Putere si Vulnerabilitate.Trairea Esentei Feminine

STARTING DATEMarch 4, 2017

ENDING DATEMarch 5, 2017

TIME 10:00 - 18:00

WEBSITEhttps://www.facebook.com/events/1258976857527730/

LOCATIONBucuresti, Str. Caderea Bastiliei nr. 54-56

PHONE0726 602 037

are you going to attend Putere si Vulnerabilitate.Trairea Esentei Feminine ? 1 person is attending. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Cum faci fata #obstacolelor care apar in calea ta?
Care-i sursa ta de #putere autentica?
Cum distingi puterea de #forta, care te instraineaza de natura ta feminina?
Cum iti traiesti #vulnerabilitatea: ca sensibilitate sau fragilitate?
Cum implinesti #echilibrul fiintei tale, pentru a trai in #armonie cu tine si lumea din jur?

***************************************************************
Participand la acest workshop:
- iti descoperi #sursa puterii personale
- intelegi #misiunea vietii tale
- iti accesezi #darurile unice si afli despre cai de valorizare a talentelor tale
- inveti sa distingi intre diferite #aspecte ale fiintei tale
- primeste initiere detaliata in #arhetipurile feminine
- afli cai de eliminare a #autosabotarii
- inveti sa transformi fragilitatea in #sensibilitate
- te cunosti mai bine pe tine si ceilalti, pentru a trai in #cooperare, nu conflict

***************************************************************

Workshop-ul se bazeaza pe descoperirea modelelor arhetipale de catre Antonia Wolf, discipola si partenera de studiu a lui C. G. Jung, si aprofundate de Jane Shinoda Bolen, psihiatra si analista jungiana celebra.

In cadrul atelierului vor fi folosite tehnici proiective si creative, lucru cu simbolul, imaginatie ghidata, tehnici de relaxare, taoism si art terapie.

Vei pleca cu noi sensuri, metode de autodezvoltare si diverse creatii ale sufletului si mainilor tale. Vei trai o experienta transformatoare si vindecatoare.

Workshop-ul va continua cu un program de dezvoltare personala pentru cele care doresc sa avanseze pe calea catre Sine.

„Privilegiul unei vieti este sa devii cine esti cu adevarat.“ – C. G. Jung.

***************************************************************
Unde?
Str. Caderea Bastiliei nr. 54-56, langa Piata Romana

Cat?
350 lei pretul cursului.
280 lei – reducere pentru inscriere pana pe 20.02 sau
inscriere impreuna cu o prietena
250 lei fiecare daca sunteti 3 prietene :)

*********************************************************************
(!) Trei locuri sunt pe bază de donație – dai atât cât poți și simți – pentru cei care doresc să participe și nu au resursele necesare în acest moment. Adică, dacă doar lipsa banilor stă între tine și acest workshop, completează formularul și spune-mi că ai nevoie de bursă. Aceste trei locuri se vor da pe principiul “primul venit, primul servit

*******************************************************************

Inscrieri la: eremia@gmail.com, 0726 602 037

https://docs.google.com/forms/d/13qGCQLSTrKefw64V7zydocO8sfTdHqnmLdb30Ei8N-Q/edit

******************************************************************
Facilitatoare si calauza:

Cristina Eremia – psiholog, identity & career coach, trainer

“Mi-am inceput parcursul de dezvoltare personala acum 15 ani, in cadrul workshop-urilor experientiale de la Facultatea de Psihologie, iar de 11 ani activez in domeniul resurselor umane si dezvoltarii organizationale. Am parcurs formari in Gestalt si NLP Coaching, apoi in Art terapie. Practic coaching individual si de echipa din 2008 si iubesc unicitatea fiecarei fiinte, lucru care ma motiveaza atunci cand imi insotesc clientii in parcursul lor de dezvoltare si formare ca oameni si profesionisti. Imi manifest feminitatea in mod creativ, inclusiv prin pictura, mandale, obiecte hand-made si ‘portrete ale sufletului’. Sustin descoperirea si valorizarea talentelor clientilor mei, ii insotesc pe calea catre centru fiintei si identitatii lor. ”

******************************************************************
Testimoniale:

“La workshop-ul de arhetipuri am avut ocazia sa ma descopar si sa ma inteleg. Sa realizez ca anumite sentimente de vinovatie acumulate in timp sunt acolo dintr-un motiv. Am inteles si de ce s-au produs anumite blocaje si, totodata, am primit informatii despre instrumente care pot elibera acele blocaje si ma ajuta sa manifest feminitatea in toata complexitatea ei. A fost un seminar fascinant, plin de informatie, energie pozitiva, emotii si conectare, care a deschis o poarta anterior inchisa.”
Raluca Manaila – PR Manager Ogilvy Public Relations Worldwide

“Participarea la atelierele de arhetipuri mi-a deschis noi ferestre catre mine si catre modul in care privesc si inteleg lumea din jur. Am aflat lucruri concrete despre doua concepte abstracte si prin urmare neimportante pana atunci pentru mine: arhetipuri si umbre. Daca nu esti constient de arhetipuri, este ca si cum ar trebui sa conduci 24h/24 o echipa formata din mai multe persoane, fiecare foarte bine pregatita in domeniul sau dar, pentru ca nu exista o minte foarte constienta care sa le dea directia, fiecare face ce ii trece prin cap. Rezultatul? De cele mai multe ori, haos, stres, esecuri si intamplator succes. Daca, insa, iti cunosti bine “echipa de arhetipuri” si stii ce vrei, esti managerul fericit al propriei persoane.”
Daniela Tudor, PR Consultant

“Am asteptat cu nerabdare si cu o oarecare teama workshopul pentru ca nu aveam nici cea mai mica idee ce urma sa se intample, oricat am citit despre el. Daca am avut oarecare asteptari, ele au fost cu mult depasite. A fost o experienta cu adevarat transformatoare, completa si foarte complexa.
Am ramas cu multe idei si sentimente in urma workshopului, dar o sa mentionez doua dintre ele: descoperirile si informatiile foarte pretioase pe care le-am primit si atmosfera prietenoasa, aproape intima a unui loc in care ne-am dezvaluit cu autenticitate, incredere si sinceritate.
Recomand cu drag si convingere workshopul tuturor. E o experienta diferita de oricare alta si simpla deschidere in fata ei poate aduce daruri negandite. La sfarsitul workshopului am avut sentimentul ca am intalnit persoane foarte diferite, pe care poate inca nu le cunosc, dar care imi sunt surori. Si asta e un sentiment pe care nu l-am mai cunoscut pana acum.”
Ioana Malancu – Entrepreneur

“Nu am simtit niciodata (atat in mine, cat si intr-un grup), o energie mai prezenta si mai hranitoare, ca in acest workshop.
Dupa ce s-a terminat, ma simt radioasa, bucuroasa, cumva implinita. Si stiu ca in mine se afla de fapt resurse energetice pe care nu le credeam acolo, dar cu aceasta ocazie le-am descoperit si stiu ca pot apela la ele atunci cand voi avea nevoie de ele in dezvoltarea mea.
Recomanda workshop-ul pentru atmosfera si conexiunea cu celelalte femei participante; pentru intrebarile, revelatiile (momentele de luciditate, iluminare) care se nasc in tine la intalnirea cu arhetipurile.”
Raluca Sadula

” Am plecat cu experienta stimei de sine, a propriei valori, a impacarii cu ceva ce fusese lasat in umbra. Sunt constienta ca am de luptat cu multe prejudecati, unele chiar ale mele. Simteam o energie fantastica. Aveam toate motivele sa fiu obosita de la nesomn de mai multe zile. Cu toate acestea, simteam ca radiez, de fapt Hetaira din mine era happy. I se redase stralucirea pe care o merita. Nu e nimic rau sa fii astfel! Sotul mi-a spus ca straluceam in momentul in care am intrat pe usa. Bucuria de a te simti bine cu tine insati si satisfactia ca esti valorizata.”
Delia Herman – Visual Artist

Event Categories: