DESCHIDEREA PROIECTULUI POS DRU – Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice.

LIBRO EVENTS SRL in parteneriat cu  UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA – BUCURESTI si  ASOCIATIA  FEMEILOR  DIN MEDIUL RURAL DIN ROMANIA  organizeaza conferinta de lansare a proiectului “ Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice” proiect care se deruleaza in perioada iulie – decembrie 2015.

Conferinta va avea loc in data de 23.07.2015, incepand cu orele 10.00 la Hotel Pullman, Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1, Bucuresti.

La eveniment  sunt invitati reprezentanti ai grupului tinta al proiectului- studenti din anii II si III ai Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, dar si reprezentanti ai presei.

Participantii vor avea acces la elementele cheie ale acestui proiect, prezentate de catre reprezentanti de seama ai LIBRO EVENTS SRL, UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA – BUCURESTI si  ASOCIATIA  FEMEILOR  DIN MEDIUL RURAL DIN ROMANIA.

Astfel, prin proiectul ”Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice”  se urmareste  facilitarea procesului de insertie pe piata muncii a studentilor din anii II si III ai Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala din cadrul UNIVERSITATII DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA – BUCURESTI,  prin organizarea de programe de stagii inovatoare de pregatire practica in cadrul  S.C. Libro Events SRL.

Proiectul ”Insertia absolventilor pe piata muncii, prin dezvoltarea abilitatilor practice”  este co-finantat din  Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 “Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii” , Domeniul major de interventie 2.1 “Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Persoana de contact:

Daniela Bobe, Coordonator comunicare

Asociatia Femeilor din Mediul Rural din Romania

E-mail: office@afmr.ro 0722.688.360