Inscrie-te acum la Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor! Peste 15 ani de traditie in Romania

STARTING DATEJanuary 1, 2018

ENDING DATEApril 30, 2018

TIME 09:00 - 17:00

WEBSITEhttp://www.codecs.ro/diploma-profesionala-in-managementul-proiectelor

LOCATIONStrada Agricultori, nr 37-39, sector 2

PHONE0751291142

are you going to attend Inscrie-te acum la Programul Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor! Peste 15 ani de traditie in Romania ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

In perioada ianuarie – aprilie 2018 CODECS organizeaza programul Diploma Profesionala in Management de Proiect.

CODECS are o traditie de peste 15 ani pe piata programelor de Project Management din Romania.

Peste 10 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.

Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe PROIECTE care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata. Programul este proiectat pentru urmatoarele OBIECTIVE:

  1. Intelegerea rolului de MANAGER de PROIECT de catre grupul tinta in contextul unei culturi organizationale orientata catre management de proiect.
  2. Insusirea celor mai moderne cunostinte, metode si instrumente pentru a obtine o mai buna performanta in managementul proiectelor.
  3. Integrarea departamentelor firmei in serviciile complexe pe care aceasta le furnizeaza clientilor sai, intelegerea acestor servicii sub forma unui proiect.
  4. Formarea de abilitati pentru Managerii de Proiect si membrii echipelor de proiect;

Obiectivele specifice ale programului vizeaza:

o Definirea notiunii de proiect in contextul organizational

o Identificarea structurilor de organizare a proiectelor

o Planificarea activitatilor si utilizarea eficienta a resurselor

o Identificarea si evaluarea riscurilor in derularea proiectelor

o Realizarea unei raportari eficiente in cadrul activitatii de proiect

o Monitorizarea si controlul situatiei proiectului

o Lucru in echipa in cadrul proiectelor

Ce veti obtine parcurgand acest program:

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational manager de proiect, astfel incat fiecare particpant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa isi desfasoare activitatea in cadrul proiectelor;

o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de MANAGER PROIECT (cod COR 242401) – in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.

o Materiale de curs dezvoltate pe baza metodologiei PMI (Project Management Institute)

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Programul educational are un pronuntat caracter interactiv iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online si proiectele individuale cu cele de grup, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si cu colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management de proiect si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Peste 10 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS Project Management in Romania. Va invitam sa va alaturati acestei comunitati si sa aflati mai multe detalii despre toate etapele unui proiect incepand de la initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, la planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, pana la standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork.

Construieste-ti cariera in management de proiect alaturi de CODECS!

Te asteptam!

 

Related Events