Management Karmic pentru reușita în carieră și afaceri

STARTING DATENovember 15, 2018

ENDING DATENovember 15, 2018

TIME 18:30 - 21:00

WEBSITEhttp://coachinginbucuresti.ro/

LOCATIONSanThe Fitoceainarie, Strada Lipscani, nr. 104, in spatele bisericii Sf. Gheorghe

are you going to attend Management Karmic pentru reușita în carieră și afaceri ? No one is attending yet. Yes, I am

Event Description

În luna noiembrie am pregătit un subiect care se adresează atât celor care sunt angajați, cât și antreprenorilor – Managementul Karmic. Vom aborda acest subiect împreună cu invitatul nostru, Octavian Baban, ambasador și îndrumător acreditat în Sistemul Șlefuitorului de Diamante, inițiatorul proiectului Diamond Cutter România care se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață.În luna Noiembrie am pregătit un subiect care se adresează atât celor care sunt angajați, cât și antreprenorilor – Managementul Karmic. Vom aborda acest subiect împreună cu invitatul nostru, Octavian Baban, ambasador și îndrumător acreditat în Sistemul Șlefuitorului de Diamante, inițiatorul proiectului Diamond Cutter România care se ocupă cu educația și aplicarea sistemului DCI în afaceri și în viață.

Să recunoaștem ca viața reprezintă un șir lung de misiuni și proiecte. Avem nevoie de o metodă pentru a le duce la capăt cu bine; avem nevoie de o rețetă sigură pentru succes. Succesul financiar sigur. Dar în același timp vrem să avem succes ca oameni: să fim cât mai buni, cu adevărat fericiți, oameni sănătoși atât fizic cât și mental. Și dacă facem totul corect, îi vom ajuta și pe toți oamenii din jurul nostru – lumea – în același timp.

Conceptele simple ale Managementului Karmic, îți oferă o metodă cu totul nouă de a-ți realiza sarcinile și proiectele. Nu este ceva despre care nu ai mai auzit până acum, dar funcționează de fiecare dată!

Pe scurt, iată care sunt beneficiile Managementului Karmic în afacerea sau cariera ta:

  • Succesul proiectelor devine inevitabil, vei putea realiza orice proiect pe care ti-l propui.
  • Eliminarea deciziilor conflictuale / Vei învăța cum să nu mai iei nici o decizie proastă
  • Elimini cauzele ce duc la destrămarea proiectelor și a echipelor
  • Vei ști cum să creezi oameni de succes in jurul tau, fapt ce-ti va da percepția reala ca și tu sa devii un om de succes
  • Dezvolți mulțumirea unei vieți trăite cu sens prin contribuția pe care o aduci tuturor celor cu care lucrezi

Mai multe detalii: http://coachinginbucuresti.ro/management-karmic-pentru-reusita-in-cariera-sau-afaceri-joi-15-noiembrie/?fbclid=IwAR0OkUTpR3Crie2ptTByEdWJzvCkOJWvzOB0hx4s2ScF5Xc9wmDfgGIUgQg

Event Categories:

Related Events