Povestea de succes merge mai departe!

STARTING DATEDecember 23, 2017

ENDING DATEJanuary 31, 2018

TIME 02:17 - 02:17

WEBSITEwww.hotelofice.ro

LOCATIONStrada Zapezi nr. 1 Transfăgărășan, jud. Sibiu

PHONE0751 849 880

are you going to attend Povestea de succes merge mai departe! ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Hotelul de Gheață la Bâlea Lac se pregătește pentru al 12-lea sezon

După ce a luat naștere în anul 2005, 285.000 de vizitatori din toate colțurile lumii, printre ei fiind președintele României, dl. Klaus Iohannes, vedete ca actrița Maia Morgenstern și Jean-Claude van Damme, au făcut Hotelul de Gheață de la Balea Lac, atracția de iarnă numărul unu din Transilvania.
Construit exclusiv din blocuri tăiate din apa înghețată lacului Balea, Hotelul de Gheață, nu numai este doar un loc de cazare, este o operă de artă unică.

În fiecare an, hotelul și restaurantul abordează o tematică diferită.
Dacă în trecut teme ca „Baroque“, „Europa“ și „Hollywood“ ne-au încântat privirea, anul acesta „Muzica” este vedeta sezonului. Fiecare cameră va purta numele unei personalități importante a muzicii românești dar și internaționale.
„Faptul, că Hotelul de Gheață există doar până îl topește soarele în luna aprilie, garantează o experiență unică fiecărui vizitator. Șansa să vedeți hotelul de anul acesta există doar o data în viața dvs.“, spune Bernhard Moestl, director marketing al Hotelului de Gheață.
Alături de Hotelul de Gheață, se va deschide pentru amatorii de aventură, Winterpark, unde distracția cu Snowmobile, Rafting și Tubing este garantată!

Persoana de contact:
Bernhard Moestl
bm@hotelofice.com
0751 849 880
www.hotelofice.ro

Related Events