Noi sesiuni de certificare | First Time Manager

STARTING DATEJune 16, 2018

ENDING DATEAugust 25, 2018

WEBSITEhttps://www.codecs.ro/first-time-manager

LOCATIONStrada Agricultori, nr 37-39, sector 2

PHONE0751291142

are you going to attend Noi sesiuni de certificare | First Time Manager ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

Pe langa adaptarea la un nou rol cu responsabilitati sporite, noii manageri trebuie sa invete sa fie lideri si sa comunice eficient atat cu angajatii din subordine, cat si cu ceilalti manageri sau cu directorii executivi.
Descoperiti gama variata de tips&tricks necesara pentru a conduce o echipa intr-un mod eficient, luand cele mai bune decizii, prin asimilarea notiunilor si a potentialelor situatii cu care va puteti intalni in cariera de manager.

Programul CODECS Management Essentials | First Time Manager ofera pregatirea necesara noilor manageri, imbinand pe parcursul celor 4 luni de studiu activitatile online cu prezentarile in sala de curs si mentoratul pentru realizarea proiectelor individuale.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn.  

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!

Related Events