Poziția României pe flancul Sud-Estic al NATO

STARTING DATENovember 25, 2016

ENDING DATENovember 25, 2016

TIME 16:30 - 20:15

WEBSITEhttps://goo.gl/forms/HKV1eDVDA063Ic5r2

LOCATIONUniversitatea Româno-Americană Bld Expoziției nr.1B, sector 1, 012101 Bucharest, Romania

are you going to attend Poziția României pe flancul Sud-Estic al NATO ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Echipa Grupului de Studii de Securitate este încântată să deschidă înscrierile pentru conferința „Poziția României pe flancul Sud-Estic al NATO”, care va avea loc pe data de 25 noiembrie și se va desfășura în Aula 1 a Universității Româno-Americane.Vă anunțăm că intrarea se va face pe baza biletelor achiziționate (în valoare de 25 lei).

Considerăm această temă ca fiind una de importanță majoră, având în vedere schimbarea pe care o suferă climatul geopolitic regional. Poate fi noua scenă a Europei un prilej pentru ca România să-și dovedească eficiența în termeni de securitate internațională? Cum poate România să-și consolideze poziția în interiorul Alianței și care sunt riscurile la care este supusă țara noastră? Care sunt scenariile de evoluție ale mediului de securitate regional în orizontul anilor 2020-2025?

Vă așteptăm pe 25 noiembrie, începând cu orele 16:30, să dezbatem împreună aceste întrebări, precum și alte aspecte importante legate de securitatea regională.

Vom avea posibilitatea să aflăm părerile unor specialiști în domeniu și să analizăm, alături de aceștia, problemele vizate. Discuțiile privind investigarea temelor propuse de noi vor fi conduse de către invitații speciali, domnul lect. univ. dr. Gabriel Sorin Sebe (Academia Națională de Informații “Mihai Viteazul”) și domnul Constantin Dudu Ionescu, consilier de stat al Administrației Prezidențiale, fost Ministru de Interne.

Vă invităm să urmăriți în continuare activitatea GSS, pentru a fi la curent cu mai multe detalii legate de invitații noștri și vă promitem un eveniment pe măsura așteptărilor!

Event Categories: