#2 Girls in Tech Cluj – Community event

May 7, 2014

May 7, 2014

18:30 To 09:27

are you going to attend #2 Girls in Tech Cluj - Community event?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

Girls in Tech (GIT) se reintoarce la Cluj, dupa succesul pe care il are in Bucuresti si in multe alte locatii internationale. Check it out herehttp://gitromania.com/!

Aceasta comunitate urmareste sa sustina si sa inspire femeile care sunt deja implicate in industria tehnologiei, femeile care doresc sa afle ce inseamna sa fii in aceasta industrie sau femeile care studiaza/ activeaza in domenii conexe tehnologiei. Intentionam sa facem acest lucru prin implicarea activa a femeilor in activitatile comunitatii, fie ca ele sunt fondatori, experti sau studente. GIT inseamna in primul rand a ne conecta, a impartasi din experienta pe care o avem, astfel invatand si acumuland informatii de folos.
Pe parcursul anului, vom gazdui mini-conferinte tech si meet-up-uri unde majoritatea speakerilor, spre deosebire de restul conferintelor, vor fi femei. Asta e tot! 

Evenimentul este in principal adresat femeilor, dar nu este restrictionata prezenta domnilor.

La aceasta prima editie din 2014, invitate sunt:

#1 Prezentare – Roxana Rugina, Co-founder at Simplon Romania. Impreuna cu Roxana vom discuta despre programe de educatie in IT in secolul vitezei, cu accent pe coding skills, marketing si antreprenoriat. De asemenea, vom avea o introducere si in ce inseamna workshop-urile Rails Girls, ce presupune si unde putem gasi un dev bootcamp si training-uri specializate sau ce si de ce se organizeaza hackathoanele.

#2 Prezentare – Oana Chifu, COO at PITECH+PLUS. Oana ne va vorbi despre ce inseamna inovatia in leadership si despre cat de important este sa aplicam o gandire “out of the box” atunci cand targetul este sa creezi un mediu de lucru atractiv si performant.

__________________________________________________
Contributia ta este de 25 ron. Membrii Cluj HUB au accesul gratuit. O alta posibilitate este sa ti faci un Hub Event Membership de 100 ron/luna prin care iti asiguri accesul la toate evenimentele Hub-ului din luna respectiva + 1 zi/saptamana acces la spatiile de coworking. 

OFERTA pentru studenti: primele 5 persoane inscrise au ACCES GRATUIT !

Pentru înscriere, te rugăm să confirmi aici, deoarece locurile sunt limitate:
http://goo.gl/0hRhor
__________________________________________________
Girls in Tech a fost infiintata in 2007, in San Francisco de catre Adriana Gascoigne. De atunci a ajuns la peste 8500 de membre in intreaga lume. Exista comunitati in toata lumea, in tari precum: China, Franta, Grecia, America, UK, etc.

Organizers

Visited 515 times, 1 Visit today

Related Event

April 22, 2016 To April 23, 2016

Welcome to the largest hackathon ever held! NASA’s Space Apps is an international hackathon that occurs over 48 hours in 193 cities from 72 countries around the world. Although the competition reached its fifth edition this year, for the first time it’s being held in Romania. Startup Transilvania Entrepreneurship and… Read more…

December 13, 2016 To December 20, 2016

12:00 To 16:00

In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii. In paralel participantii vor avea ocazia sa puna in practica informatiile invatate prin intermediul studiilor… Read more…

Hello everyone! Let’s meet and watch Uncle Bob’s SOLID principles training videos.  “Uncle Bob” is Robert C. Martin, initiator of the group that created agile software development, and the leading member of the software craftsmanship movement. His videos teach (and preach) about many great principles that every programmer / tester… Read more…

March 1, 2016

BRINEL si CISCO te invita in 2 Martie 2016 sa participi la cel mai important eveniment din Transilvania dedicat profesionistilor in IT&C, “Cluj Connecting Day”. Consulta agenda evenimentului si inscrie-te la sesiunea care te intereseaza!

June 25, 2014

Intalniri saptamanale de networking, pitching si mentoring pentru antreprenori. Locatie: Connect Hub Dacia 99, sector 2, Bucuresti