Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante | Descopera ingredientele unei echipe de succes

STARTING DATEFebruary 1, 2018

ENDING DATEApril 30, 2018

TIME 09:00 - 17:00

WEBSITEhttp://www.codecs.ro/diploma-profesionala-in-management

LOCATIONStrada Agricultori, nr 37-39, sector 2

PHONE0751291142

are you going to attend Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante | Descopera ingredientele unei echipe de succes ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Cursul “Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante” ofera instrumente necesare managerilor in lucrul cu oamenii si ii ajuta pe participanti sa inteleaga rolul unei echipe performante in succesul organizatiei.

Participantii sunt ghidati sa inteleaga rolul managerului intr-un context plin de complexitate si incertitudine cum este mediul real de business. Participantii vor dobandi un set de cunostinte manageriale si isi vor dezvolta o serie de abilitati absolut necesare unui manager (comunicare, negociere, lucru in echipa, leadership).

Cursul “Managementul Organizatiilor si al Echipelor Performante” face parte din programul Diploma Profesionala in Management.

O noua sesiune se desfasoara in perioada februarie – aprilie 2018.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!

Related Events