Master Tehnici Actuariale

STARTING DATEJuly 23, 2018

ENDING DATEJuly 25, 2018

TIME 08:00 - 16:00

WEBSITEhttps://isfin.ro/Programe/master

LOCATIONASE București

PHONE0743236665

are you going to attend Master Tehnici Actuariale ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Programul de master Tehnici Actuariale (TACT) este organizat în parteneriat de ASE București și Institutul de Studii Financiare – parteneriat ce asigură o combinație de activități didactice și practice pentru cei care sunt interesați să lucreze în domeniul actuariatului. Invitații speciali sunt actuari și/sau manageri de risc cu experiență, din piața românească sau din piața internațională.  Programul se bucură de participarea ca și lectori a unor membri din cadrul Asociației Române de Actuariat.

Programul este modular, în fiecare semestru din cele patru de studiu, desfășurându-se 5 module, finalizate cu evaluare scrisă. Programul beneficiază de suportul companiilor de asigurări în ce privește primirea în stagii de practică a masteranzilor din anul II precum și de oferte de joburi avantajoase atât pentru participanții care lucrează în domeniu, dar și pentru cei care nu fac încă parte din acest domeniu.

TACT a fost fondat în anul 2005 și se bucură până în acest moment de 13 serii organizate, totalizând un număr de 433 de participanți.

Beneficiile acestui program sunt:

  • Abilitatea de a dezvolta competenţele necesare în urmarea unei cariere de actuar
  • Obținerea unei calificări profesionale cu recunoaștere internatională, cu perspective de carieră impresionante
  • Dezvoltarea cunoștiințelor necesare pentru gestionarea cantitativă a risculor de pe piaţa serviciilor financiare.

Admitere sesiune 2018-2020

Admiterea se desfășoară în ASE doar în perioada 23-25 iulie (între orele 08.00-16.00).

Admiterea se face în baza unei probe scrise sub formă de test grilă. Punctajul în baza căruia vor fi evaluați canditații se va obține din rezultatele de la testul-grilă şi media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenţă, calculat conform metodologiei anuale de admitere în ASE.

Pentru multe detalii și informații suplimentare referitoare la admitere, vă rugăm să accesați în mod curent pagina ASE de admitere la master.

Broșura programului de master TACT poate fi vizualizată aici.

Related Events