EVALUARE PSIHOLOGICA FARA TESTE: 16 NOV. 2018

STARTING DATENovember 16, 2018

ENDING DATENovember 16, 2018

TIME 14:22 - 14:22

WEBSITEhttp://www.aquamarin.ro

LOCATIONBd. Decebal nr. 6, sector 3, Bucuresti

PHONE0724222522

are you going to attend EVALUARE PSIHOLOGICA FARA TESTE: 16 NOV. 2018 ? No one is attending yet. Yes, I am
Get Direction View Large Map

Event Description

Clinica Aquamarin va invita la un workshop in cadrul caruia veti afla cum sa alcatuiti profilul psihologic al unei persoane fara a fi nevoie de teste psihologice.

In activitatea dvs. profesionala, e posibil sa aveti nevoie de evaluarea psihologica a unei persoane: fie ca aceasta este in postura de candidat pentru un anumit post/job, fie ca e nevoie sa-i faceti o evaluare a competentelor profesionale.

Testele psihologice sunt, uneori, costisitoare la achizitie, pot fi greu de utilizat si nu intotdeauna raspund cerintelor proiectului pe care il aveti in desfasurare.

Asadar, va propunem cunoasterea catorva tehnici pe care le puteti folosi pentru a realiza un profil psihologic fara a utiliza teste psihologice. Aveti posibilitatea sa invatati tehnici care va pot ajuta sa treceti dincolo de aparente si de imaginea pe care interlocutorul/candidatul vrea sa o afiseze.

Puteti sa utilizati astfel de tehnici in domeniul resurselor umane (la angajare, pentru training-uri, in evaluarea competentelor), pentru psihodiagnoza intr-o clinica, in consilierea scolara sau in cadrul unui consult medical de specialitate.

Coordonator: Irina Dracea, psiholog, psihoterapeut cu drept de libera practica in psihoterapie analitica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Sunt invitati sa participe psihologi, asistenti sociali, medici, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (psihopedagogie, sociologie), studenti si orice persoane interesate de evaluarea psihologica.

 Data:16 noiembrie, orele 17:00 – 20:00.

La sfarsitul workshop-ului se acorda diploma de participare.

Locatia: Clinica Aquamarin din Bucuresti, sect.3.

Informatii si inscrieri: contact@aquamarin.ro   

Tel: 0745.633.474; 0724.222.522.

www.aquamarin.ro   

Event Categories:

Related Events