, Hertz Lease, Rodbun Grup, In Zona Ta, Firma De Conta, Agricola, Valcor Impex, Dyoil Support, Ceva Sante Romania, PRC Romania, Fly Go Romania, Zauman Recovery, BGS – Divizia de Securitate, Vilma Romania, Toyota Material Handling, Serendipity, Bentel Distribution, Agilrom Scientific, Digital Workforce, Valdo Invest, BIA HR, Apt Resources&Services, Grama Accounting, Ronexprim, CIEL Romania, Amiral, Decalex Legal Solutions, Cargo Trans Romania, Natural Experts, Men in Black, Casa Panciu, Festo Romania  si nu numai.

 

 

ATENTIE! Trainingul include o sesiune de o ora de coaching personalizat. Oricand, pe parcursul a 30 de zile de la data sustinerii trainingului, te poti programa la o sesiune de coaching la care vei participa doar tu si trainerii nostri. In cadrul acestei sesiuni vei gasi cu siguranta  metode si tehnici personalizate pentru a creste vanzarile companiei. Aceasta sedinta valoreaza in mod normal 85 de Euro. Tu o primesti gratuit, prin inscrierea la acest training.

 

 

Trainingul este sustinut de Alexandru Dinu, specialist ce inca practica cu succes vanzarile, trainer implicati in dezvoltarea echipelor si strategiilor de vanzari pentru companii nationale si internationale

 

Alexandru Dinu, Trainer, Antreprenor si Specialist in Strategii de Dezvoltare:

alex

– trainer atestat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC);

– peste 900 de ore petrecute ca trainer, coach si consultant;

– SDI® (Strength Deployment Inventory®) Qualified Facilitator;

– 12 ani experienta practica in vanzari, 7 ani experienta practica in management, 6 ani experienta practica in training si coaching;

– 7 ani experienta practica in dezvoltarea si implementarea de strategii de vanzari si marketing;

– a dezvoltat si condus o companie cu peste 70 de oameni de vanzari;

– traininguri sustinute pentru firmele: Bosch Communication Center Timisoara, Tandem Call Center, Fokus Digital Services, Zigosoft Iasi, Tween Call, Valoris Center, Rominfoline, Bluepoint Consulting, Rentrop&Straton, Euroanswer, Climalux Center, Structuri din Otel Constanta, Club Aristocrat Targoviste, UMEB SA, MediaDocs, Optical Disc Solutions, Porsche Inter Auto Romania, Tin Factory Timisoara, Ronexprim Romania, BDO Audit, SEA Romania, MoldoConsGrup, RodBun,Superlit.Romania, Hertz Lease, Wilmark Events Agency, Ceva Sante Animale Romania, Influent SRL, Lista Firme Romania, Pavalascu Risk Consultants, BGS-Divizia de Securitate, Vilma Romania, Men In Black, Cargo Trans Solutions etc.

 

 

Ai nevoie de mai mult ca sa te convingem sa participi? Iata ce spun o parte din cei care deja au ales sa investeasca in dezvoltarea lor si care au reusit sa isi creasca performantele:

“ Nu pot sa exprim in cuvinte cat de bine m-am simtit la trainingul de vanzari. Am invatat atat de multe lucruri. Am plecat incarcata cu energie pozitiva si cu convingerea ca orice se poate, daca vrei si esti dispus sa inveti sa faci lucrurile corect. Nu am realizat cand au trecut cele 8 ore.
De apreciat este faptul ca ai structurat foarte bine agenda de lucru folosind acele minunate joculete. Cred ca daca seminarul s-ar fi desfasurat ca o prezentare in care doar tu vorbeai, cu siguranta noi ”auzeam , fara sa ascultam”. Faptul ca ne-ai antrenat sa fim o echipa, sa lucram impreuna, desi nu ne cunosteam, a fost cea mai frumoasa si placuta experienta,  din care am invatat lucruri pe care cu siguranta nu le vom uita, deoarece am participat activ la fiecare situatie creata.
Asa cum am solicitat si dupa ultima editie a seminarului, si de aceasta data revin cu rugamintea sa fiu informata de cate ori sustii tu un seminar in Bucuresti.”
Cu deosebita stima si felicitari pentru Alexandru Dinu, Trainer Vanzari “
Gina Ion, Asistent Director Vinzari, Supreme Group

 

“Am ales acest Training, “Excelenta in vanzari”  pentru a incerca sa imi organizez mai bine munca,  sa invat sa comunic cu clientii, sa ma fac bine inteleasa.
Sincer, am fost reticenta la inceput cind am vazut cit de tanar este dl Alexandru Dinu. Ma asteptam la multa teorie, mult de scris, plictiseala si dureri de cap in momentul cand nu mai intelegeai nimic.
Am avut o surpriza foarte placuta inca de la primele minute cand au fost facute prezentarile.
Datorita stilului direct si neconventional, a atitudinii relaxate a trainer-ului cit si a atmosferei create a fost foarte usor sa fiu atenta pe tot parcursul workshop-ului.
O data cu participarea la acest workshop “Excelenta in vanzari” am aflat anumite tehnici de abordare a unei negocieri, ce expresii nu ai voie sa folosesti, cum sa iti pui in valoare produsul, dar si ce calitati iti  trebuie ca sa fi un bun om de vanzari.

Cele doua zile de Workshop au trecut repede, dar am ramas cu o impresie foarte frumoasa despre dl Alexandru Dinu si despre cursul pe care il tine.
Multumesc pe aceasta cale dlui Alexandru Dinu  pentru cele invatate, pentru atmosfera creata in timpul Workshop-ului pentru informatiile si sfaturile primite.”
Marcela Boboc, Sales Manager, Sea Romania SRL

 

“Am apelat la Alex cu incredere, la recomandarea unei cunostinte ce beneficiase la randul ei de serviciile profesioniste ale tanarului trainer.
Cursul a fost unul practic, interactiv, cu solutii concrete la problemele discutate.
Informatiile prezentate au fost bine structurate, o gramada de exemple practice, roll-play-uri si activitati ce nu au facut decat sa confirme bogata experienta in telesales pe care Alex o are.
Apreciez follow-up realizat ulterior cursului prin care ne-am putut da seama cat am evoluat si ce mai trebuie schimbat.
Alex, cu pregatirea, determinarea si seriozitatea de care da dovada, este unul din top-trainerii la nivel national.”

Stefan Monea – Manager Vanzari, www.listafirme.ro

“Am cunoscut echipa The Markers si Traininguri Specializate Romania in februarie 2014 cand a venit sa ne tina un training de vanzari. Ne-au incantat cu profesionalimsul lor, dorinta de implicare si buna dispozitie, ne-au starnit curiozitatea cu lucrurile interesante pe care ni le-au prezentat. In continuare, echipa The Markers s-a implicat in procesul de vanzare pe care l-am pus in practica, sfatuindu-ne punctual asupra fiecarei situatii cu care ne-am confruntat. Cu incredere, am continuat colaborarea si pentru conturarea identitatii companiei, provocare pentru care Alex si echipa lui au venit cu idei creative, foarte bine adaptate profilului companiei.”
Narcis Pavalascu, Director General, PRC – Pavalascu Risk Consultants

Un training care parcurge etapă cu etapă procesul de vânzare, care reunește cele mai simple aspecte în ceea ce diferențiază un vânzător bun de unul mediocru, cu exerciții practice capabile să-ți arate zonele unde trebuie să ne îmbunătățim fiecare dintre noi ca și oameni de vânzări.Merci mult de training și de materiale, a meritat investiția! Dan Damian, CEO, Codesphere

 

Iata, pe scurt, motivele pentru care trebuie sa completezi chiar acum formularul de inscriere:

–          vei afla cum iti poti insusi secretele celor mai buni oameni de vanzari

–          vei face schimb de experienta cu oameni de vanzari din diferite domenii de activitate

–          vei afla tot ce trebuie pentru a iti creste numarul de clienti: cum sa faci o  prospectare eficienta, cum sa ajungi in fata potentialilor clienti, cum te prezinti in fata lor si cum ii transformi din potentiali clienti in clienti activi

–          prin aplicarea tehnicilor si strategiilor invatate vei reusi sa cresti vanzarile cu cel putin 15%

–          vei avea acces la cele mai bune strategii de vanzare, prospectare si marketing, testate si aplicate cu succes pe piata din Romania

–          te poti programa la o sesiune de coaching la care vei participa doar tu si trainerii nostri. In cadrul acestei sesiuni vei gasi cu siguranta  metode si tehnici personalizate pentru a creste vanzarile companiei. Aceasta sedinta valoreaza in mod normal 85 de Euro. Tu o primesti gratuit, prin inscrierea la acest training.

–          primesti consultanta specializata prin email si telefon timp de 3 luni de zile de la teminarea cursului

 

 

 

Detaliile Trainingului:

Data: 20-21 Noiembrie 2015

Durata cursului: Cursul se desfasoara pe perioada a doua zile, cate 6-7  ore de curs in fiecare zi.

Locatia Cursului: Rin Central Hotel

 

Tarif:

– 900 lei fara TVA  pentru participantii inscrisi pana pe 05.10.2015 si beneficiaza de promotia “Vara dezvoltarii”

– 1.300 lei fara TVA pentru participantii inscrisi dupa 05.10.2015

– 5% discount suplimentar pentru trei participanti, apartinand aceleiasi companii

 

 

Ce primesti daca completezi formularul de mai jos?
– participarea la acest curs de vanzari
– coffee break si gustare de pranz
– diploma de participare semnata de trainer atestat CNFPA
– suportul de curs in format tiparit si electronic
– consultanta prin email si telefon timp de 3 luni de zile de la teminarea cursului
– o sesiune de coaching individual si personalizat

Organizers

Visited 645 times, 1 Visit today

Related Event

Marti, 28 aprilie, ora 17:30 vom avea sansa de a Comunica eficient cu ANTONIA NOEL. Suntem incantati sa ne reintalnim cu Antonia la Galati pentru ca este singurul trainer din Romania certificat de catre Institutul International EPERE din Paris, consultant si formator in comunicare relationala. Comunicarea Espere reprezinta unul dintre…

December 8, 2015

”Organizația Studenților pentru Turismul Românesc vă așteaptă să luați parte la cea de-a IX-a ediție a spectacolului caritabil “Care-i fruntea?” desfășurat în Aula Mare a Facultăţii de Știinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din data de 9 decembrie! Ca în fiecare an dorim să surprindem în preajma sărbătorilor de iarnă un… Read more…

Subiectele pe care le vom discuta sunt: Săptămâna 1:1. Introducere – Ce este un grup mastermind2. Dezvoltarea nu apare întâmplător; ai un plan de dezvoltare personală? Săptămâna 2:1. Ca să te dezvolți, ai nevoie să te cunoști.2. Imaginea de sine/ Respectul de sine Săptămâna 3:1. Momentele de reflecție sunt importante… Read more…

Te tenteaza ideea de a fi propriul tau sef, sa lucrezi cand vrei si ce vrei? Atunci te asteptam la un workshop condus de Aurelian Pop unde invitatii Cristian Dascalu si Laviniu Chis te vor ajuta sa intelegi mai bine viata de freelancer. Intr-un mediu relaxant ( oferit de un… Read more…

April 27, 2015

06:30 To 15:30

Depășește obiecțiile clienților, semnează contracte exclusive și încheie rapid tranzacții noi. Participă la Next Level în Real Estate Timișoara- cel mai complet training imobiliar susținut vreodată în România. Află cum poți convinge clienții să-ți dea comisioanele pe care le meriți. 9 pași ușor de aplicat prin care să devii expertul… Read more…