Nu produsele se vând. Oamenii le vând! PROFESIONALIZAREA PROCESULUI DE VÂNZARE

STARTING DATEMay 12, 2018

ENDING DATEMay 13, 2018

WEBSITEhttps://www.codecs.ro/vanzare-in-parteneriat-cu-clientul/

LOCATIONStrada Agricultori, nr 37-39, sector 2

PHONE0751291142

are you going to attend Nu produsele se vând. Oamenii le vând! PROFESIONALIZAREA PROCESULUI DE VÂNZARE ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Probabil ca ati auzit de multe ori fraza: “Produsul asta se vinde singur!” Dar chiar daca exista într-adevar, în orice domeniu, unele produse extraordinare, dupa parerea noastra, în realitate nu produsele se vând, ci oamenii le vând! Pentru succesul dumneavoastra e într-adevar esential sa aveti un produs de calitate si o buna instruire cu privire la produs — dar nu ajunge numai atât. Aveti nevoie si de tehnici de vânzari strategice si tactice — instrumente vitale, ce va asigura avantajul pe piata dumneavoastra.
 
Programul CODECS: Vanzarea in Parteneriat cu clientul este conceput special pentru a va ajuta sa deprindeti aceste tehnici, într-un mod cât se poate de interactiv si aplicativ, printr-o metoda de studiu dovedita ca eficace. Programul cuprinde, ca elemente de studiu, prezentari, exercitii si probleme aplicative. Noi va oferim structura, dumneavoastra ne oferiti continutul. Va oferim metode dovedite ca eficace în producerea de rezultate în vânzari. Vom lucra împreuna pentru a adapta sectiunile aplicative si de practica la produsele si pietele dumneavoastra, ca sa puteti apoi transforma cu usurinta lucrurile însusite in cadrul programului de training în rezultate bune la locul de munca.

Cei care parcurg programul Vânzarea în parteneriat cu clientul

 • Înteleg care sunt calitatile celor mai buni specialisti în vânzari.
 • Afla care este deosebirea dintre un simplu vânzator si un partener.
 • Învata sa puna întrebari care sa-l conduca pe client la “Da!”
 • Învata sa scrie oferte care conduc la încheierea vânzarii.
 • Îsi stabilesc obiective de vânzari specifice, realizabile si posibil de urmarit, cu impact asupra succesului lor personal si profesional.
 • Învata sa coreleze telurile si obiectivele pe termen lung cu planurile de afaceri pe termen scurt.
 • Încheie parteneriate solide cu clientii, pentru a-si asigura nu doar vânzari ferme, ci si clienti fideli.
 • Învata sa alcatuiasca profilul nevoilor clientilor, pentru a le prezenta beneficiile corespunzator acelor nevoie.
 • Îsi pun la punct metode eficace de prezentare, care se ocupa mai ales de ceea ce-l preocupa pe client, evitând inundarea cu informatii.
 • Abordeaza obiectiile cu usurinta si le folosesc ca oportunitati de a încheia vânzarile.
 • Se preocupa de relatiile cu clientii si si le mentin, pentru a genera vânzari repetate si recomandari din partea clientului.

Obiectivele programului:

Obiectivul nostru principal este sa va echipam cu un set de aptitudini reale si practice prin care cariera dumneavoastra sa devina mai productiva si mai împlinita. Programele noastre de instruire devin programele DUMNEAVOASTRA.
 
Urmatoarea sesiune open a programului este programata in 12-13 mai.
 
Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.
 
Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Related Events